Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Ksiazki-ksiazki [co czytacie itd] Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czytacie ?!
Tak
83%
 83%  [ 114 ]
Nie
0%
 0%  [ 0 ]
Czasem
14%
 14%  [ 20 ]
Nigdy
1%
 1%  [ 2 ]
Total Votes : 136

Paolcia90

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 7:41 am

Kukus
Paolcia90
Eurina Vam
K***, przychodze tu po paru dniach i zlazi sie jakas nowa grupka i zasmicea forum. CZYTAJ REGULAMIN DO JASNEJ CHOLERY! scream Jak wroci moja siostra to wywali te niepotrzebne topici o niczym. stare

TO K**** NAPISZ LEPSZY !!!! JEŚLI POTRAFISZ WOGÓLE BO JAK WIDZE TO ZDANEGO NIE SPŁODZIŁAŚ !!!!
Paolciu... Gildia liczy ponad 100 userów... to nawet lepiej, że niektórzy nie zakładają swoich topiców... przydatność tego jest jeszcze obiektem dyskusji... o decyzji zostaniesz poinformowana niebawem

więc proszę was obie o opanowanie nerwów

dziękuję

Ja nie chce sie kłucic tylko nie nawidze jak ktoś mi wyskakuje z takimi tekstami ;] nie mogła ująć tego inaczej ? mogła chyba :].Okay to ja topicki pozostawiam Tobie :] nie bede pisać juz zadnych bo widze ze zaśmiecam strone :/
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 10:41 am

ej sorry ale po to jest forum zeby pisac !!! a wy temat o ksiazkach chcecie usunac ! o grach tez ! to co do cholery mamy pisac takie bzdury jak "oo przyszlam do pokoiku a zaraz srobie sobie kawe !oo jaka szkoda czajnik sie zepsul!" no sorry ale to sa bzdury ! inni zakladaja jakiej beznadziejne tematy wlasciwie o niczym i sa ! nie kasujecie ich ! a wiecie dlaczego? bo znacie autorow ! a Paolci nie znacie nie jest w gildii dlatego kasujecie ! jestescie naprawde bardzo mili ! nie ma co !

Lilotsu

Christoff_Gangrell

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 11:12 am

Eurina Vam
K***, przychodze tu po paru dniach i zlazi sie jakas nowa grupka i zasmicea forum. CZYTAJ REGULAMIN DO JASNEJ CHOLERY! scream Jak wroci moja siostra to wywali te niepotrzebne topici o niczym. stare

Czytałem specjalnie przed chwilą po raz kolejny...
Nie zanlazłem punktku "nie zakładać topiców o książkach"]
Moim zdaniem topic jest ciekawy choć możę ja założyłbym ogólnego o książkach a nie o jednej konkretnej...
Co wcale nie usprawiedliwia twojego czepialstwa i wyzywania...
Ludzi traktować się powinno tak jaak chciałoby się być samemu traktowanym prawda??? pomyśl czasem o tym (to nie boli wbrew pozorom i obiegowym opiniom...)
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 11:15 am

Christoff_Gangrell
Eurina Vam

Moim zdaniem topic jest ciekawy choć możę ja założyłbym ogólnego o książkach a nie o jednej konkretnej...
Ludzi traktować się powinno tak jaak chciałoby się być samemu traktowanym prawda??? pomyśl czasem o tym (to nie boli wbrew pozorom i obiegowym opiniom...)

kogo czepialstwa !? mojego, paolci czy euriny?

Lilotsu

Paolcia90

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 11:22 am

Christoff_Gangrell
Eurina Vam

Są ludzie i parapety no i stołki i taborety stare .Ten o to topic jest ogólny tak przynajmiej mi sie zdaje razz .Napisałam "napiszcie cos o swojej ulubionej książce :].Np. Prolog albo opowiedzcie własnymi słowami co sie wniej miniej więcej dzieje .Może ktoś z was zachęci nas do przeczytania swojej ulubionej książki :] ".Ja tylko napisał prolog swojej ulubionej ksiażce i zachęciłam innych zeby tez opowiedzieli nam o jakiejś ciekawej ksiązce która by nas natchneła do jej przeczytania biggrin .Acha i dziqje ze ktoś jej tu normalny :]
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 11:24 am

Lilotsu
Christoff_Gangrell
Eurina Vam

kogo czepialstwa !? mojego, paolci czy euriny?

Iza czepialstwa Eurina Vam !! razz jełop :d

Paolcia90

Lilotsu

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 11:32 am

sama zes jelop ! wolalam sie spytac biggrin
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 11:34 am

przeciez zartowałm z tym jełopem :] jebakq leńy razz nie no zratuje :] dziś dzień dobroci dla zwierzat :***** (K.C :**** )

Paolcia90

Lilotsu

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 11:37 am

taa bo ja zem jest hiena " biggrin
PostPosted: Fri Sep 17, 2004 5:05 am

Mnie generalnie chodziło o Czepialstwo Euriny (oraz jej wybujałe ego (BTW nie cierpie ludzi którzy uważają się za lepszych od innych... stressed )

Uważam że ten topic jest naprawde potrzebny i ciekawy (w epoce kompów naprawde miło dowiedzoieć się że ktoś jeszcze czyta książki)

Moje ulubione:
Wyznania Gejszy A. Golden'a
Po słowiczej Podłodze (Zapomnałem Autora xp )
Kod Leonarda Da Vinchi Dan Brown'a (ta książka rządzi!!!!)
Jego Anioły I demony są gorsze (wolne się rozwijają potem akcja gna i wtedy jest nieżle ale potem robi się strasznie nieprawdopodobnie i naciąganie)
Teraz poluję tylko na okazję by przeczytać Cyfrową twierdzę (podobno fajna)

No poza tym Kocham mój "żółty" zbiorek Haiku (Japońska poezja PO-LE-CAM!!!!!!!)

Christoff_Gangrell

Eurina Vam

PostPosted: Fri Sep 17, 2004 8:55 am

Christoff_Gangrell
Mnie generalnie chodziło o Czepialstwo Euriny (oraz jej wybujałe ego (BTW nie cierpie ludzi którzy uważają się za lepszych od innych... stressed )

Tu naprawde sie zdziwilam. eek Czy ja kiedykowliek mowilam, ze jestem cool albo lepsza od innych? Bron Boze! Ja mam niskie poczucie wlasnej wartosci. a to, ze czasem wybuchowo reaguje swiadczy o mojej drazliwosci i pesymistycznym nastawieniu do zycia. Przepraszam, za te niecenzuralne slowa... Mialam zly dzien a Gaia jak wiadomo ma na celu zrelaksowanie sie po ciezkim dniu. wink No coz... tak to bywa. Czasami nie zrozumiemy sie i wychodza z tego klotnie ktore koncza sie negatywnym nastawieniem do mojej osoby... PRZEPRASZAM raz jeszcze i postaram sie nastepnym razem zapanowac nad swoimi emocjami. biggrin
PostPosted: Fri Sep 17, 2004 10:14 am

Eurina Vam
Christoff_Gangrell

Tu naprawde sie zdziwilam. eek Czy ja kiedykowliek mowilam, ze jestem cool albo lepsza od innych? Bron Boze! Ja mam niskie poczucie wlasnej wartosci. a to, ze czasem wybuchowo reaguje swiadczy o mojej drazliwosci i pesymistycznym nastawieniu do zycia. Przepraszam, za te niecenzuralne slowa... Mialam zly dzien a Gaia jak wiadomo ma na celu zrelaksowanie sie po ciezkim dniu. wink No coz... tak to bywa. Czasami nie zrozumiemy sie i wychodza z tego klotnie ktore koncza sie negatywnym nastawieniem do mojej osoby... PRZEPRASZAM raz jeszcze i postaram sie nastepnym razem zapanowac nad swoimi emocjami. biggrin

Nie nie mówiałś ale twoje zachoawanie śwaidczyło o tym że tak uwarzasz..
Ja również przepraszam broniłem się tylko... każdy miewa złe dni... ja po prostu nie lubię jak ktoś sie wyłądowuje na innych (szczególnie na mnie) a tak sie triche poczułem no i Paolcia terz ,mogła sie tak poczuć...(miała prawo moim zdaniem)
Zakopmy więc topór wojenny...oki??????

Christoff_Gangrell

Eurina Vam

PostPosted: Fri Sep 17, 2004 10:27 am

Christoff_Gangrell

biggrin
PostPosted: Fri Sep 17, 2004 10:42 am

Eurina Vam
Christoff_Gangrell

biggrin

*wrzuca topór*
*przysypuje ziemią*
*uklepuje*
Hmmm to jakie są TWOJE ulubione książki???

Christoff_Gangrell

Eurina Vam

PostPosted: Fri Sep 17, 2004 12:05 pm

Christoff_Gangrell
Eurina Vam
Christoff_Gangrell

biggrin

*wrzuca topór*
*przysypuje ziemią*
*uklepuje*
Hmmm to jakie są TWOJE ulubione książki???

No coz... Nie chce udawac wielkiej znawczyni... Ksiazka do ktorej zawsze chetnie wracam to "Alicja w Krainie Czarow". Jest w niej jakis urok.... Raz przeczytaj ja jako bajke dla dzieci a raz jako pogmatwany czarny humor dla doroslych... smile
Czytam tez ksiazki o tematyce powiazanej z moimi zainteresowaniami. Na takie grubsze ksiazeczki nie mam po prostu czasu... sad
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces