|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 3:47 pm
na hát ezt passzolom neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 10:10 pm
Medvelaszlo napsugar stranger12 Medvelaszlo CryeneStrifeShiroi Egy kérdés! Én aktívnak számítok?? biggrin 176 post-od van nézd emg a többi tagot és dönsd el. De ha írogatsz/írogattál eddig akkor akik készíteni fogják a képeket tudni fogják. stranger12 afrancbamiértnemvagyokaktívabb cat_sad Stranger..... aktív vagy. (4428-al miért ne lennél az?) Csak nem mostanában voltál az ennyi biggrin hehe...volt idő, amikor be sem állt a szám cat_xd Megpróbálkozhatnál vele újra.... wink Hallgas Napsugárra, jól mondja emotion_awesome igyekszem cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 1:59 am
Lucia Borgia na hát ezt passzolom neutral Ha az a probléma, hogy sok emberkét kell le rajzolni akkor lehet nem túl részletesen is meg oldani. Nem kell minden kiegészítőt le rajzolni elég csak a ruhát, de a feladat adott mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 2:13 am
Érdekesnek hangzik mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 10:49 am
Rajzolni, vagy nem rajzolni? neutral Olyan lusta vagyok mostanában. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2011 10:26 am
Medvelaszlo CryeneStrifeShiroi Egy kérdés! Én aktívnak számítok?? biggrin 176 post-od van nézd emg a többi tagot és dönsd el. De ha írogatsz/írogattál eddig akkor akik készíteni fogják a képeket tudni fogják. Hát nem vagyok túl régóta a guild tagja, de valahogy mindig a lista elejére kerülök, nem tudom miért..... Hát aki rajzol az döntse el, én nem ragaszkodom, hogy rákerüljek a képre xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 11:59 am
Én nem tudok rajzolni... rengeteg a beadandóm és 13-tól vizsgaidőszak :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2011 1:35 am
CryeneStrifeShiroi Medvelaszlo CryeneStrifeShiroi Egy kérdés! Én aktívnak számítok?? biggrin 176 post-od van nézd emg a többi tagot és dönsd el. De ha írogatsz/írogattál eddig akkor akik készíteni fogják a képeket tudni fogják. Hát nem vagyok túl régóta a guild tagja, de valahogy mindig a lista elejére kerülök, nem tudom miért..... Hát aki rajzol az döntse el, én nem ragaszkodom, hogy rákerüljek a képre xd Azért kerülsz oda mert írtál és az azt mutatja meg hogy kik írak a legutúbb biggrin Napsi: Nagyon kár crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 2:05 pm
Na gyerekek hogy haladunk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 12:31 am
Én még nem fogtam neki sweatdrop Majd először átgondolom, mit hogyan stb... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 7:16 am
Medvelaszlo Na gyerekek hogy haladunk? én eddig még nem jeleztem alkotási szándékomat, de csak azért mert bizonytalan volt, hogy mikor lesz rá időm... a helyzet az, hogy nemsokára kezdődik a vizsgaidőszak, és ha hozzálátok az alkotáshoz, nem biztos hogy a megadott időpontra tudok vele végezni a vizsgáim miatt, de szeretnék összehozni valamit ^_^ egyszóval: haladok! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 10:50 am
Yuki Naoto Medvelaszlo Na gyerekek hogy haladunk? én eddig még nem jeleztem alkotási szándékomat, de csak azért mert bizonytalan volt, hogy mikor lesz rá időm... a helyzet az, hogy nemsokára kezdődik a vizsgaidőszak, és ha hozzálátok az alkotáshoz, nem biztos hogy a megadott időpontra tudok vele végezni a vizsgáim miatt, de szeretnék összehozni valamit ^_^ egyszóval: haladok! xd detto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2011 2:41 am
Lehet, h én is megpróbálom, bár ilyet még nem csináltam, és nem vagyok túl tehetséges ebben sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 5:19 pm
engemiss rakjatok beleeeeee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2011 4:22 am
[javaslat]Javaslatom a következő lenne: aki komolyan "model" szeretne lenni, az vagy ne kaméleonkodjon avi ügyben, vagy tegyen be egy képet arról az aviról, amelyiket le akarja rajzoltatni. Bár ha tök mindegy, az is oké, csak lehet, hogy van, akinek nem mindegy, hogy melyik avija kerül be. sweatdrop És akkor írjátok le (modelljelöltek), hogy mindegy-e, melyik avi. Én lehet, hogy a két ünnep között fogok neki, még nem tudom. És lehet, hogy kézi rajz lesz, mert az gyorsabban és könnyebben megy.[/javaslat]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|