|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 1:45 am
Ozzwald ja ci opowiem.... pewnego razu budze sie na kanapie u Beewolfa... podnosze sie do pozycji siedzacej i soe rozgladam po pokoju. Swoj wzrok kieruje na luzko Bee by zobaczyc czy spi... nie spal... obejmowal swoimi udami kukusa... i obaj dziwnie sie poruszali xp wolalem sie polorzyc, by nie widziec co sie bedzie dzialo dalej... xd xd przykre przezycie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 3:52 am
Kiray Ozzwald ja ci opowiem.... pewnego razu budze sie na kanapie u Beewolfa... podnosze sie do pozycji siedzacej i soe rozgladam po pokoju. Swoj wzrok kieruje na luzko Bee by zobaczyc czy spi... nie spal... obejmowal swoimi udami kukusa... i obaj dziwnie sie poruszali xp wolalem sie polorzyc, by nie widziec co sie bedzie dzialo dalej... xd xd przykre przezycie... teraz mi sie koszmary po nocach snia... tak jak dzisiaj... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 10:45 am
Ozzwald Kiray Ozzwald ja ci opowiem.... pewnego razu budze sie na kanapie u Beewolfa... podnosze sie do pozycji siedzacej i soe rozgladam po pokoju. Swoj wzrok kieruje na luzko Bee by zobaczyc czy spi... nie spal... obejmowal swoimi udami kukusa... i obaj dziwnie sie poruszali xp wolalem sie polorzyc, by nie widziec co sie bedzie dzialo dalej... xd xd przykre przezycie... teraz mi sie koszmary po nocach snia... tak jak dzisiaj... domokun eek Zdziebko trauma.... Na jednej iprezce kolo był zajebany w trupa i chcial zygac przez balkon... "zdziebko" nim "zażucilo" mial debil szczescie ze to byl parter xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 11:18 am
Christoff_Gangrell Ozzwald Kiray Ozzwald ja ci opowiem.... pewnego razu budze sie na kanapie u Beewolfa... podnosze sie do pozycji siedzacej i soe rozgladam po pokoju. Swoj wzrok kieruje na luzko Bee by zobaczyc czy spi... nie spal... obejmowal swoimi udami kukusa... i obaj dziwnie sie poruszali xp wolalem sie polorzyc, by nie widziec co sie bedzie dzialo dalej... xd xd przykre przezycie... teraz mi sie koszmary po nocach snia... tak jak dzisiaj... domokun eek Zdziebko trauma.... Na jednej iprezce kolo był zajebany w trupa i chcial zygac przez balkon... "zdziebko" nim "zażucilo" mial debil szczescie ze to byl parter xp ja zygalem tyle razy przez taraz.. co prawda tez parter ale jeszcze mna tak nie dyglo zebym znalazl sie po drugiej stronie balustrady... bez wlasnej chceci znalezienia sie tam... Kiray moze potwierdzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 11:48 am
Ozzwald Christoff_Gangrell Ozzwald Kiray Ozzwald ja ci opowiem.... pewnego razu budze sie na kanapie u Beewolfa... podnosze sie do pozycji siedzacej i soe rozgladam po pokoju. Swoj wzrok kieruje na luzko Bee by zobaczyc czy spi... nie spal... obejmowal swoimi udami kukusa... i obaj dziwnie sie poruszali xp wolalem sie polorzyc, by nie widziec co sie bedzie dzialo dalej... xd xd przykre przezycie... teraz mi sie koszmary po nocach snia... tak jak dzisiaj... domokun eek Zdziebko trauma.... Na jednej iprezce kolo był zajebany w trupa i chcial zygac przez balkon... "zdziebko" nim "zażucilo" mial debil szczescie ze to byl parter xp ja zygalem tyle razy przez taraz.. co prawda tez parter ale jeszcze mna tak nie dyglo zebym znalazl sie po drugiej stronie balustrady... bez wlasnej chceci znalezienia sie tam... Kiray moze potwierdzic... Ja sie kurde sam zastanawiam jak od to zrobil.... ja co prawda przez balustrade nie haftowauem ale raz mi sie lekko "słabo" zrobilo i poleciałem na kraty ale sie oparłem i luz... kolo byl widac zdolny... ale sie chcial popisac... ja tylko widzialem jak stal na balkonie odwrociuem sie i josh go nie byuo bo byl po 2 stronie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 7:52 am
najlepsze na imprezach jest klocenie sie z innymi ze jest sie mniej pijanym od nich (co oczywiscie w 100% jest kompletna bzdura)
no napshyklad na pewnej nie imprezie... zostalam zmacana przez dziewczyne... i to jest strashne gonk xp
zly dotyk boli gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 9:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 10:37 am
Christoff_Gangrell Ozzwald ja zygalem tyle razy przez taraz.. co prawda tez parter ale jeszcze mna tak nie dyglo zebym znalazl sie po drugiej stronie balustrady... bez wlasnej chceci znalezienia sie tam... Kiray moze potwierdzic... Ja sie kurde sam zastanawiam jak od to zrobil.... ja co prawda przez balustrade nie haftowauem ale raz mi sie lekko "słabo" zrobilo i poleciałem na kraty ale sie oparłem i luz... kolo byl widac zdolny... ale sie chcial popisac... ja tylko widzialem jak stal na balkonie odwrociuem sie i josh go nie byuo bo byl po 2 stronie... moze chcial dorzucic jak najdalej, wziol "zamach", odbil sie i polecial xd Ozz pamietam, nie ma to jak wchodzenie przez taras po pijaku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 10:59 am
widze ze jednak ktos jeszcze tu jest wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:01 am
twisted_only_one widze ze jednak ktos jeszcze tu jest wink twisted czasem tu wpadne jak wracam z patrolu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:01 am
Kiray twisted_only_one widze ze jednak ktos jeszcze tu jest wink twisted czasem tu wpadne jak wracam z patrolu xd chyba jako jedyny bo maqm wrazenie ze gaja troche dzis opustoszala xd evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:04 am
twisted_only_one Kiray twisted_only_one widze ze jednak ktos jeszcze tu jest wink twisted czasem tu wpadne jak wracam z patrolu xd chyba jako jedyny bo maqm wrazenie ze gaja troche dzis opustoszala xd evil wiesz...niedziela ludzie dochodza do siebie po sobotnim wieczorze xd ...ja sam dopiero siadlem na kompa...ale niestety z innego powodu nie ten o ktorym powiedzialem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:06 am
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one widze ze jednak ktos jeszcze tu jest wink twisted czasem tu wpadne jak wracam z patrolu xd chyba jako jedyny bo maqm wrazenie ze gaja troche dzis opustoszala xd evil wiesz...niedziela ludzie dochodza do siebie po sobotnim wieczorze xd ...ja sam dopiero siadlem na kompa...ale niestety z innego powodu nie ten o ktorym powiedzialem sad ja tam nic nie robilam wczoraj crying ja tez siadlam przed kompem dopiero godzine temu...myslalm ze z kims pogadam a tu poosto O.o twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|