|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 5:32 am
No-chanXD jam tu nowa jest wiec wszystkim mowie czesc rofl zloooooooooooooooooooooooooo mnie opanowalo talk2hand wlasciwie, to nie moze istniec zlo bez dobra, ani dobro bez zla, chocby dlatego, ze bez istnienia jednego z nich nie moglibysmy okreslic czym tak naprawde jest drugie. zlo bez dobra, a dobro bez zla nie maja sensu... no, wiec ktos musi byc zly twisted i padlo na mnie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 6:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 9:41 am
_b_u_r_a_k_ No-chanXD jam tu nowa jest wiec wszystkim mowie czesc rofl zloooooooooooooooooooooooooo mnie opanowalo talk2hand wlasciwie, to nie moze istniec zlo bez dobra, ani dobro bez zla, chocby dlatego, ze bez istnienia jednego z nich nie moglibysmy okreslic czym tak naprawde jest drugie. zlo bez dobra, a dobro bez zla nie maja sensu... no, wiec ktos musi byc zly twisted i padlo na mnie pirate hie hie podzielam Twoje zdanie wink nie ma idealnego zła ale tez nie istnieje idealne dobro wink witaj po dars sajd of moc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 9:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 10:15 am
No-chanXD _b_u_r_a_k_ No-chanXD jam tu nowa jest wiec wszystkim mowie czesc rofl zloooooooooooooooooooooooooo mnie opanowalo talk2hand wlasciwie, to nie moze istniec zlo bez dobra, ani dobro bez zla, chocby dlatego, ze bez istnienia jednego z nich nie moglibysmy okreslic czym tak naprawde jest drugie. zlo bez dobra, a dobro bez zla nie maja sensu... no, wiec ktos musi byc zly twisted i padlo na mnie pirate hie hie podzielam Twoje zdanie wink nie ma idealnego zła ale tez nie istnieje idealne dobro wink witaj po dars sajd of moc twisted a milo mi byc powitana on dark sajd of moc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 10:24 am
_b_u_r_a_k_ No-chanXD _b_u_r_a_k_ No-chanXD jam tu nowa jest wiec wszystkim mowie czesc rofl zloooooooooooooooooooooooooo mnie opanowalo talk2hand wlasciwie, to nie moze istniec zlo bez dobra, ani dobro bez zla, chocby dlatego, ze bez istnienia jednego z nich nie moglibysmy okreslic czym tak naprawde jest drugie. zlo bez dobra, a dobro bez zla nie maja sensu... no, wiec ktos musi byc zly twisted i padlo na mnie pirate hie hie podzielam Twoje zdanie wink nie ma idealnego zła ale tez nie istnieje idealne dobro wink witaj po dars sajd of moc twisted a milo mi byc powitana on dark sajd of moc whee rofl teraz musimy sobie wymyslic jakis mroczny plan XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 10:27 am
No-chanXD _b_u_r_a_k_ No-chanXD _b_u_r_a_k_ No-chanXD jam tu nowa jest wiec wszystkim mowie czesc rofl zloooooooooooooooooooooooooo mnie opanowalo talk2hand wlasciwie, to nie moze istniec zlo bez dobra, ani dobro bez zla, chocby dlatego, ze bez istnienia jednego z nich nie moglibysmy okreslic czym tak naprawde jest drugie. zlo bez dobra, a dobro bez zla nie maja sensu... no, wiec ktos musi byc zly twisted i padlo na mnie pirate hie hie podzielam Twoje zdanie wink nie ma idealnego zła ale tez nie istnieje idealne dobro wink witaj po dars sajd of moc twisted a milo mi byc powitana on dark sajd of moc whee rofl teraz musimy sobie wymyslic jakis mroczny plan XD zastanowmy sie...chmmmmmmmmmmmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 10:50 am