|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 2:58 am
Obi Aoi III_Kisrajczy_III Molylepke III_Kisrajczy_III Molylepke Ahogy hallottam (és láttam eddig), 10 szívnél ad 100 goldot és 25-nél 250-et. És állítólag valami horribilis mennyiséget kell kiküldeni az egy szem event-ajándékért. Mondjuk ez csak spekuláció, fórumokon is csak susmognak róla. Rendben, köszönjük az információt, ezt fel is használjuk. wink Szívesen. Amúgy találtam egy angol nyelvű grant list-et, hátha ez is a segítségedre lesz. whee Update:Valentine's NPC photosAhogy látjátok, nem csak azoknak az NPC-nek lehet levelet küldeni, akik rajta vannak a listán! wink EditEditEdit:Elvileg ha összegyűjtöd az összes NPC-s levelet, akkor kapsz egy ilyet. Oké, jön egy kérdés.: 3 levél van, amit nem lehet tudni, hogy szedhetünk össze.: Diedrich-től, Carl-tól, Gambino-tól és a 4.-et most nem sejtem. Azok is kellenek hozzá, hogy meglegyen az a bizonyos item. A Gambino-t én se tudtam, de utánanéztem. [NPC] Johnny K. Gambino-t kell beírni a címzettbe. Diedrich, Carl, Stein: nekik úgy, hogy a címzett mezőbe beírod, hogy [NPC] Diedrich, [NPC] Stein illetve [NPC] Carl. Ők is küldenek majd vissza üzit. Berakom a levelek mellé küldött szövegeket, jópofák szerintem smile A képeket (egyelőre?) nem, mert sok helyet foglalnának. Ian és Rufus: Kérlek, ne küldj csokit! Rufus allergiás rá! Edmund: Kérlek, fogadd el a legmelegebb romantikus üdvözletemet. Nicolae: Ki szeret téged, édes? Brennivin: Ölelések neked! (Izlandiul) Liam: A rózsák vörösek, az ibolyák kékek. Hasizmaim készek, ahogy te is. Cresento: Kérlek ne használd ezt a kártyát ürügynek arra, hogy beszéljünk. Rina: Fülig vagyok a szív alakú sütikben és imádom! Moira: Még a rossz lányoknak is lehet lágy szívük. Sasha: Köszönöm a kártyát! NAGYON édes vagy! Vanessa: Boldog Valentin Napot! Köszönöm, hogy észrevetted a BELSŐ szépségemet. Sam: Remélem, hogy a Valentin Napod forróbb, mint egy erős kocsi egy elromlott fűtővel! Ruby: Örüljünk azoknak, akik minden napunkat különlegessé teszik, mint az én Peyo-m! Carl: (Megjött a teszted eredménye: Carl valami sokkal különlegesebbet küldött a szeretetnél.) Stein: (Stein visszaküldte a leveledet, felbontatlanul.) Diedrich: Tudtad, hogy egy Grunny romantikus mirigye 6x nagyobb egy emberénél? Tényleg! Nos, viszlát! Hívj fel! Szia! Gambino: "Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy Mr. Gambino elhunyt. Minden romantikus levelet fiának és örökösének, Gino Gambino-nak továbbítunk, aki saját döntése szerint jár el." Képek most nem szükségesek. Majd akkor berakom, ha nagyon kellenek. És köszönjük a segíítséget. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 7:15 am
a képeslapoknak van valami külön célja vagy csak gyűjthetők eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 7:42 am
az utolsó 4levelet, hogy lehet megszerezni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 8:09 am
Akai-Inari az utolsó 4levelet, hogy lehet megszerezni? Obilia leírta. Olvass vissza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 8:14 am
Nincsenek achik! crying
Spúrok... stare
Edit: Az a fotós item azért jár, ha 200 levelet küldesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 9:05 am
Akai-Inari a képeslapoknak van valami külön célja vagy csak gyűjthetők eek Gyüjthetők és Marketplace-en eladhatók. Az utolsó 4 levelet Obi Aoi nagyon pontosan leírta nekünk, amit köszönünk. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 10:30 am
III_Kisrajczy_III Obi Aoi III_Kisrajczy_III Molylepke III_Kisrajczy_III Molylepke Ahogy hallottam (és láttam eddig), 10 szívnél ad 100 goldot és 25-nél 250-et. És állítólag valami horribilis mennyiséget kell kiküldeni az egy szem event-ajándékért. Mondjuk ez csak spekuláció, fórumokon is csak susmognak róla. Rendben, köszönjük az információt, ezt fel is használjuk. wink Szívesen. Amúgy találtam egy angol nyelvű grant list-et, hátha ez is a segítségedre lesz. whee Update:Valentine's NPC photosAhogy látjátok, nem csak azoknak az NPC-nek lehet levelet küldeni, akik rajta vannak a listán! wink EditEditEdit:Elvileg ha összegyűjtöd az összes NPC-s levelet, akkor kapsz egy ilyet. Oké, jön egy kérdés.: 3 levél van, amit nem lehet tudni, hogy szedhetünk össze.: Diedrich-től, Carl-tól, Gambino-tól és a 4.-et most nem sejtem. Azok is kellenek hozzá, hogy meglegyen az a bizonyos item. A Gambino-t én se tudtam, de utánanéztem. [NPC] Johnny K. Gambino-t kell beírni a címzettbe. Diedrich, Carl, Stein: nekik úgy, hogy a címzett mezőbe beírod, hogy [NPC] Diedrich, [NPC] Stein illetve [NPC] Carl. Ők is küldenek majd vissza üzit. Berakom a levelek mellé küldött szövegeket, jópofák szerintem smile A képeket (egyelőre?) nem, mert sok helyet foglalnának. Ian és Rufus: Kérlek, ne küldj csokit! Rufus allergiás rá! Edmund: Kérlek, fogadd el a legmelegebb romantikus üdvözletemet. Nicolae: Ki szeret téged, édes? Brennivin: Ölelések neked! (Izlandiul) Liam: A rózsák vörösek, az ibolyák kékek. Hasizmaim készek, ahogy te is. Cresento: Kérlek ne használd ezt a kártyát ürügynek arra, hogy beszéljünk. Rina: Fülig vagyok a szív alakú sütikben és imádom! Moira: Még a rossz lányoknak is lehet lágy szívük. Sasha: Köszönöm a kártyát! NAGYON édes vagy! Vanessa: Boldog Valentin Napot! Köszönöm, hogy észrevetted a BELSŐ szépségemet. Sam: Remélem, hogy a Valentin Napod forróbb, mint egy erős kocsi egy elromlott fűtővel! Ruby: Örüljünk azoknak, akik minden napunkat különlegessé teszik, mint az én Peyo-m! Carl: (Megjött a teszted eredménye: Carl valami sokkal különlegesebbet küldött a szeretetnél.) Stein: (Stein visszaküldte a leveledet, felbontatlanul.) Diedrich: Tudtad, hogy egy Grunny romantikus mirigye 6x nagyobb egy emberénél? Tényleg! Nos, viszlát! Hívj fel! Szia! Gambino: "Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy Mr. Gambino elhunyt. Minden romantikus levelet fiának és örökösének, Gino Gambino-nak továbbítunk, aki saját döntése szerint jár el." Képek most nem szükségesek. Majd akkor berakom, ha nagyon kellenek. És köszönjük a segíítséget. ^^ Szívesen smile Az infók más fórumokból vannak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 10:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 11:16 am
Rendben, ezt is felírtuk. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 11:19 am
Nem vagyok az a nagyon szeretlek-es srác, de 1 levél eléggé elgondolkodtatott engem! (by.: Tamcsi) Ugye, nem is kell mondanom, hogy megszerettem és ezt az event keretén belül kaptam tőle?... Tamcsi To my dearest III_Kisrajczy_III, Like strawberries and chocolate My heart and soul craves for you No matter how long we’re together I can’t get enough of you We were meant to be together It was destined for all time Two hearts entwined forever In loves splendor to reside Just as the strawberry needs the chocolate I’ll always need your love So we’ll take the dip together Into our forever love Happy Valentine's Day! Tammy~ XOXO, Tamcsi Jön a kérdés, amivel teleírhatjuk ezt.: Mi volt a legszebb dolog, amit kaptatok levélben? Akár az event keretén belül, akár amúgy is, ha a Valentin Nap eljött.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 11:20 am
III_Kisrajczy_III Nem vagyok az a nagyon szeretlek-es srác, de 1 levél eléggé elgondolkodtatott engem! (by.: Tamcsi) Ugye, nem is kell mondanom, hogy megszerettem és ezt az event keretén belül kaptam tőle?... Jön a kérdés, amivel teleírhatjuk ezt.: Mi volt a legszebb dolog, amit kaptatok levélben? Akár az event keretén belül, akár amúgy is, ha a Valentin Nap eljött.Ó, hát én kaptam egy levelet Fred Weasley-től biggrin 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 11:24 am
Tamcsi III_Kisrajczy_III Nem vagyok az a nagyon szeretlek-es srác, de 1 levél eléggé elgondolkodtatott engem! (by.: Tamcsi) Ugye, nem is kell mondanom, hogy megszerettem és ezt az event keretén belül kaptam tőle?... Jön a kérdés, amivel teleírhatjuk ezt.: Mi volt a legszebb dolog, amit kaptatok levélben? Akár az event keretén belül, akár amúgy is, ha a Valentin Nap eljött.Ó, hát én kaptam egy levelet Fred Weasley-től biggrin 4laugh 4laugh Nyugodtan beírhatod, max. pár részt cenzúrázol. ( OFF.: NAGYON SZÉPEN KÖÖÖSZI, minimális örömöm van, az is miattad.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 11:28 am
III_Kisrajczy_III Tamcsi III_Kisrajczy_III Nem vagyok az a nagyon szeretlek-es srác, de 1 levél eléggé elgondolkodtatott engem! (by.: Tamcsi) Ugye, nem is kell mondanom, hogy megszerettem és ezt az event keretén belül kaptam tőle?... Jön a kérdés, amivel teleírhatjuk ezt.: Mi volt a legszebb dolog, amit kaptatok levélben? Akár az event keretén belül, akár amúgy is, ha a Valentin Nap eljött.Ó, hát én kaptam egy levelet Fred Weasley-től biggrin 4laugh 4laugh Nyugodtan beírhatod, max. pár részt cenzúrázol. ( OFF.: NAGYON SZÉPEN KÖÖÖSZI, minimális örömöm van, az is miattad.) Quote: To my dearest Tamcsi, I fancy you, you fancy me. We can even have a bit of firewhiskey. Be my Valentine? - Fred Weasley XOXO, C/O Cupid nem kell cenzurázni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 12:03 pm
Tamcsi III_Kisrajczy_III Tamcsi III_Kisrajczy_III Nem vagyok az a nagyon szeretlek-es srác, de 1 levél eléggé elgondolkodtatott engem! (by.: Tamcsi) Ugye, nem is kell mondanom, hogy megszerettem és ezt az event keretén belül kaptam tőle?... Jön a kérdés, amivel teleírhatjuk ezt.: Mi volt a legszebb dolog, amit kaptatok levélben? Akár az event keretén belül, akár amúgy is, ha a Valentin Nap eljött.Ó, hát én kaptam egy levelet Fred Weasley-től biggrin 4laugh 4laugh Nyugodtan beírhatod, max. pár részt cenzúrázol. ( OFF.: NAGYON SZÉPEN KÖÖÖSZI, minimális örömöm van, az is miattad.) Quote: To my dearest Tamcsi, I fancy you, you fancy me. We can even have a bit of firewhiskey. Be my Valentine? - Fred Weasley XOXO, C/O Cupid nem kell cenzurázni biggrin Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez Penge! Gratulálunk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|