Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Halloween 2k12 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 18, 2012 10:43 am

renahk
Köszönöm én is az infókat,bár olyan szinten kezdő vagyok az ilyenfajta fórumos játékban,hogy először egyből megöltek szépen,és idő volt mire rájöttem hogy megy ez rofl Így viszont már élvezem,sajnálom is,h pont most kell lelépnem.Hajrá mindenki!

Tudom, milyen érzés. Nekem a vérfarkasosdi volt nekem ilyen szempontból új, bár ott nem jött fel flash játék támadáskor/gyógyításkor.
Nekem először akkor volt ilyen "ez nem fog menni" érzésem, amikor a minijátékok eléggé laggoltak Mozillában, de feltettem a Chrome-ot és abban már jól mennek smile (Lehet mert laptop és Vistás...) Már én is elvagyok vele, nyitva van támadós, energys healelős és főfórumos lap (csak a főfórum mutatja az energiámat) és kaszabolok, ahogy tudok. Még Kb 48x kell a kardig...
Többiek nevében is köszönöm és neked is hajrá amikor visszajössz smile
PostPosted: Thu Oct 18, 2012 1:13 pm

Kijavítottak több hibát és most már az energy mindenhol minden fórumban látható, DE: a főfórumban a támadó, a frakciód fórumában (Von Helson/Kuro Gang) meg a gyógyító energiádat láthatod.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 18, 2012 2:14 pm

Ismét frissítve, lehet már sötét/közepes/világos vámpír ill. dark elf potionöket venni a Treehouse-ban, egyenként 20 wing stickerért! Lehet, hogy kipróbálom a közepes vagy dark elfeset, valószínűleg az a barna lesz, ami a mangában is van...

Update V2: Kitettem egy képet az összes skinről az item listás posztba (lány avi). Mindegyik "izmosabb", vaskosabb a sima vámpír/elf skineknél.

Update: ó nem, fehér szürke skálán mozog a dolog... Majd inkább rákeresek topikokra, ha valaki majd tesz fel képeket, melyik potion milyenné tesz, belinkelem szívesen, ha találok.
No szóval, a Light Dark Elfet és a Mediumot is leteszteltem... A Light tetszik is meg nem is. Mellette a Medium Dark Elf, olyan mint a sima szerintem, csak nem olyan soványka. Végül visszaváltottam, a stickert annyira nem sajnálom, ritkán költöm úgyis. Akkor a Dark Dark biztos Kuro-bőrszínű, normál vastagságú testtel, gondolom én... De csak tippelek. Igen, olyan színű.
Hát igen, van különbség... Tehát 1. kép Light Dark Elf Potion (The Treehouse, 20 Wing Stickers) 2. kép Medium Dark Elf Potion (The Treehouse, 20 Wing Stickers) 3. kép Blue Dark Elf Potion (Skin Tyte, 100 gold)... Remélem TekTek-be is felteszik majd. Nem néznek ki rosszul, de maradok a bőrszanű elfségnél 3nodding
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Thu Oct 18, 2012 11:38 pm

Én örülök, hogy csináltak ilyen elf potion-öket. smile Olyan, mintha a medium elf potion egy javított változata lenne a Skin Tyte-ban kapható sima elf potion-nek. Főleg a füleknél látszik, ha jobban megnézitek. És persze ahogy látom, már tényleg nem soványkák, főleg a lábaknál, melynek szintén örülök. cool Ugyanis sajnos a soványabb lábakon a cipők, szandálok nagy része picit lelóg, lebeg és ez mindig is zavart engem. Szerintem a legsötétebb potion vagy a fekete javított, nem soványabb változata, vagy pedig barnás. Azt én is remélem, hogy felteszik a Tektek-re, mert ott szeretném látni, kipróbálni, főleg a dark-ot, mert más fórumon se láttam. A light elf potion nekem is tetszik is, meg nem is, kicsit grombie-s, avagy vámpíros a bőrszíne, de azért jó. Majd még meglátom választom-e (30-40% az esély rá, hogy igen), ez függ az új dark elf potion-től is, hogy milyen színű. Szóval az egyiket valószínűleg használni fogom, majdnem 20 szárnymatricám van már. De azért talán előbb a Tektek-en való megjelenésére várok, még meglátom (hacsak nem lesz, akin a dark-ot látom, vagy nem tette a képét egy fórumra).

Egyébként már inkább főleg gyógyítok, részben a bagoly megszerzése miatt, részben meg az jobban megy, bár olykor sajnos az is akadozik. De azért persze támadni is fogok még talán. És persze a boltokból is szedem fel a cukorkákat.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Oct 19, 2012 1:02 am

Na azóta találtam képeket mindegyikről:
http://www.gaiaonline.com/forum/gaia-community-discussion/treehouse-new-potions/t.82850333_16/
Ezen belül lejjebb ze Wolf Angel kommentjében találhatóak a képek. Szóval úgy néz ki, hogy a legsötétebb elf potion szintén a fekete, csak nem a soványabb változat. Így vagy ezt fogom majd választani, vagy a light szürkéset. Érdekes módon a lila elf potion-t kihagyták nem soványabb változatban, nem tudni miért. Volt aki panaszkodott rá. Plusz szerintem bevezethettek volna még egy szürkésbarnás elf potion-t is. Na mindegy, nem baj, ez van, én ezeknek is örülök.
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 2:31 am

Köszönöm szépen a segítséget! whee

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Protector of Cuteness 150
  • Grunny Harvester 150
  • Destroyer of Cuteness 150

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 2:51 am

a faluban van a flash?
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 2:56 am

Akai-Inari
a faluban van a flash?

Nem a Towns-ra gondolsz? Az most nem lett Halloween-es cukorkagyűjtős, mint tavaly, normál állapotban van.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 2:57 am

de, hol van a harc vagy mi?
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 2:58 am

Akai-Inari
a faluban van a flash?

Kiegészítés: nem, az attack-ra és a heal-re jön be 1-1 minijáték, a támadás a bagoly/vámpírkaszabolós, a gyógyítás a fiókos memóriajáték. Keresd a támadható/gyógyítható játékosokat.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 19, 2012 3:00 am

Akai-Inari
de, hol van a harc vagy mi?

A fórumon, többit lásd az előző posztomban és vannak infók a támadásról, gyógyításról, energiatöltésről az első oldal második nagy posztjában (bocsi, picit elkapkodtam a válaszokat sweatdrop )
Nyugodtan quote-olj, ha akarsz smile
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 3:06 am

whee Mostanra már tök jól megy a játék,a baglyot is bezsebeltem whee Valóban ez nem fog menni érzés volt eleinte pedig

renahk

46,600 Points
  • SpoOOokie Cookie Camp Treat Hunter 50
  • Vocalizing Hisser 25
  • Waffles! 25

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 19, 2012 3:52 am

renahk
whee Mostanra már tök jól megy a játék,a baglyot is bezsebeltem whee Valóban ez nem fog menni érzés volt eleinte pedig

Gratula biggrin Én tegnap este már a kardot is összehoztam (100 támadás), már egész jól megy a kaszabolás, 20 pontot is elértem párszor.
Megértem...
Na most majd a kabátka... Vagy 250 támadás és gyógyítás lesz vagy 500 gyógyítás... De valószínűleg az előbbi, elvileg arra is ad az angol leírások szerint (nem hivatalos, az igaz). Az achievement meg még keményebb dió, nem tudom, vállalom-e...
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 7:13 am

Obi Aoi
renahk

Gratula biggrin Én tegnap este már a kardot is összehoztam (100 támadás), már egész jól megy a kaszabolás, 20 pontot is elértem párszor.
Megértem...
Na most majd a kabátka... Vagy 250 támadás és gyógyítás lesz vagy 500 gyógyítás... De valószínűleg az előbbi, elvileg arra is ad az angol leírások szerint (nem hivatalos, az igaz). Az achievement meg még keményebb dió, nem tudom, vállalom-e...

Köszi whee Látom szépen kiegészítetted a leírást,az achivement tényleg kemény dió eek Én is megyek most a kardra smile

renahk

46,600 Points
  • SpoOOokie Cookie Camp Treat Hunter 50
  • Vocalizing Hisser 25
  • Waffles! 25

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 19, 2012 7:30 am

renahk
Obi Aoi
renahk

Megértem...

Köszi whee Látom szépen kiegészítetted a leírást,az achivement tényleg kemény dió eek Én is megyek most a kardra smile

Igyekszem, bár picit bőbeszédű vagyok néha sweatdrop És igen, az. Valaki egy fórumon pánikolt, hogy nincs meg, de végül meglett neki, csak nem rögtön. És úgy kapta meg, hogy a támadások és gyógyítások összege volt 1000, de gondolom akkor is bejönne, ha csak az egyiket edzené valaki 1000-re.
Hajrá smile Én meg majd a kabátkára, bár most nem nagyon érzem magam motiváltnak. Valószínűleg 250-re birkózom fel mindkettőt.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces