Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Kreatív kuckó
Ajándék ötletbörze Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mit szoktál ajándékozni karácsonyra?
Kézzel készült ajándékot
38%
 38%  [ 7 ]
Gondosan megtervezem, hogy kinek milyen hasznos ajándékot veszek
38%
 38%  [ 7 ]
Az utolsó pillanatban rohangálok és bármit megveszek, ami az utamba kerül
11%
 11%  [ 2 ]
Semmit, nem szokás nálunk az ajándékozás
0%
 0%  [ 0 ]
Semmit, utálom a karácsonyt
11%
 11%  [ 2 ]
Total Votes : 18

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Nov 15, 2011 5:40 am

Medvelaszlo

Én az ötletes ajándékokat részesítem előnyben. Attól függően hogy kiről van szó, kigondolom és meg csinálom. Ha valami olyan amit vásárolni kell akkor azt teszem, ha kézzel kell megoldanom akkor azzal ügyeskedek.

Nekem még sose csináltál semmit sem saját kézzel stare

Obi Aoi
Deviantarton is sok kézműves tutorial van egyébként smile
Még eszembe jutott valami, egyszer kíváncsiságból minikönyvekre kerestem a deviantarton, és néhány olyat is kidobott, melyben egy papírból lehet minikönyvet/füzetkét csinálni smile Meg képeslapok, origami stb.

Tudom, még csak a DIY-jeim elején tartok biggrin Majd jönnek a Deviantartosok is idővel. Mivel rengeteg ilyen linkem van és a linkeken belül is még rengeteg ötlet, kicsit lassan megy a szortírozás.
PostPosted: Tue Nov 15, 2011 5:44 am

napsugar

Obi Aoi
Deviantarton is sok kézműves tutorial van egyébként smile
Még eszembe jutott valami, egyszer kíváncsiságból minikönyvekre kerestem a deviantarton, és néhány olyat is kidobott, melyben egy papírból lehet minikönyvet/füzetkét csinálni smile Meg képeslapok, origami stb.

Tudom, még csak a DIY-jeim elején tartok biggrin Majd jönnek a Deviantartosok is idővel. Mivel rengeteg ilyen linkem van és a linkeken belül is még rengeteg ötlet, kicsit lassan megy a szortírozás.

Rendben, nem gond smile
Akkor a képeslapkészítést/rajzolást/díszítést ajánlom még, bár lehet, hogy már említettem.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Tue Nov 15, 2011 8:43 am

Én most kitaláltam, hogy süthető gyurmából fogok alkotni. Szerintem ötletnek jó :'3
PostPosted: Tue Nov 15, 2011 8:44 am

Hime_Yura
Én most kitaláltam, hogy süthető gyurmából fogok alkotni. Szerintem ötletnek jó :'3
Én is azokat gyártom egy ideje, a megrendelések mellett biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Tue Nov 15, 2011 8:52 am

napsugar
Hime_Yura

Hajhaj, lehet a végén nálad kötök ki razz
PostPosted: Tue Nov 15, 2011 9:16 am

Hime_Yura
napsugar
Hime_Yura

Hajhaj, lehet a végén nálad kötök ki razz
Szívesen segítek, ha kell smile

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Nov 15, 2011 10:53 am

Ezek az ötletek marha jók. emotion_kirakira
Kár, hogy anyagilag a béka segge alatt vagyok... sweatdrop
PostPosted: Tue Nov 15, 2011 11:30 am

Molylepke
Majd próbálok pár költséghatékonyabb ötletet összeszedni razz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Tue Nov 15, 2011 11:31 am

Molylepke

Hidd el, a "béka segge alól" is lehet jót kreálni. smile Egy papír, egy kis rajztudás és haddszóljon! smile
PostPosted: Tue Nov 15, 2011 1:01 pm

napsugar
Molylepke
Majd próbálok pár költséghatékonyabb ötletet összeszedni razz

Ha nagyon akarom akkor ezeknek egy jó része költséghatékony is tud lenni. 3nodding

Az én problémám az, hogy 0, azaz NULLA forintom van karácsonyra. sweatdrop Most gondold el, azt kértem édesanyámtól karácsonyra, hogy ne kelljen megadnom neki a jogsira kölcsönkért pénzt, hogy tényleg nullán álljak és ne mínuszba...

III_Kisrajczy_III
Hidd el, a "béka segge alól" is lehet jót kreálni. smile Egy papír, egy kis rajztudás és haddszóljon! smile

Tudom, én most konkrétan a már nem hordott cuccaimat tervezem feldarabolni (és Anya cérnáiból rabolni), hogy a karácsonyfa alá legyen mit pakolni. whee

Edit: bázz ez rímel! O__o

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Nov 15, 2011 11:32 pm

Molylepke

Az én problémám az, hogy 0, azaz NULLA forintom van karácsonyra. sweatdrop Most gondold el, azt kértem édesanyámtól karácsonyra, hogy ne kelljen megadnom neki a jogsira kölcsönkért pénzt, hogy tényleg nullán álljak és ne mínuszba...

Edit: bázz ez rímel! O__o

Jah, értem. De mondjuk most találtam egy jó kis ötletet amihez csak krepp-papír meg karton kell biggrin És néhány sk süti mondjuk = Ajándék mini pinata biggrin (arra jutottam, hogy ez tökéletes ajándék lesz Dávid öccsének, mert úgy is imádja az édességet, de mégse csak egy tábla csokit kap, meg amúgy se tudok neki semmi olyan hasznosat kitalálni, aminek igazán örülne ....)

Rossz hatással van rád Rajczy xD

Jah igen, kistesónak ajándék: Valamelyik karácsonyra csináltam ajándékba egy dvd-t amire kiírtam pár aktuális, vagy kedvenc mesefilmet és én magam rajzoltam neki borítót smile
PostPosted: Wed Nov 16, 2011 2:59 am

Annyira belejöttem, hogy kicsit túlmentem a karácsonyon, szóval át is neveztem a topikot biggrin Jöhet szülinap, névnap, húsvét, karácsony itt találtok majd ötleteket smile

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Nov 16, 2011 9:52 am

napsugar
Ajándék mini pinata biggrin

Rossz hatással van rád Rajczy xD

Ez egy marha jó ötlet! emotion_kirakira
Mondjuk én félnék szétverni, inkább simán kienném belőle a cukrot, magát a pinata-t meg megtartanám. biggrin

És ha már cukik; Szilvi néhány éve csinált nekem egy egy mézeskalács-házat. 3nodding Akkora volt mint a fejem, és málnás volt a fehér krém rajta. whee
Kegyetlenül ráraboltam, miután hazavittem..... sweatdrop

A rímelés pedig remélem nem maradandó (károsodás az agyamban...)

Edit: ha már kreatív: Tutti frutti nyaklánc.
Szerintem egyszerű cipőfűzőkből is megoldható, de akinek van türelme és tud kötni, az az eredeti megoldást is választhatja. 3nodding
PostPosted: Mon Nov 28, 2011 11:26 am

Én ma kezdtem el egy karkötőt csinálni Momonak (Hime_Yura) karácsonyra. Fonott technikát használok és vettem kis medálokat; szívecske, lakat, pillangó.
Igazából amit csináltunk talin, az a technika nagyon egyszerű, de türelmet és időt igényel. Szerintem egy ilyen karkötő is nagyon jó ajándék, hisz saját kezűleg készített és minden erőd/lelkesedésed benne van. :3

Carbon Heart

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Dec 11, 2011 12:39 am

Tegnap jártam a helyi nagy papír-írószer boltban és ajándékötletek után nézelődtem, és találtam egy nagyon kis praktikus dolgot smile
Egységcsomagokban lehet kapni fa eszközökhöz minden kis darabot, amit te magad állíthatsz össze. Én pl vettem ajándékba egy teafilter tartót. A dobozban benne voltak a fa elemek, faragasztó, leírás, páchoz por, amit csak vízzel ki kell keverni, volt benne még gumigyűrű is, hogy az összeragasztott elemeket össze tudd fogni és még egy vattakorong is, hogy le tudd törölni a felesleges ragasztót biggrin Szóval rettentő praktikus és ötletes. Rengeteg ilyen fa tárolóeszköz volt, sőt még voltak ékszer szetteket is elkészíthető csomagok. Ezekben is benne volt minden szépen leírással, alapanyagokkal. 1000 ft körül mozognak ezeknek az egységcsomagokban az ára, viszont szerintem nagyon ötletese ajándékok, abszolút egyediek (a fákat ki lehet akrillal festeni, vagy akár szalvétával díszíteni, én is az utóbbit teszem biggrin ) És az egészben a legszebb (előtör a gyógypedagógus énem) , hogy ezzel segítitek a fogyatékkal élőket. Ugyanis ezeket a csomagokat ők állítják össze, csomagolják be. Az ő munkájuk pedig igen korlátozott, és ezekkel a tárgyakkal segíted őket, hogy munkahelyeik megmaradhassanak smile emotion_bigheart
Reply
Kreatív kuckó

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces