Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Riguna

PostPosted: Sat Oct 01, 2011 2:39 am

Himemiya Chika
Mellesleg @Riguna: Nem ismerem a mesét. Milyen? :O

Jaj, én imádtam! A történet lényege, hogy a főszereplő kisfiúhoz (Némó) álmában idegenek érkeznek Álomországból, és meghívják oda, hogy legyen a játszótársa Kamilla hercegnőnek, Álomország királya pedig örököséül választja. Csakhogy Némó a tiltás ellenére kinyit egy bizonyos ajtót, ahonnan kiszabadul a rémálom, és persze neki kell helyrehoznia, amit elrontott.
Aranyos, jópofa kis történet smile
PostPosted: Sat Oct 01, 2011 2:44 am

Na, ez jól hangzott! Ha nem a Csongor és Tündét kéne olvasnom, már nézném is. D:

Carbon Heart

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Sat Oct 01, 2011 3:39 am

Azon kívül, hogy szombat van, semmi de semmi sweatdrop , bár tuti, hogy valakinek már ez is örömhír.
PostPosted: Sat Oct 01, 2011 8:58 am

Annyi év rajongás övezte körül kisebb koromba az InuYasha-t, hogy elkezdtem nézni az utolsó évadát pont ma. Ami a legjobban meglepett, hogy egyetlen karaktert nem kedveltem; Kikyou-t és az utolsó részben, amit eddig láttam, meghalt. Megsirattam. Nem pár könnycseppel, hanem zokogtam...
Viszont, a következő részben a nagy megkönnyebbülés jött el! Kagome és Kouga végre romantikáztak~~~ 3nodding
Nálam ezek a nap eseményei...

Carbon Heart

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Sat Oct 01, 2011 11:33 am

Himemiya Chika
Annyi év rajongás övezte körül kisebb koromba az InuYasha-t, hogy elkezdtem nézni az utolsó évadát pont ma. Ami a legjobban meglepett, hogy egyetlen karaktert nem kedveltem; Kikyou-t és az utolsó részben, amit eddig láttam, meghalt. Megsirattam. Nem pár könnycseppel, hanem zokogtam...
Viszont, a következő részben a nagy megkönnyebbülés jött el! Kagome és Kouga végre romantikáztak~~~ 3nodding
Nálam ezek a nap eseményei...

Én azokat a részeket szerettem a legjobban mrgreen mármint a "romantikázós" részeket, totál zizzik Inuval rofl
PostPosted: Sun Oct 02, 2011 2:31 pm

SPOILER!

Meow~

Végignéztem az InuYasha utolsó évadát és és és most tiszta sokkos vagyok. 4laugh Nagyon jóóóó~
Happy end, InuYasha és Kagome együtt, végre Kouga is a helyére lelt és Miroku meg Sango is összehoztak 3 gyereket 3 év alatt. Jókat sírtam és nevettem ma. ^^

Carbon Heart

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Sun Oct 02, 2011 11:37 pm

Yay imádom a páros heteket. Hétfőn és pénteken nincs sulim. (Legalább itthon tudok elpusztulni betegségemben)
PostPosted: Mon Oct 03, 2011 8:28 am

A hétfői napot mindennél jobban utálom. Új hét, újra suli és 9 órám van. Fél 5-ig a suliban ********* a rezet (hogy ne mondjak csúnyát) úgy, hogy értelme sincs az info faktnak, mert csak debilek vesznek körül... Ma voltam az igazgatónál, hogy leadjam a faktot, erre közli, hogy nem lehet. Mondtam neki, hogy én nem voltam benne biztos, hogy info faktos akarok lenni és a tanárok kérték, hogy írjam be, erre közli, hogy jó, mennie kell. stare Éljen az új igazgató~!

Carbon Heart

Riguna

PostPosted: Mon Oct 03, 2011 9:29 am

Elbénáztam az e havi InDesign vizsgám. Óra végén az istennek sem találtam azt a plakátot, amit be kellett volna adnom. Nem tudom hova a halálba mentettem!! Ez milyen már?! -.-" Tök égő volt. Szerencsére csak egy része volt az egésznek, és hála a könnyeimnek, a tanár megengedte, hogy újra csináljam valamikor azt a részt.
PostPosted: Mon Oct 03, 2011 1:53 pm

Ma találtunk egy elütött cicust :S Haza vittük barátnőmhöz, meg hívtuk az állatmentőket. Kicsit rosszul van szegényke, de javulni fog, nem olyan vészes az állapota szerencsére.

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Tue Oct 04, 2011 5:08 am

Ma vettem ismételten piercinget a fülembe. A nő az üzletben kb hülyének nézett, mert olyan sokáig válogattam, és kétszer is elmondta, hogy melyikek az 1000 forintosak de én még akkor sem értettem meg sweatdrop
Most meg kicseréltem, erre nem elkezdett vérezni? crying de sikerült elsőre kicserélni. Muwhahaha.

Napsugár: A cicussal végül mi lett?
PostPosted: Tue Oct 04, 2011 6:55 am

Látta vagy olvasta már valaki a Kimi no Bokut mrgreen , mondjuk látni az 1részt láthattuk , de nekem nagyon tetszett, semmi ai vagy más, így elsőre egy habkönnyű sulis vígjáték lesz, nagyon tetszett.

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0

Carbon Heart

PostPosted: Tue Oct 04, 2011 8:32 am

És ma ismét a kedvenc tanárommal volt különórám~
Olyan jókat röhögtem. Azt mondja: "És most kérek olyan szavakat a képekről, hogy kőműves, szerződés, szakszervezet, beton." xd
Meg olyan cuki volt~ heart Megkért, hogy legyek az egyik diákjának a "nővére", vagyis segítsek neki, mert elsős. ^^
Viszont beszólt... Ma egy Retro-s póló volt rajtam, teljesen egyszerű, 2 R betű egymásnak megfordítva, azt mondja: "Ez teljesen illúzióromboló! Azt hittem, hogy ez egy japán betű, míg el nem tűrted hajad. biggrin DD
PostPosted: Tue Oct 04, 2011 8:53 am

Hime_Yura
Ma vettem ismételten piercinget a fülembe. A nő az üzletben kb hülyének nézett, mert olyan sokáig válogattam, és kétszer is elmondta, hogy melyikek az 1000 forintosak de én még akkor sem értettem meg sweatdrop
Most meg kicseréltem, erre nem elkezdett vérezni? crying de sikerült elsőre kicserélni. Muwhahaha.

Napsugár: A cicussal végül mi lett?
Már egészen jól van. Ma már ha simogattuk dorombolt (az még kicsit rosszul hangzott a tüdejében lévő váladék miatt) meg dagasztott és tartotta a fejét, hogy vakargassuk még smile Nagyon barátságos kandúr, és elneveztem Zorrónak biggrin mivel teljesen fekete (najó van a nyakán 3 szál fehér szőr) De amúgy látványosan jobban van, mint tegnap volt szerencsére

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Oct 04, 2011 10:12 am

Ma az történt, hogy felkeltem és elindultam egy nyilvános fürdőházba. Emlékeim szerint, már kétszer voltam ott és jól éreztem magam. Csak akkor vált furcsává a dolog, mikor a 7A busz felment a hegyre és ott lebegő trolira szálltam. Akkor tudatosodott bennem, hogy nem megyek sehová, hanem az ágyamban fekszem és álmodok...
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces