|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2012 12:41 pm
Ugyan olvastam a dev alertben, hogy 18-ig van a grunnygyűjtős event, de szeretném megerősítést is kérni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2012 8:56 am
Gabessz Ugyan olvastam a dev alertben, hogy 18-ig van a grunnygyűjtős event, de szeretném megerősítést is kérni sweatdrop Nem tudom, mi alapján tudná valamelyikünk megerősíteni, szerintem a dev alert elég hiteles. Úgy emlékszem, "hivatalosan" nem írták, hogy meddig tart.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2012 9:29 am
Obi Aoi Gabessz Ugyan olvastam a dev alertben, hogy 18-ig van a grunnygyűjtős event, de szeretném megerősítést is kérni sweatdrop Nem tudom, mi alapján tudná valamelyikünk megerősíteni, szerintem a dev alert elég hiteles. Úgy emlékszem, "hivatalosan" nem írták, hogy meddig tart. Nekem annyi is elég, hogy nem olvastam félre, köszi. sweatdrop biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2012 10:18 am
Szerdán, mi időnk szerint, körülbelül este kilenc körül az event véget fog érni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2012 11:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2012 9:29 am
Kirakom az utolsó tárgyat, amit az event vége után kaptak azok, akik csak egy szériányi tárgyat váltottak ki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2012 12:18 pm
Na vége van, ez van, már a zOMG-n sincs event, bár ott picivel tovább maradt. Én olcsóbb cuccokat tudtam néha kiváltani 2-3 alkalommal, mint a répa és a Diedrich-es kosár (ezt egyszer). A kosarat eladtam korábban és a répából is eladtam egyet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2012 3:39 pm
Nekem nagyon tetszett a nyúlszőrmés kabát,kapásból kettőt szereztem belőle hogy 1et eladjak a másikat meg esetleg megtartom magamnak...de annyira nem követem a gaia divatot hogy karácsonykor télapós,húsvétkor meg nyuszis avim legyen úgyhogy végül mindent eladogattam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|