|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:13 am
degenerat Ryuukei oshii degenerat EvilYuki degenerat To ja się chce poskarżyć na EvilYuki whee cóżem Ci uczyniła w domu Twoim ;3 Brak obiadu? whee mrgreen stare a sam to nie potrafisz zzrobicNie chce mi się whee to co Ci mam ugotować? Tylko sam się zgłoś, nie będę nigdzie jeździła ;3 smakowo jest przeważnie ok, jak nie przypalę, wizualnie nieco gorzej, ale dopiero się wprawiam ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:16 am
EvilYuki degenerat Ryuukei oshii degenerat EvilYuki degenerat To ja się chce poskarżyć na EvilYuki whee cóżem Ci uczyniła w domu Twoim ;3 Brak obiadu? whee mrgreen stare a sam to nie potrafisz zzrobicNie chce mi się whee to co Ci mam ugotować? Tylko sam się zgłoś, nie będę nigdzie jeździła ;3 smakowo jest przeważnie ok, jak nie przypalę, wizualnie nieco gorzej, ale dopiero się wprawiam ;3 To gdzie mam się zgłosić na obiadek? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:25 am
degenerat EvilYuki degenerat Ryuukei oshii degenerat Brak obiadu? whee mrgreen stare a sam to nie potrafisz zzrobicNie chce mi się whee to co Ci mam ugotować? Tylko sam się zgłoś, nie będę nigdzie jeździła ;3 smakowo jest przeważnie ok, jak nie przypalę, wizualnie nieco gorzej, ale dopiero się wprawiam ;3 To gdzie mam się zgłosić na obiadek? whee prześlę mejlem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:29 am
EvilYuki degenerat EvilYuki degenerat Ryuukei oshii degenerat Brak obiadu? whee mrgreen stare a sam to nie potrafisz zzrobicNie chce mi się whee to co Ci mam ugotować? Tylko sam się zgłoś, nie będę nigdzie jeździła ;3 smakowo jest przeważnie ok, jak nie przypalę, wizualnie nieco gorzej, ale dopiero się wprawiam ;3 To gdzie mam się zgłosić na obiadek? whee prześlę mejlem 3nodding paweljarzabek@wp.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:31 am
degenerat EvilYuki degenerat EvilYuki to co Ci mam ugotować? Tylko sam się zgłoś, nie będę nigdzie jeździła ;3 smakowo jest przeważnie ok, jak nie przypalę, wizualnie nieco gorzej, ale dopiero się wprawiam ;3 To gdzie mam się zgłosić na obiadek? whee prześlę mejlem 3nodding paweljarzabek@wp.pl och, Jarząbek mrgreen *nuci* nie ufajcie Jarząbkowi... ./' ./'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:34 am
EvilYuki degenerat EvilYuki degenerat EvilYuki to co Ci mam ugotować? Tylko sam się zgłoś, nie będę nigdzie jeździła ;3 smakowo jest przeważnie ok, jak nie przypalę, wizualnie nieco gorzej, ale dopiero się wprawiam ;3 To gdzie mam się zgłosić na obiadek? whee prześlę mejlem 3nodding paweljarzabek@wp.pl och, Jarząbek mrgreen *nuci* nie ufajcie Jarząbkowi... ./' ./' Nie naśmiewaj się z mojego nazwiska. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:39 am
degenerat EvilYuki och, Jarząbek mrgreen *nuci* nie ufajcie Jarząbkowi... ./' ./' Nie naśmiewaj się z mojego nazwiska. emo jest bardzo ładne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 2:24 am
EvilYuki degenerat EvilYuki och, Jarząbek mrgreen *nuci* nie ufajcie Jarząbkowi... ./' ./' Nie naśmiewaj się z mojego nazwiska. emo jest bardzo ładne 3nodding lepiej niz nowak, co nie? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 6:17 am
Gem_ma EvilYuki degenerat EvilYuki och, Jarząbek mrgreen *nuci* nie ufajcie Jarząbkowi... ./' ./' Nie naśmiewaj się z mojego nazwiska. emo jest bardzo ładne 3nodding lepiej niz nowak, co nie? stare ale mamy super-cosmic-hiper-alleluja-bombastic offtopa TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 1:49 am