|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:32 am
Pisarz BeeWolf tacy goscie zawsze mile widziani ... Moze zrobimyliste mieszkanców naszego pokoju ?? .... !ale mamy tylko 3 łużka .. wink ze mn ą Spi Omega wiec ... ! wiecie ! Wyciaga kielonki 1 swietnie Widze ,ze kurcze ... sie rozgoscił podsów fotel a usiadz .. bieze kieliszek !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:33 am
Pisarz BeeWolf tacy goscie zawsze mile widziani ... Moze zrobimyliste mieszkanców naszego pokoju ?? .... !ale mamy tylko 3 łużka .. wink ze mn ą Spi Omega wiec ... ! wiecie ! Wyciaga kielonki 1 swietnie *podnosi szkło, w drugą łapę bierze browarsena* no to siup w ten gupi ziup
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mrau :3 macie oranżadkę? Znaczy się redsa? :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:36 am
jak wszyscy to wszyscy biggrin ja też biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:36 am
ja wiem czemu cie Kukus glowa dziaj bolala to przez to zielone piwo w puszkach reds
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:37 am
włacz muze .... ! .. wyciaga z lodówki jeszcze coś do picia .. jakies jedzonko ..hmmm biggrin mniam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:37 am
kurde tak sporo osob na nas narzekalo a teraz sie sporo osob zjawia napic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:40 am
dest ja wiem czemu cie Kukus glowa dziaj bolala to przez to zielone piwo w puszkach reds...cicho :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:42 am
Rynn the Vampire dest ja wiem czemu cie Kukus glowa dziaj bolala to przez to zielone piwo w puszkach reds...cicho :p jak lubisz to pij biggrin i sie nie przejmuj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:43 am
Rynn the Vampire Mrau :3 macie oranżadkę? Znaczy się redsa? :p dzisiaj to z Ozzwaldem waliliśmy nad ranem, bo już nie było czego walić... ale cyba jeszcze jest kilka zgrzeweczek w piwnicy... Dest, przynieś pani Reddsidło z bunkra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Rynn the Vampire dest ja wiem czemu cie Kukus glowa dziaj bolala to przez to zielone piwo w puszkach reds...cicho :p jak lubisz to pij biggrin i sie nie przejmuj biggrin oni wczoraj pilo Vodke .. piwa 3 rodzaji ... Martini z Vodka .. i cośjeszcze !!! masakra ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm coś na rusz trzeba wrzucić wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:45 am
BeeWolf dest Rynn the Vampire dest ja wiem czemu cie Kukus glowa dziaj bolala to przez to zielone piwo w puszkach reds...cicho :p jak lubisz to pij biggrin i sie nie przejmuj biggrin oni wczoraj pilo Vodke .. piwa 3 rodzaji ... Martini z Vodka .. i cośjeszcze !!! masakra ! xp ja wczoraj pilem debowe ... martini z vodka razz z reszta tak jak ty razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|