Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
What the Fluff! - Nyári Event 2013 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sebastian Stunn

Married Millionaire

13,775 Points
  • Married 100
  • Invisibility 100
  • First step to fame 200
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 1:01 am

Köszi! De ne haragudj, azt hogy csináljam? Nem látok olyan opciót. (Nem vagyok kezdő, de ezt nem ismerem... bocsi)
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 1:06 am

Én is megkaptam már az achivement-et, ari. smile
A fluff-ok nevét utólag lehet átírni, először mindegyiknek magától van véletlenszerű neve.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Jun 20, 2013 1:10 am

murapurple
Köszi! De ne haragudj, azt hogy csináljam? Nem látok olyan opciót. (Nem vagyok kezdő, de ezt nem ismerem... bocsi)

A Towns 2-ben vagy csinálj egy saját neighbourhood-ot, vagy egy meglévőt keress és ha van benne sale (eladó) hely, kattints oda, hogy odaköltöznél. Ekkor várnod kell egy ideig, hogy az adott szomszédság alapítója reagáljon elfogadást, vagy elutasítást. Persze ki kell választanod, hogy milyen legyen a házad stb. Szomszédságokba menni tudsz a kikötőnél a Towns 2-ben a Gambino Plázából jobbra lefelé irányba. Ott a taxihajónál jobb felső sarokban a ház ikonra kattints. Vagy beköltözött barátok egyikéhez menj, vagy explore-al véletlenszerű szomszédságba. Ezután várj türelmesen, míg odavisz a taxihajó. Remélem tudtam segíteni.
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 1:16 am

murapurple

Xan már válaszolt, de a helyszínt kihagyta. A "főtértől" jobbra lefele (az a nyíl amelyik jobban mutat jobbra) kell menni, ott egy facölöpös épületet fogsz látni, menj el jobboldalt a helyszín alján, ahol csónakokat és stéget meg egy Taxi hajót fogsz látni, ott klikk a ház ikonra és akkor jöhet az, hogy vagy saját neighbourhoodot (szomszédságot) alakítasz ki, vagy bemész máséhoz és a Sale táblára klikkelve felkérést küldesz az ottani landlordnak (olyasmi mint a közös képviselő), hogy szeretnél odaköltözni és majd jelzi, ha elfogadta. Érdemes könyvjelzőbe tenni majd a helyet, ahol lakni fogsz (Smartphone > Bookmark location, nevet adsz a könyvjelzőnek és kész is) smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Sebastian Stunn

Married Millionaire

13,775 Points
  • Married 100
  • Invisibility 100
  • First step to fame 200
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 1:19 am

Köszönöm szépen nektek! heart Most megpróbálom, remélem sikerül! whee
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 2:34 am

Én is megkaptam az achievement-et biggrin

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 5:12 am

Aw yiss, nekem is összejött reggel az achie. biggrin A kis démonfattyat egyébként Choronsonnak kereszteltem, a járványok démona után, szabadon. :3
Nem tudjátok egyébként, hogy amikor dúl a lamour a fluffal, és örökbe fogadok egy újat, akkor a régi elvész? Mert szép, szép, meg aranyos a többi is, de azért Choro az mégiscsak a szívem csücske lett... heart
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 7:19 am

Miért veszne el? Nem erről szól, ez nem csere. Akkor eggyel több lesz logikusan.

Egyébként Obi tévedsz, mert nem hagytam ki a kiinduló helyszínt! Vissza is idézem abból a kommentemből:
"Szomszédságokba menni tudsz a kikötőnél a Towns 2-ben a Gambino Plázából jobbra lefelé irányba."

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Jun 20, 2013 9:11 am

A második posztban (event menete) két frissebb infó lett betéve vastagított betűkkel!
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 10:07 am

Ma még meg lesz a maximum loyalty! biggrin

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 10:13 am

Sziasztok, hogyan lehet házat szerezni a a town2 ben ? gonk
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 10:45 am

Az alvásba küldés (legalábbis jelenleg) nem a legegyszerűbb, hogy akkor most mikor is töltődik az energy?
Van az a szokása, hogy ha elküldöd aludni, kimész a házadból és mondjuk teleportálsz, akkor megint veled jön. Mert amikor elküldöd aludni és kimész a házadból akkor az esetek többségében ott marad a fluff a képernyő tetején legalábbis, mintha nálad lenne.

De saját tapasztalat és más fórumosok írásai alapján úgy tűnik, hogy ekkor töltődik tényleg az energy, ha aludni küldöd, kimész és úgy jelez, mintha nálad lenne, és ilyenkor a fluff fórumban is ott van az avid mellett. Többen jelezték már ezt az alvásos problémakört a Bug Reports fórumban.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 10:46 am

Az event aranyos, csak túl hamar kifárad a fluff, utána meg kitudja meddig alszik...
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 10:48 am

Akai-Inari
Sziasztok, hogyan lehet házat szerezni a a town2 ben ? gonk

Szia smile A fő részről (ahol megjelensz) menj a jobb alsó nyílhoz (amelyik jobban jobbra mutat) és egy facölöpös háznál leszel, alul menj jobbra a bTaxi hajóig és ott klikkelj a ház ikonra, onnantól végigvezet pár dolgon és vagy saját szomszédságot alapíthatsz, ahol először csak a te házad lesz, vagy bemehetsz más szomszédságába és a Sale táblára klikkelve (az álatalad foglalni kívánt házterületnél) felkérést küldesz az ottani területtulajnak (landlordnak), hogy vele egy környéken akarsz lakni és ha elfogadja, odaköltözhetsz. Érdemes lesz majd a szomszédságodat könyvjelzőbe tenni (odamész, smartphone > bookmark location, nevet adsz a könyvjelzőnek és kész).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 12:41 pm

Pöcsöm a Towns2-be.

Befagy, glitchel, szaggat.... Konkrétan 1 ki*****ott képernyőt nem tudok úgy váltani, hogy ne fagyna be, random berak versenyekbe, mikor nem csináltam SEMMIT, az iránytű egy használhatatlan szar, a teleporter meg a város másik végébe rak be, mikor a barátod már OTT SINCS.

Bah...
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas