Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Gaia 10th Anniversary + Valentine's Day Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Sat Feb 09, 2013 11:27 pm

Én megkaptam mindkét achit most reggel :3
PostPosted: Sun Feb 10, 2013 1:37 am

Hime_Yura
Én megkaptam mindkét achit most reggel :3

Én is megkaptam a másodikat (Object of Affection) biggrin (Az elsőt még tegnap délután).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Feb 10, 2013 5:40 am

Én is megszereztem, megkaptam a 2 achivement-et. Egyiket tegnap, másikat ma. Van egy új háttér cucc a Treehouse-ban. Az event szinte teljes egészében tetszik, meg hogy össze van vonva a szülinappal együtt. Csak kissé zsúfolt a fejléc, egyébként eddig teljesen oké, nincs vele bajom. Az pluszba tetszik, hogy a 10 évvel korábbi Gaia formára, design-ra vissza lehet tekinteni (főleg persze azok számára, akik nem 2003-ban, 2004-ben regiztek, hanem később), hogy milyen volt anno a Gaia 2003-ban. Eléggé más, egyszerűbb és szokatlan. Na persze a szokatlanságot nem negatívan értem. Sajnos még mindig csak Chrome-on keresztül működik a régi Gaia-ra való navigálás, ahol 900 gold és a hörcsög szedhető fel. Így addig Chrome-al mentem fel, míg itt és a tartalék figuráimnál ezeket felszedtem. Azért reméljük, hogy majd kijavítják a hibát. És persze szed(t)em itt is, a tartalék figuráimnál most is a napi szárnymatricákat, meg a napi cuccokat is.
PostPosted: Sun Feb 10, 2013 6:30 am

Tegyetek nekem egy szívességet és küldjetek nekem sok-sok szívet. Meghálálom. Most értem haza. Péntek óta masszívan... még egy darabig el fog tartani a kitisztulás. Lepjetek meg egy szerencsétlen másnapost. Köszönöm.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Sun Feb 10, 2013 7:50 am

Malreni
Tegyetek nekem egy szívességet és küldjetek nekem sok-sok szívet. Meghálálom. Most értem haza. Péntek óta masszívan... még egy darabig el fog tartani a kitisztulás. Lepjetek meg egy szerencsétlen másnapost. Köszönöm.

Én küldök, de küldj te is sokat! cat_3nodding
PostPosted: Sun Feb 10, 2013 7:52 am

Ezek hiányoznak még D:

Az Timmy

Kind Miko

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Feb 10, 2013 8:03 am

Ez a FOS csak nekem nem működik rendesen, vagy máshol is szarakszik?
PostPosted: Sun Feb 10, 2013 8:11 am

Malreni
Nálam úgy az egész lista felénél elkezd hibaüzenetet dobálni, akkor kicsit lelassítok

Hime_Yura

Mage

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Feb 10, 2013 8:15 am

Hime_Yura
Malreni
Nálam úgy az egész lista felénél elkezd hibaüzenetet dobálni, akkor kicsit lelassítok

Én negyed órája nem tudok semmit küldeni... -_-
PostPosted: Sun Feb 10, 2013 8:22 am

Malreni
Hime_Yura
Malreni

Én negyed órája nem tudok semmit küldeni... -_-

Nekem (még) működik.
Maradék

Az Timmy

Kind Miko

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Feb 10, 2013 11:06 am

Az Timmy

Malreni

Bocsi, nem voltam mostanáig sweatdrop

Mal: jobbulást és küldöm smile

Timmy: megy neked is smile

Pár órát várni kell, amíg sorba áll az eventezők achievement-elnyerése, aztán majd event oldalra menjetek, akkor tuti megadja pár óra után.
PostPosted: Sun Feb 10, 2013 11:07 am

Köszi Xanvie, frissítem a listát akkor.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Feb 11, 2013 12:48 am

Utólag egy kis érdekesség: kiderült, hogy az első napon az item felszedésénél, amikor egy Angelic Halo jelent meg, az nem szivatás vagy vicc volt, hanem Uncle Kenny hagyta benne véletlenül a tesztelő kódot xd A mai sírós item pedig a leírás szerint Gambinoról és az animált itemekről emlékezik meg.
PostPosted: Mon Feb 11, 2013 3:29 am

sikerült elküldenem 100 levelet, és az összes cukorka is megvan :3 kicsit késve tudtam csatlakozni az eventhez, de nekem eddig tetszik 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Feb 11, 2013 4:01 am

Hmm, én nem is tudtam erről az Angelic Halo-s bent felejtett glitch-ről. Na de persze nem baj, csak mondom. Én több, mint 200 levelet küldtem és majdnem 100-at kaptam. Részemről itt azóta vége az event-nek (hisz a 2 achivement-et is felszedtem, mint ezt már mondtam nemrég), kivéve persze a napi szárnymatricák és a napi cuccok ügyében, azokat mindig felszedem, ha tudom. Talán az egyik tartalék figurámnál is fogok event-ezni ezután, de nem biztos, még meglátom.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces