|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 10:37 am
Yuki Naoto Sikerült emotion_yatta úgy örülök!!! emotion_kirakira Valamint és Köszönöm a játékot és a nyereményt! 4laugh heart Én köszönöm, hogy játszottál! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 12:32 pm
Én próbálkozom, de valamit rosszul csinálok... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 3:21 am
Selly1125 Én próbálkozom, de valamit rosszul csinálok... sweatdrop Ne add fel! Nekem kb egy fél napomba került, mire meglett az első, de utána hamar megtaláltam őket 3nodding Kitartás! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 3:25 am
Yuki Naoto Selly1125 Én próbálkozom, de valamit rosszul csinálok... sweatdrop Ne add fel! Nekem kb egy fél napomba került, mire meglett az első, de utána hamar megtaláltam őket 3nodding Kitartás! biggrin Vígan ellennék a keresgéléssel, ha a lapozgatás közben adna néhány tojást. Így még nem jutottam túl messzire.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2014 10:15 am
Nemrég végeztünk a tojásfestéssel, fel is rakom smile Van itt kétszínű, foltos, sima és "ombre" biggrin Válogathanak a locsolók. Lehet furán hangzik, de a barátommal festettem őket biggrin De bejött neki ez a délutáni program biggrin
Itt már fől a sonka, már nagyon várom a holnap reggelt emotion_kirakira
Akkor ez lenne a tojásokról a képem a versenyre:
u.i.: bocsi a minőségért... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2014 10:27 am
Maru, mi tojást nem festünk, kosarunk nincs, viszont húsvéti torta van. Azt éri feltölteni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2014 12:35 pm
DemiMurgos Maru, mi tojást nem festünk, kosarunk nincs, viszont húsvéti torta van. Azt éri feltölteni? Nem, sajnálom nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2014 12:42 pm
Tessék! Egy kis kedvcsináló, hátha ihletet kaptok tőle.  Igen, ez az én húsvéti kosárkám.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2014 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2014 2:53 pm
Malreni DemiMurgos Maru, mi tojást nem festünk, kosarunk nincs, viszont húsvéti torta van. Azt éri feltölteni? Nem, sajnálom nem. Ezesetben türelemmel várom a harmadik játékot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2014 2:02 pm
úh, nálunk sincsen tojásolás sad mi általában elmegyünk kirándulni a locsolók elől, aki meg meglocsol, az kinder tojást kap :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2014 5:15 am
Nos, akkor itt vannak az én kis tojásaim! emotion_bigheart ( Az a tojás amelyik valamivel nagyobb az átlagosnál, egy lúdtojás elvileg emotion_c8 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2014 6:20 am
Ma elbuktam, mint Guild kapitány. Még egy mókás eseményt sem tudok rendesen megcsinálni. Nagyon sajnálom. Elnézést kérek mindenkitől.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2014 8:00 am
Malreni Ma elbuktam, mint Guild kapitány. Még egy mókás eseményt sem tudok rendesen megcsinálni. Nagyon sajnálom. Elnézést kérek mindenkitől. Szerintem ez nem igaz. Az esemény mókás. 3nodding Az első feladat kivitelezhető (nem kell bocsánatot kérned, amiért a többiek kaptak egy kis segítséget! nekem egy kihívás volt a játék, amit sikeresen teljesítettem 3nodding és még ajándékot is kaptam érte blaugh ) A második feladatnál meg csak a mai modern világ miatt akadtak problémák, hiszen ha minden lány várná a locsolókat, akkor több tojás készült volna, amit le lehetett volna fotózni. Ez nem a te hibád! Amúgy meg már két kép fel is került az oldalra, ami az eredeti szabályoknak megfelel, ez igazán örömteli dolog, szerintem biggrin személy szerint izgatottan várom a harmadik játékot, mivel idén sehogy sem készültem a húsvétra emotion_yatta ( emotion_sweatdrop ) És köszönöm Neked és Sayenitának, hogy időt és energiát fordítottatok az esemény megvalósításába 3nodding emotion_hug
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|