|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 12:40 pm
opcy YumiTao El Dupa - Nie Mam Dupy wymiata xd no ba........ sciagnij se jeszcze kawalek 220 Volt 3nodding łoookej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:19 am
YumiTao opcy YumiTao El Dupa - Nie Mam Dupy wymiata xd no ba........ sciagnij se jeszcze kawalek 220 Volt 3nodding łoookej xd ooooo? jawne namawianie do piractwa? i jak wy chcecie dawac przyklad mlodziez towarzyszu buc? he? no jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:44 am
racqel YumiTao opcy YumiTao El Dupa - Nie Mam Dupy wymiata xd no ba........ sciagnij se jeszcze kawalek 220 Volt 3nodding łoookej xd ooooo? jawne namawianie do piractwa? i jak wy chcecie dawac przyklad mlodziez towarzyszu buc? he? no jak? jak to jak?!!?!? wcale!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 4:04 am
Przerzucalem wczoraj te plytki co je tu mam ze soba i znalazlem na jednej caly Ten Perl Jam'u ! heheheh, jak ja ich kiedys nie cierpialem... A teraz mi sie tylko dobrze kojarzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 1:38 pm
racqel Przerzucalem wczoraj te plytki co je tu mam ze soba i znalazlem na jednej caly Ten Perl Jam'u ! heheheh, jak ja ich kiedys nie cierpialem... A teraz mi sie tylko dobrze kojarzy. Pearl Jam... fajny zespolik... podoba mi sie ich teledysk do kawalku "Do The Evolution"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 11:53 am
Christoff_Gangrell siddharta"my dice" ZAAAAAAAAAAAAAAAJEEEEEEEEEEEEEBIOOOOOOOOOOOOOOZAAAAAAA Kurde zlokauem teledysk na Vivie... gdzies na necie wyczytauem ze jest ich Nowy album 1 ang jezyczny... tylko nie doczytalem skad oni sa... Ale za cholere nie moge tego nigdzie dorwac.... a jest zajebiste...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 4:05 am
Ozzwald racqel Przerzucalem wczoraj te plytki co je tu mam ze soba i znalazlem na jednej caly Ten Perl Jam'u ! heheheh, jak ja ich kiedys nie cierpialem... A teraz mi sie tylko dobrze kojarzy. Pearl Jam... fajny zespolik... podoba mi sie ich teledysk do kawalku "Do The Evolution" jakby nie patrzec to robil ktos od dobrych komiksow, tylko nazwiska nie pamietam teraz, ale niezly jest, chociaz piosenaczka taka sobie. Jakl dla mnie to po pierwszej plycie mogli juz niczego nie nagrac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 4:02 am
racqel jakby nie patrzec to robil ktos od dobrych komiksow, tylko nazwiska nie pamietam teraz, ale niezly jest, chociaz piosenaczka taka sobie. Jakl dla mnie to po pierwszej plycie mogli juz niczego nie nagrac... ........ eek ......... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 4:06 am
revcat racqel jakby nie patrzec to robil ktos od dobrych komiksow, tylko nazwiska nie pamietam teraz, ale niezly jest, chociaz piosenaczka taka sobie. Jakl dla mnie to po pierwszej plycie mogli juz niczego nie nagrac... ........ eek ......... domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 7:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 7:59 am
a kto slyszal mlynek kawowy?? lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 9:25 am
Baliaur a kto slyszal mlynek kawowy?? lol ja "GUbzyyzyzyzzzzzzyyyyyyy" mielu mielu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 2:55 am
...jak dla mnie SOAD wymiata! ...no i jeszcze muza z 60 Sekund tez boska. ...Co by tu jeszcze... muza z fallouta, Wolf's Raina, Silent Hill'a...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 11:46 pm
BeeWolf_san Aaaarashh.... Arash..... ta muza wyzwala Irański gangster. to jest czad biggrin .... słyszały ?? fajne biggrin A kto slyszal o Kitaro? (podpowiem, ze to z Japonii pirate )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 11:51 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...jak dla mnie SOAD wymiata! ...no i jeszcze muza z 60 Sekund tez boska. ...Co by tu jeszcze... muza z fallouta, Wolf's Raina, Silent Hill'a... SOAD górą!!!! Oldschool Hollywood!!!!! Niech żyje ludowa muzyka ormiańska!!!!!! (All you bitches... c.d. w moim sigu xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|