|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 11:59 am
co za problem, jak pogrzebiecie troche na naszych profilach to dorwiecie zrodlo, ale nie o to co myslisz :] mysle ze wiekszym zrodlem jest to drugie, to co trudniej znalezc :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 12:26 pm
No wiesz, napisałem o literkach tego drugiego właśnie ;] Ale i tak nie znajdą, a jak nawet, to chyba za pół roku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 1:22 pm
Gveir No wiesz, napisałem o literkach tego drugiego właśnie ;] Ale i tak nie znajdą, a jak nawet, to chyba za pół roku XD NIe znasz mozliwosci zdeterminowanych lowcow informacji do akt psiej agencji cool Gosh reza mi sie mozg od szkoly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 6:22 pm
Justinka Gveir No wiesz, napisałem o literkach tego drugiego właśnie ;] Ale i tak nie znajdą, a jak nawet, to chyba za pół roku XD NIe znasz mozliwosci zdeterminowanych lowcow informacji do akt psiej agencji cool Gosh reza mi sie mozg od szkoly... mam nadzieje, ze nie znamy XD fajna mam uczennice, co? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 4:06 am
Gagarin mam nadzieje, ze nie znamy XD fajna mam uczennice, co? XD Popadam w konfuzję O_o razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 9:42 am
Gagi, czy Ty wszedzie się chwalisz tą uczennicą? =P Ja juz Ci mówiłam, co się z tego może zrobić =P
Co do tych ośmiu literek to strzelam A =P A jest zawsze, więc mam nadzieję, że i tutaj =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 4:27 pm
oczywiscie w obydwu haslas wystepuje 'A' :] jak lubisz Final Fantasy to powinnas znać to miejsce razz
moja uczennica? teraz to jest higienistka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 1:31 am
A ja wiem, a ja wiem se se se se se se wink Wiem co trzeba wpisać... Ale nie powiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 4:18 am
A jest zawsze, to nie mistrzostwo razz A no racja racja, niech zgadują i się męczą :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 6:04 am
Gveir A jest zawsze, to nie mistrzostwo razz A no racja racja, niech zgadują i się męczą :] niech zgaduja ale i tak nie zgadna tak latwo :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 6:34 am
Bo to zagadka bardzo 'wypaczona' XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 6:42 am
Ale nawet na topicu jest wskazówka, tylko nie powiem gdzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 5:10 am
Iladriel Ale nawet na topicu jest wskazówka, tylko nie powiem gdzie wink mi akurat o to nie chodzi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 7:06 am
Chodzi Ci o jedno z dwóch możliwych haseł. Jedno jeast na topiku, drugie nie... Znam oba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 8:23 am
Żadna rewelacja znać ksywkę swojego przyjaciela, to co się przechwalacie... Gorzej jak masz zgadywać tylko po tym, ze wyraz ma 8 liter i na pewno jest A. Rewelacja, takich wyrazów, to przecież niewiele jest, co? Y_Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|