gdzie najczesciej nosisz bielizne... |
na... pupie |
|
28% |
[ 6 ] |
na glowie XD bo jest "hardkorowo" |
|
33% |
[ 7 ] |
na spodniach jak Jas ; * |
|
4% |
[ 1 ] |
w bucie/skarpetce, coby sie nie zagubila ; p |
|
4% |
[ 1 ] |
nie nosze, bo robie haki XD |
|
9% |
[ 2 ] |
O.o a co to sa gacie??? o.O |
|
19% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 5:59 am
dzisiaj mam boxerki w garbusy... moje ulubione z reszta....heh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 9:55 am
Pantsu pantsu pantsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 9:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 11:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 4:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 4:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 5:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:15 am
cool
Ale nieletnie na R.P nie maja wstepu chyba ze graja w UT biggrin ... albo sa poprostu fajne biggrin twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 9:45 am
BeeWolf_san cool Ale nieletnie na R.P nie maja wstepu chyba ze graja w UT biggrin ... albo sa poprostu fajne biggrin twisted czuje sie fajna heart blaugh ja wolalabym tak dla zwaly facetow w stringach i baby w boxerkach blaugh ja sztryngow nie noshe bo sa nie wygodne... a boxerki heart blaugh meskie i damskie i takie i takie mozna nosic heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:24 am
Baliaur BeeWolf_san cool Ale nieletnie na R.P nie maja wstepu chyba ze graja w UT biggrin ... albo sa poprostu fajne biggrin twisted czuje sie fajna heart blaugh ja wolalabym tak dla zwaly facetow w stringach i baby w boxerkach blaugh ja sztryngow nie noshe bo sa nie wygodne... a boxerki heart blaugh meskie i damskie i takie i takie mozna nosic heart stringi sa superwygodne... przynajmniej nie poci sie w nich pupa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:56 am
puss87 Baliaur BeeWolf_san cool Ale nieletnie na R.P nie maja wstepu chyba ze graja w UT biggrin ... albo sa poprostu fajne biggrin twisted czuje sie fajna heart blaugh ja wolalabym tak dla zwaly facetow w stringach i baby w boxerkach blaugh ja sztryngow nie noshe bo sa nie wygodne... a boxerki heart blaugh meskie i damskie i takie i takie mozna nosic heart stringi sa superwygodne... przynajmniej nie poci sie w nich pupa blaugh stare a jak mash spodnie mokre to ci cala dupe widac... srki ale mi sie dupa raczej nie poci.... nie wiem jak ty to robish rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 11:02 am
Baliaur .. srki ale mi sie dupa raczej nie poci.... nie wiem jak ty to robish rolleyes a mi sie poci................. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 11:06 am
opcy Baliaur .. srki ale mi sie dupa raczej nie poci.... nie wiem jak ty to robish rolleyes a mi sie poci................. mrgreen to pewno zaczniesh sztryngy nosic lol domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 11:41 am
ninja Czzzzzzarneeeee koronkowe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 1:08 pm
Baliaur opcy Baliaur .. srki ale mi sie dupa raczej nie poci.... nie wiem jak ty to robish rolleyes a mi sie poci................. mrgreen to pewno zaczniesh sztryngy nosic lol domokun caly czas nosze......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|