|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:16 am
Autark to ja tez chce wiedziec o co chodzi z tymi cotami mrgreen To musi przyjsc Pan Mroczny i nam wykumac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:17 am
Pszczola_M Autark to ja tez chce wiedziec o co chodzi z tymi cotami mrgreen Ja wiem tyle, ze u Kuby Wojewodzkiego w Niedziele byl... *mysli mysli* Ten z Behemoth'u... no nie wiem biggrin Jakos mu na... N bylo? rofl nie no nie pamietam rofl I on jest specjalista od cotow. No, chyba ze sie myle XD Wojewudzki to nie moje klimaty XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:23 am
renge_karen Autark to ja tez chce wiedziec o co chodzi z tymi cotami mrgreen To musi przyjsc Pan Mroczny i nam wykumac.....*siada w koncie i wyciaga sloik miodku* no to czekamy, chcesz troszke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:11 am
Autark renge_karen Autark to ja tez chce wiedziec o co chodzi z tymi cotami mrgreen To musi przyjsc Pan Mroczny i nam wykumac.....*siada w koncie i wyciaga sloik miodku* no to czekamy, chcesz troszke? nie >< ja nie lubie miodku ale zawsze moge zjesc na sile ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 12:30 pm
renge_karen Autark renge_karen Autark to ja tez chce wiedziec o co chodzi z tymi cotami mrgreen To musi przyjsc Pan Mroczny i nam wykumac.....*siada w koncie i wyciaga sloik miodku* no to czekamy, chcesz troszke? nie >< ja nie lubie miodku ale zawsze moge zjesc na sile ^^*podchodzi do niej* powiedz szeroko aaaaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:12 am
Autark renge_karen Autark renge_karen Autark to ja tez chce wiedziec o co chodzi z tymi cotami mrgreen To musi przyjsc Pan Mroczny i nam wykumac.....*siada w koncie i wyciaga sloik miodku* no to czekamy, chcesz troszke? nie >< ja nie lubie miodku ale zawsze moge zjesc na sile ^^*podchodzi do niej* powiedz szeroko aaaaaa whee
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA moze byc ^^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:17 am
renge_karen
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA moze byc ^^^ *gdy ona otwiera mordke, wklada jej do bozki lyzeczke z miodkiem* smacznego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:48 am
Autark renge_karen
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA moze byc ^^^ *gdy ona otwiera mordke, wklada jej do bozki lyzeczke z miodkiem* smacznego whee Ammmm........ confused moze byc ^~~^'''''''''' *rzyg*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 3:27 am
renge_karen Ammmm........ confused moze byc ^~~^'''''''''' *rzyg*to dobrze, dziekuje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 4:01 am
Czerwony jest dla modow zarezerwowany...i troche konfuzjuje Oo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 4:44 am
renge_karen Pszczola_M Autark to ja tez chce wiedziec o co chodzi z tymi cotami mrgreen Ja wiem tyle, ze u Kuby Wojewodzkiego w Niedziele byl... *mysli mysli* Ten z Behemoth'u... no nie wiem biggrin Jakos mu na... N bylo? rofl nie no nie pamietam rofl I on jest specjalista od cotow. No, chyba ze sie myle XD Wojewudzki to nie moje klimaty XPCzemu? blaugh Wedlug mnie on nie tylko "osmiesza" ludzi i robi z siebie pajaca, ale rowniez chce przez to cos przekazac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 5:53 am
Autark renge_karen Ammmm........ confused moze byc ^~~^'''''''''' *rzyg*to dobrze, dziekuje smile prosze bardzo ^D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 6:02 am
Delein the Wildest Czerwony jest dla modow zarezerwowany...i troche konfuzjuje Oo... ale ja tak lubie czerwony crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 6:09 am
Pszczola_M renge_karen Pszczola_M Autark to ja tez chce wiedziec o co chodzi z tymi cotami mrgreen Ja wiem tyle, ze u Kuby Wojewodzkiego w Niedziele byl... *mysli mysli* Ten z Behemoth'u... no nie wiem biggrin Jakos mu na... N bylo? rofl nie no nie pamietam rofl I on jest specjalista od cotow. No, chyba ze sie myle XD Wojewudzki to nie moje klimaty XPCzemu? blaugh Wedlug mnie on nie tylko "osmiesza" ludzi i robi z siebie pajaca, ale rowniez chce przez to cos przekazac domokun po prostu on mnie jakos nie kreci i tyle.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 3:08 pm
renge_karen Delein the Wildest Czerwony jest dla modow zarezerwowany...i troche konfuzjuje Oo... ale ja tak lubie czerwony crying pupe masz gołą redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|