|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:01 am
Iwa__4grozna No-chanXD EvilYuki Akeboshi- "Wind". Cudowny ending do "Naruto". Jezu, jak ja lubie tę piosenkę... oj ja tez ja bardzo lubie smile szczegolnie akustyczna wersje wink Three days grace smile - I hate everything about You wink heart AAAAAAAAAA 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh a co powiecie na Harukakanata - z Naruto (2 opening) mrgreen 4laugh 4laugh moj kuzyna potrafi zagrac Hrauke na gitarze smile miodzio smile Harmonia tez spoko ale teledysk z ino i sakura odpada== teraz Disturbed - player
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:10 am
dzięki.. nomalnie potrafisz ludzi pocieszać scream gonk mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:15 am
Iwa__4grozna dzięki.. nomalnie potrafisz ludzi pocieszać scream gonk mad No dobrze biedne malenstwo *tuli, tuli i glaszcze po glowce* Ja mam juz generalny pozadek za soba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:16 am
Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna dzięki.. nomalnie potrafisz ludzi pocieszać scream gonk mad No dobrze biedne malenstwo *tuli, tuli i glaszcze po glowce* Ja mam juz generalny pozadek za soba xp ja własnie sprzatm te ciuchy...... hmm. a moze zrobie sobie ognisko w domu twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:19 am
Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna dzięki.. nomalnie potrafisz ludzi pocieszać scream gonk mad No dobrze biedne malenstwo *tuli, tuli i glaszc : ze po glowce* Ja mam juz generalny pozadek za soba xp ja własnie sprzatm te ciuchy...... hmm. a moze zrobie sobie ognisko w domu twisted whee tak tak !!!! Zrob tak jak moi koledzy ... w szkole wzieli ksiazki pod lawka podpalili je i na dlugopisy i olowki kanapki z serem pozakladali... Stwierdzili ze sa glodni i zrobia se tosty xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:20 am
ciszy i spokoju (siora wyszła z pasem) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:22 am
Iwa__4grozna ciszy i spokoju (siora wyszła z pasem) mrgreen ciesz sie chwila szczescia i spokoju wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:27 am
Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna ciszy i spokoju (siora wyszła z pasem) mrgreen ciesz sie chwila szczescia i spokoju wink wiem xp (zaraz będe słuchała jak tata będzie jęczał zeby pujść na obiad) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:30 am
Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna ciszy i spokoju (siora wyszła z pasem) mrgreen ciesz sie chwila szczescia i spokoju wink wiem xp (zaraz będe słuchała jak tata będzie jęczał zeby pujść na obiad) xp heh... mnie juz od dawna tak nie molestuja z obiadem ani innym posilkiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:32 am
Ayah_TheMetalMania heh... mnie juz od dawna tak nie molestuja z obiadem ani innym posilkiem xp a mnie to wkurza .. przecież wystarczy powiedziec raz.. jak będe chciał to pujde ... scream a jak wystygnie to sobie odgrzeje *chowa głowe w piasek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:54 am
Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania heh... mnie juz od dawna tak nie molestuja z obiadem ani innym posilkiem xp a mnie to wkurza .. przecież wystarczy powiedziec raz.. jak będe chciał to pujde ... scream a jak wystygnie to sobie odgrzeje *chowa głowe w piasek* u Nas jest wrecz odwrotnie smile mama chowa jedzenie przed moimi bracmi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 6:56 am
No-chanXD Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania heh... mnie juz od dawna tak nie molestuja z obiadem ani innym posilkiem xp a mnie to wkurza .. przecież wystarczy powiedziec raz.. jak będe chciał to pujde ... scream a jak wystygnie to sobie odgrzeje *chowa głowe w piasek* u Nas jest wrecz odwrotnie smile mama chowa jedzenie przed moimi bracmi wink pewnie jakieściasta tak?? ehh ciasta super sprawa gdyby tata je robił to też nie musiał by mnie wołać mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|