|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 4:41 am
napsugar Gabessz Molylepke A Summon Gingerbread Fluff-on őszintén meglepődtem. Tök édi. 4laugh Én reggel köpni-nyelni nem tudtam a meglepetéstől eek Mindenesetre kellemesen érintett. biggrin Már csak azon azon gondolkozok, hogy vajon mire lehet majd őket beváltani confused Beváltani? Őt a zOMG-ban tudod aktiválni, és ott mindenhova követni fog, meg néha "magyaráz" is biggrin Nekem a landshark a kedvencem, olyan cuki *.* Az első karácsonyi announcementben írták, hogy 12 ajándék van, amit megtarthatsz, de beválthatod őket egy drágább valamire. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 4:45 am
Gabessz Az első karácsonyi announcementben írták, hogy 12 ajándék van, amit megtarthatsz, de beválthatod őket egy drágább valamire. biggrin Jah, ezt nem tudtam... ennyire azért nem figyeltem az üzikre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 5:38 am
napsugar Gabessz Az első karácsonyi announcementben írták, hogy 12 ajándék van, amit megtarthatsz, de beválthatod őket egy drágább valamire. biggrin Jah, ezt nem tudtam... ennyire azért nem figyeltem az üzikre biggrin Vajon mi lehet majd? Az eddigi cuccokra sem panaszkodhatok tehát elképzelni sem tudom, hogy mi jobbat adhatnak. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 7:26 am
Hmm, hát remélem nem csak ez a visszaszámláló oszlopos az egyetlen event a boltos és a Towns-os mellett. Bízom abban, amit Obi írt, hogy a visszaszámolás után lesz valami fő(bb) event is. A cuccok egy része az oszloptól tetszik, bár nem mindegyik. Én se tudtam, hogy be lehet váltani őket. Hogyan, hol és mikre? Erről majd jó lenne némi infó! Köszi. A gingerbread fluff-on én is meglepődtem, ari. smile Bár azt hittem többet ér (mert a legtöbb ilyen követős lény legalább 40.000-ret ér), de 5-8000 gold körül mozog az ára jelenleg, persze lehet, hogy majd idővel drágul, ezt nem tudom. A zOMG-n néhány percre kipróbáltam, ari. wink Egyenlőre nem adom el, aztán majd meglátom, a későbbi árától is függ. Valóban, a zOMG-n is lehetne valami event, na de majd kiderül.
Megint eszembe jutott ennek kapcsán, hogy a zOMG-n így sétáltatható, követő lényeknek igazán lehetne már valami fontosabb szerepük is. Gondolok itt arra, hogy ne csak kövessenek, hanem ha ellenség jön, segíthetnének harcolni, megvédeni! Állítólag vannak akik szerint dolgoznak ezen már egy ideje, bár én nem teljesen hiszem el, főleg mivel semmi nyoma. De azért egy picit reménykedek még.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 9:12 am
napsugar Gabessz Az első karácsonyi announcementben írták, hogy 12 ajándék van, amit megtarthatsz, de beválthatod őket egy drágább valamire. biggrin Jah, ezt nem tudtam... ennyire azért nem figyeltem az üzikre biggrin Igen, ezt abban a Gaia 9 Action Newsban is említették, így nem adom el egyiket se, amíg ki nem derül, mi az a beváltásra kapható cucc... Gyanítom, hogy alkalmi level 1 alchemy lesz ebből, mint Halloween-kor a kitüző, a farkasvadász és a vérfarkas cuccok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 9:47 am
Nah elkezdődött az event, azt hittem karácsonykor fog eek
Az event oldal jobboldali része szerint: "Old Pete számára egy ember szemete egy másik ember vacsorája - de a kukából való guberálás veszélyes lehet. Ebben a márciusban Pete egy félig elrágott cigarettát kergetett végig egy szemét alkotta alagúton át, amikor az egész ráomlott. Szerencsére Ian és Rufus épp arra sétált, és segítő kezet nyújtottak a betemetett csavargónak.
Pete szívesen meghálálja Ian kedvességét. Ne gyűjtsünk össze neki néhány olcsó cuccot?"
A tippem az, hogy amikor a skála Ian-fejes része betelik, akkor más NPC-k számára kér majd cuccokat adományozásra hálából valamiért, amit ők tettek vele valamikor ebben az évben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 9:58 am
A karácsonyi fórum How to play topikjában ez van: "Az event egyszerű, segíts Old Pete-nek úgy, hogy goldot, vagy cuccokat adományozol neki. Minden jelző, melyet a közösségi adakozási sáv elér, adni fog valamit attól az NPC-től, amelyikhez az a rész tartozik. Az eventnek vége lesz, ha már elég gyűlt össze ahhoz, hogy megtöltse a vonalat! Lekéstél valamelyik NPC ajándékáról? Semmi gond, kattints a képükre, hogy annak az NPC-nek a történetéhez kerülj és megkapod. Lehetséges, hogy plusz event cuccokat kapsz adakozás közben. Tehát légy aktív, és akkor nem maradsz le róla!" Itt a linkje: http://www.gaiaonline.com/forum/xmas-2011/xmas2011-how-to-play/t.76722067/Felkerült egy háromoldalas manga is. biggrin Ha akarjátok, majd lefordíthatom azt is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 10:30 am
Mindennemű segítséget jól veszünk az Eventtel kapcsolatban wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 10:31 am
III_Kisrajczy_III Mindennemű segítséget jól veszünk az Eventtel kapcsolatban wink Jah smile Nézzétek meg mégegyszer azt a topikot, az illető azótas többet adományozott. Azt állítja minden 10k-s adományozásért kapsz random alchemy cuccot, pl azokat is, melyeket ő listázott.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 11:12 am
Ebben a topikban idéznek 2 staffos embertől, egyikük szerint 5k adományozásáért is kapsz jutalmat, a másikuk szerint azt is csinálhatod, hogy sokszor donatelsz 1 goldot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 11:31 am
Na végre kint van az event és annak örülök, hogy bedobálós erre gyűjtöttem már egy ideje egy csomó mindent 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 12:03 pm
Kiderült, akkor is kapsz alchemy cuccot ha 10 itemet adakozol. Valaki szerint lehetséges, hogy a recept majd a Treehosueban lesz kapható, ezekre a karácsonyi alchemy összetevőkre még nem lehet valamiért rákeresni a marketplace-n. Valamint: a csík az egész gaia közösség adakozását mutatja, nem a tiédet egyedül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 1:24 pm
Obi Aoi Kiderült, akkor is kapsz alchemy cuccot ha 10 itemet adakozol. Valaki szerint lehetséges, hogy a recept majd a Treehosueban lesz kapható, ezekre a karácsonyi alchemy összetevőkre még nem lehet valamiért rákeresni a marketplace-n. Valamint: a csík az egész gaia közösség adakozását mutatja, nem a tiédet egyedül. Én végre megszabadulhatok a DC-s szemetektől xDD A csím miatt már idegeskedtem, de így nem izgulok, hogy miért nem mozog xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 1:29 pm
Akai-Inari Na végre kint van az event és annak örülök, hogy bedobálós erre gyűjtöttem már egy ideje egy csomó mindent 3nodding Én meg pont ma söpörtem ki egy nagy rakás dolgot az inventory-mból.... Na de ez legyen a legkisebb gond! Végre event van. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|