|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 3:40 am
Áhhh! Köszi a tippeket! heart Kissárkányként végre megcsináltam a 20 pontot... Bár csak 18-adjára... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 4:21 am
A tippet én is kipróbálom majd... smile Másik: fórumból megtudtam, hogy vannak új Treehouse cuccok: 4 féle teniszütő a 4 csapat színeiben és mintájával, nedves trikó és szép tengerparti háttér smile 5, 10 illetve 32 stickerért kaphatóak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 7:19 am
Köszi a tippeket! Igaz, én közben már előbb szintén rájöttem, hogy az imp-ek segítenek feljebb jutni és hogy az űrhajósok nem akadályok. Végül nemrég én is megdöntöttem a maximumi 20 pontot. wink De ez a 2. játék hol található? Vagy még csak a leírás van meg hozzá? Igaz, minden 2. vagy 3. nap jön új játék, összesen 5 darab esz. Mert én még sehol nem találtam meg a Towns-on belül. Ja, korábban láttam én is az újabb cuccokat a Treehouse-ban. smile A tartalék figuráimnál ahol tudtam vettem és eladtam néhány nedves pólót és hátteret is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 11:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 11:54 am
Negyven pontot kell összesítve elérni, hogy megkapd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 1:24 pm
Én is már megkaptam (és eladtam), jó kis tornás játék a sok fel-le guggolással. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 5:15 pm
Malreni Negyven pontot kell összesítve elérni, hogy megkapd. Én már 37 pontnál megkaptam. Lehet csak glitch.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2012 2:17 am
Na szép... A Space Drop-pal két nap alatt szereztem 300 pontot, a Thing Lift-tel egy óra alatt 1000-ret. Pedig azt hittem, nem lesz meg az 5000-res achi, de így még van rá esély. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2012 9:46 am
Selly1125 Na szép... A Space Drop-pal két nap alatt szereztem 300 pontot, a Thing Lift-tel egy óra alatt 1000-ret. Pedig azt hittem, nem lesz meg az 5000-res achi, de így még van rá esély. biggrin Hogy szerezted? Mármint, hogy csináltad? Ki-ki léptél minden emelés után, vagy egymás után szerezted a pontokat kilépés nélkül? Azért kérdem, mert nekem mindig csak az első emelés pontjait írja jóvá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2012 11:57 am
Malreni Selly1125 Na szép... A Space Drop-pal két nap alatt szereztem 300 pontot, a Thing Lift-tel egy óra alatt 1000-ret. Pedig azt hittem, nem lesz meg az 5000-res achi, de így még van rá esély. biggrin Hogy szerezted? Mármint, hogy csináltad? Ki-ki léptél minden emelés után, vagy egymás után szerezted a pontokat kilépés nélkül? Azért kérdem, mert nekem mindig csak az első emelés pontjait írja jóvá. Benn voltam ugyanazon a szerveren egy órán át, és folyamatosan emelgettem azt a vackot. És mivel csak 3-an voltunk, így szinte mindig jó volt az időzítés, és 30 másodpercenként kaptunk 20 pontot. De kora reggel még nekem sem számolt semmilyen pontot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2012 12:14 pm
Selly1125 Malreni Selly1125 Na szép... A Space Drop-pal két nap alatt szereztem 300 pontot, a Thing Lift-tel egy óra alatt 1000-ret. Pedig azt hittem, nem lesz meg az 5000-res achi, de így még van rá esély. biggrin Hogy szerezted? Mármint, hogy csináltad? Ki-ki léptél minden emelés után, vagy egymás után szerezted a pontokat kilépés nélkül? Azért kérdem, mert nekem mindig csak az első emelés pontjait írja jóvá. Benn voltam ugyanazon a szerveren egy órán át, és folyamatosan emelgettem azt a vackot. És mivel csak 3-an voltunk, így szinte mindig jó volt az időzítés, és 30 másodpercenként kaptunk 20 pontot. De kora reggel még nekem sem számolt semmilyen pontot. Köszi. Megpróbálom, hátha most már működik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2012 12:21 pm
Malreni Selly1125 Malreni Selly1125 Na szép... A Space Drop-pal két nap alatt szereztem 300 pontot, a Thing Lift-tel egy óra alatt 1000-ret. Pedig azt hittem, nem lesz meg az 5000-res achi, de így még van rá esély. biggrin Hogy szerezted? Mármint, hogy csináltad? Ki-ki léptél minden emelés után, vagy egymás után szerezted a pontokat kilépés nélkül? Azért kérdem, mert nekem mindig csak az első emelés pontjait írja jóvá. Benn voltam ugyanazon a szerveren egy órán át, és folyamatosan emelgettem azt a vackot. És mivel csak 3-an voltunk, így szinte mindig jó volt az időzítés, és 30 másodpercenként kaptunk 20 pontot. De kora reggel még nekem sem számolt semmilyen pontot. Köszi. Megpróbálom, hátha most már működik. Hajrá! Előre Bartonért! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2012 12:39 pm
Ez a szar nem számolja a pontjaim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2012 12:47 pm
Malreni Ez a szar nem számolja a pontjaim... Nem jelentettek erről még bug-ot? Mondjuk nekem is csak a laptopomon fut el az egész event, ezen meg nem fér bele az egész kép. Vagy esetleg segíthet egy másik böngésző... bár csak tippelgetek. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2012 12:57 pm
Nem értem, hogy a halálba vezethet Aekea, mikor az ő csapatuk az első, aki felszívódik, bármelyik szerveren járok?! Durem meg az utolsó, pedig annyian vannak, mint az oroszok... Hogy számolják ezt az átlagot? Ja és úgy átlagosan mennyi időt kell várni egy achievementre? Mert nem nagyon akarja megadni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|