|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 2:16 pm
Feltettem minden idei Caroling cuccot, most már azokat dobja a Caroling. Másik: sokaknál van egy glitch amiben nem jelenik meg a redeem és a destroy gomb 100%-nál és 100% fölé is tud menni, valamint ha valaki a fórumban az energy fölé megy, akkor 1000 energyről ír. Vagy váltják a küszöböt, vagy valami "végzetes" glitch van... Legtöbben sokallják az ezret és meg is értem. Lehet, hogy változik a mérték, hogy pl 500-ért lesz valami... Mint a heal/attack Halloweenkor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 2:35 pm
Caroling dob cipőt is (Spirited 2k12 Sugarmint Boots) Már csak a kalapkát kéne megszereznem de túl fáradt vagyok ahhoz sad
Edit: Még ma befejeztem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2012 2:41 am
Hime_Yura Caroling dob cipőt is (Spirited 2k12 Sugarmint Boots) Már csak a kalapkát kéne megszereznem de túl fáradt vagyok ahhoz sad Edit: Még ma befejeztem 4laugh Grat smile Most már többet kell gürizni a cuccokért és az achievementekért. (Még jó hogy a redeemeseket még tegnap megszereztem smile ) Márcsak a destroyos achievement van...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2012 4:26 am
Hehe... Aki gyors, az gyors. Nekem már tegnap megvolt minden, akkor még 10%-ot adott egy DD-be dobott cuccért. Két óra alatt megvoltam mindennel. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2012 8:07 am
Malreni Hehe... Aki gyors, az gyors. Nekem már tegnap megvolt minden, akkor még 10%-ot adott egy DD-be dobott cuccért. Két óra alatt megvoltam mindennel. twisted Gratula 3nodding Nekem is minden meglett még a váltás előtt, csak a Destroyos achievement nem sweatdrop Kicsit fura, hogy a destroyokért csak egy cucc jár (egyelőre?). Gondoltam arra is, hogy talán nagyon sok destroyért lesz valami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2012 11:45 am
Jó ez az event. :3 Igaz, tokennel jóval hamarabb le lehetne rendezni, de bumpolással viccesebb, ráadásul így random kapsz ajándékokat mindenféle embertől. whee Edit: Spirited 2k12 Sugarmint Boots hiányzik az első oldali felsorolásból. Én a Shirt után kaptam. 3nodding Edit2:Hopp, látom Hime Yura kollegina már észlelte a problémát. biggrin Edit3:Ha Caroling-olsz, akkor minden összeszedett tárgyért 100%-os lesz a díszed az eventben! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2012 12:51 am
Molylepke Jó ez az event. :3 Igaz, tokennel jóval hamarabb le lehetne rendezni, de bumpolással viccesebb, ráadásul így random kapsz ajándékokat mindenféle embertől. whee Edit: Spirited 2k12 Sugarmint Boots hiányzik az első oldali felsorolásból. Én a Shirt után kaptam. 3nodding Edit2:Hopp, látom Hime Yura kollegina már észlelte a problémát. biggrin Edit3:Ha Caroling-olsz, akkor minden összeszedett tárgyért 100%-os lesz a díszed az eventben! whee Hupsz akkor kifelejtettem sweatdrop Kiegészítem akkor és köszi az infókat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2012 12:15 am
A mai (December 25, Kedd) tárgy hihetetlenül cuki, szerintem. (Malreni szereti a csillogó, átlátszó dolgokat.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2012 12:24 am
Malreni A mai (December 25, Kedd) tárgy hihetetlenül cuki, szerintem. (Malreni szereti a csillogó, átlátszó dolgokat.) Szerintem is aranyos smile Először azt hittem, hogy kézbe fogható lesz, de tetszik, hogy belefoglalja az avinkat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2012 12:30 am
A 01-et mutató karácsonyfadísz-bombán a számok helyet néha egy szív jelenik meg! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2012 3:10 am
Malreni A mai (December 25, Kedd) tárgy hihetetlenül cuki, szerintem. (Malreni szereti a csillogó, átlátszó dolgokat.) Szerintem is ( én is szeretem a csillogó átlátszó dolgokat *-* )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2012 12:30 pm
Kíváncsi vagyok, holnap lesz-e valami változás... Meg a bombával mi lesz... Talán lesz manga update is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2012 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2012 10:02 am
Nincs több cucc. Csak simán szar az egész. Csirsz. Ja! És karácsonyt mindenkibe, akinek még nem mondtam volna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2012 12:42 pm
Látom nincs több napicucc, vége a 12 Days of Christmas-nek, de az eventnek még nem. A holdsarló a fejlécben valószínűleg Nüx/Nyx fizikai világba történő visszatérésére utal, a manga borítóján és 6. oldalán is látszik egy holdsarló a csuklyája tetejénél. (És ugye a Hold az éj szimbóluma és Nüx az éj istennője eredetileg).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|