Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
W chuja ciecie tez zajecie ... Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray
Crew

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 1:45 am

Ozzwald
ja ci opowiem.... pewnego razu budze sie na kanapie u Beewolfa... podnosze sie do pozycji siedzacej i soe rozgladam po pokoju. Swoj wzrok kieruje na luzko Bee by zobaczyc czy spi... nie spal... obejmowal swoimi udami kukusa... i obaj dziwnie sie poruszali xp wolalem sie polorzyc, by nie widziec co sie bedzie dzialo dalej...

xd xd
przykre przezycie...
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 3:52 am

Kiray
Ozzwald
ja ci opowiem.... pewnego razu budze sie na kanapie u Beewolfa... podnosze sie do pozycji siedzacej i soe rozgladam po pokoju. Swoj wzrok kieruje na luzko Bee by zobaczyc czy spi... nie spal... obejmowal swoimi udami kukusa... i obaj dziwnie sie poruszali xp wolalem sie polorzyc, by nie widziec co sie bedzie dzialo dalej...

xd xd
przykre przezycie...
teraz mi sie koszmary po nocach snia... tak jak dzisiaj... domokun

Ozzwald
Vice Captain

Christoff_Gangrell

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 10:45 am

Ozzwald
Kiray
Ozzwald

xd xd
przykre przezycie...

eek Zdziebko trauma....
Na jednej iprezce kolo był zajebany w trupa i chcial zygac przez balkon... "zdziebko" nim "zażucilo" mial debil szczescie ze to byl parter xp
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 11:18 am

Christoff_Gangrell
Ozzwald
Kiray
Ozzwald

xd xd
przykre przezycie...

eek Zdziebko trauma....
Na jednej iprezce kolo był zajebany w trupa i chcial zygac przez balkon... "zdziebko" nim "zażucilo" mial debil szczescie ze to byl parter xp
ja zygalem tyle razy przez taraz.. co prawda tez parter ale jeszcze mna tak nie dyglo zebym znalazl sie po drugiej stronie balustrady... bez wlasnej chceci znalezienia sie tam...
Kiray moze potwierdzic...

Ozzwald
Vice Captain

Christoff_Gangrell

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 11:48 am

Ozzwald
Christoff_Gangrell
Ozzwald
Kiray
Ozzwald

xd xd
przykre przezycie...

eek Zdziebko trauma....
ja zygalem tyle razy przez taraz.. co prawda tez parter ale jeszcze mna tak nie dyglo zebym znalazl sie po drugiej stronie balustrady... bez wlasnej chceci znalezienia sie tam...

Ja sie kurde sam zastanawiam jak od to zrobil.... ja co prawda przez balustrade nie haftowauem ale raz mi sie lekko "słabo" zrobilo i poleciałem na kraty ale sie oparłem i luz... kolo byl widac zdolny... ale sie chcial popisac... ja tylko widzialem jak stal na balkonie odwrociuem sie i josh go nie byuo bo byl po 2 stronie...
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 7:52 am

najlepsze na imprezach jest klocenie sie z innymi ze jest sie mniej pijanym od nich (co oczywiscie w 100% jest kompletna bzdura)

no napshyklad na pewnej nie imprezie... zostalam zmacana przez dziewczyne... i to jest strashne gonk xp

zly dotyk boli gonk

Baliaur

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 9:29 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 10:37 am

Christoff_Gangrell
Ozzwald

Ja sie kurde sam zastanawiam jak od to zrobil.... ja co prawda przez balustrade nie haftowauem ale raz mi sie lekko "słabo" zrobilo i poleciałem na kraty ale sie oparłem i luz... kolo byl widac zdolny... ale sie chcial popisac... ja tylko widzialem jak stal na balkonie odwrociuem sie i josh go nie byuo bo byl po 2 stronie...

moze chcial dorzucic jak najdalej, wziol "zamach", odbil sie i polecial xd
Ozz pamietam, nie ma to jak wchodzenie przez taras po pijaku xd

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 10:49 am

witaycie twisted
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 10:58 am

twisted_only_one
witaycie twisted

oi!

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 10:59 am

Kiray
twisted_only_one
witaycie twisted

oi!
widze ze jednak ktos jeszcze tu jest wink twisted
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 11:01 am

twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
witaycie twisted

oi!

czasem tu wpadne jak wracam z patrolu xd

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 11:01 am

Kiray
twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
witaycie twisted

oi!

chyba jako jedyny bo maqm wrazenie ze gaja troche dzis opustoszala xd evil
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 11:04 am

twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
witaycie twisted

oi!

wiesz...niedziela ludzie dochodza do siebie po sobotnim wieczorze xd
...ja sam dopiero siadlem na kompa...ale niestety z innego powodu nie ten o ktorym powiedzialem sad

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 11:06 am

Kiray
twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
witaycie twisted

oi!

wiesz...niedziela ludzie dochodza do siebie po sobotnim wieczorze xd
...ja sam dopiero siadlem na kompa...ale niestety z innego powodu nie ten o ktorym powiedzialem sad
ja tam nic nie robilam wczoraj crying ja tez siadlam przed kompem dopiero godzine temu...myslalm ze z kims pogadam a tu poosto O.o twisted
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces