Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Pie Hard - Event Guide Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Jul 04, 2011 9:58 am

Malreni
Többen is említettétek a köténykét, most elárulom, hogy miért nem raktam ki az event item-ek közé: azért, mert nem ingyen cucc, nem kell érte semmit sem tenni, nemes egyszerűséggel meg kell venni. Lényegtelen, hogy most aranyért, GCash-ért, Ticket-ért, vagy szárnyas matricáért kell megvenni, a lényeg nem változik. Meg kell venni. Ezért nem sorolható az event cuccok közé. Már csak azért sem, mert egy event item csak az aktuális event alatt szerezhető meg, a kötényke viszont kapható lesz a Tree House-ban az event után is.

K.O. első menetben! Gong-olj egyet Andi, kérlek. smile

Azért egy kis K. O. utáni moccanást... sweatdrop
Tehát: tudom, hogy a kötény később is kapható, viszont még ha bolhányit és lazán is, de valamennyi köze van hozzá. Azért említettem, hogy ne legyen átsiklás felette azok részéről, akiket esetleg érdekelhet (bár az ellenkezője se világvége, ez tény).
De egyébként igazat adok neked. Inkább lábjegyzet-kategóriájú információmorzsának szántam.
PostPosted: Tue Jul 05, 2011 4:17 am

Utóbbi két kis archiementről nem is tudtam....Én Loui tesójának drukkolok és etetem 1000-rel

Laweliet

9,300 Points
  • Pie Hoarder by Proxy 150
  • Pieversity 200
  • Way Too Many Pies 300

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jul 05, 2011 8:52 am

Molylepke
Malreni
Többen is említettétek a köténykét, most elárulom, hogy miért nem raktam ki az event item-ek közé: azért, mert nem ingyen cucc, nem kell érte semmit sem tenni, nemes egyszerűséggel meg kell venni. Lényegtelen, hogy most aranyért, GCash-ért, Ticket-ért, vagy szárnyas matricáért kell megvenni, a lényeg nem változik. Meg kell venni. Ezért nem sorolható az event cuccok közé. Már csak azért sem, mert egy event item csak az aktuális event alatt szerezhető meg, a kötényke viszont kapható lesz a Tree House-ban az event után is.

K.O. első menetben! Gong-olj egyet Andi, kérlek. smile

Nem gongolok, szerintem is event item. biggrin

Egyszer úgy megharaplak valahol, ahol nem szeretnéd... -_-
PostPosted: Tue Jul 05, 2011 2:24 pm

Unatkoztam, úgyhogy, kiraktam a pitéket, amiket eddig lehetett elérni.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Jul 05, 2011 2:25 pm

Obi Aoi
Azért egy kis K. O. utáni moccanást... sweatdrop
Tehát: tudom, hogy a kötény később is kapható, viszont még ha bolhányit és lazán is, de valamennyi köze van hozzá. Azért említettem, hogy ne legyen átsiklás felette azok részéről, akiket esetleg érdekelhet (bár az ellenkezője se világvége, ez tény).
De egyébként igazat adok neked. Inkább lábjegyzet-kategóriájú információmorzsának szántam.

Ne aggódj, szerintem neked van igazad. biggrin

Malreni
Egyszer úgy megharaplak valahol, ahol nem szeretnéd... -_-

Megértem a te oldaladat is, és ha nem kötöttél volna Obiba akkor lehet nem szólok egy szót sem, viszont így muszáj volt a védelmére kelni.

Mondjuk most nem tiportad a porba a vitapartnered, csak szimplán érvényesítetted moderátori jogaidat (ergo: csak neked lehet igazad). biggrin
Tulajdonképpen büszke vagyok rád. whee
PostPosted: Tue Jul 05, 2011 2:29 pm

neutral

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Jul 06, 2011 1:12 pm

Pitelista frissítve!
PostPosted: Thu Jul 07, 2011 11:33 am

Kanoko-ról átnyergeltem Sasha-ra + időnként Flynn-nek is adok egyet-egyet puszta szolidaritásból. biggrin

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Jul 07, 2011 12:58 pm

Még több pite került az első oldalra!
PostPosted: Fri Jul 08, 2011 2:53 pm

Még pite...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Jul 09, 2011 12:54 am

A mai Piehard announcement szerint 12 NPC kiesett, az ő képük most már szürkére váltott a Piehard oldal listájában.
PostPosted: Sun Jul 10, 2011 10:18 am

Na megszereztem az 1000 pités archiementet, igen a Ian és Rufus team 4ever!!!!!! És benne vannak a top 3-ban, szépen jönnek fel. Remélem megelőzik Kaneko-t hmm..A Minden pite ársárlásáért archiementről tuf vki hogy pontosan hogyan....mert mindennap vettem pitét mindenfajtából és nem kaptam meg....még....

Laweliet

9,300 Points
  • Pieversity 200
  • Way Too Many Pies 300

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Jul 10, 2011 3:50 pm

Laweliet
Na megszereztem az 1000 pités archiementet, igen a Ian és Rufus team 4ever!!!!!! És benne vannak a top 3-ban, szépen jönnek fel. Remélem megelőzik Kaneko-t hmm..A Minden pite ársárlásáért archiementről tuf vki hogy pontosan hogyan....mert mindennap vettem pitét mindenfajtából és nem kaptam meg....még....

Még nincs vége az event-nek, és elvileg minden nap frissítik a pitelistát.

És aki lemaradt volna az első napról, elvileg annak sem kell aggódnia, mert az utolsó napokban azokat is újra előveszik, hogy mindenkinek legyen lehetősége megszerezni az achi-t. 3nodding
PostPosted: Mon Jul 11, 2011 3:39 am

Molylepke
Laweliet

Még nincs vége az event-nek, és elvileg minden nap frissítik a pitelistát.

És aki lemaradt volna az első napról, elvileg annak sem kell aggódnia, mert az utolsó napokban azokat is újra előveszik, hogy mindenkinek legyen lehetősége megszerezni az achi-t. 3nodding

Köszi smile Elvileg mindennap... biggrin

Laweliet

9,300 Points
  • Pieversity 200
  • Way Too Many Pies 300

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Jul 11, 2011 5:38 am

Plusz azért se szeretem ezt az event-et, illetve főleg ezért, mert túl sok gold-ot kell áldozni rá, hogy megszerezhesd a cuccokat. Amelyik event-en ennyire sokat kell tölteni, hogy meglegyenek a cuccok, azok nem is igazán számítanak ingyenes event cuccoknak. Ilyenkor 2 jó megoldás van: 1. vagy megveszed őket külön akkor, mikor már jóval lejjebb ment az áruk a Marketplace-en, 2. vagy nem veszed meg egyiket se és nem is nagyon küzdesz értük. A pie apron kötény pedig igenis az event része valamennyire, még akkor is, ha később bármikor elérhető marad továbbra is a Treehouse-ban. Többször volt olyan, hogy 1-2 új cuccot tettek a Treehouse-ba event-eknél, nem ez az 1. alkalom, azok is részben azoknak az event-eknek a részei voltak. Főleg ha már ott tartunk, hogy gold-ba, vagy szárny matricába kerülnek a cuccok. Mindegyik kerül most valamibe, főleg a pie apron kötényen kívüli cuccok. Egyszerűen vannak, akiknek nem éri meg. Mondjuk ha dupla áron el lehetne adni őket, vagy hasonló, akkor nyilván megérné, de így nem. Mást letámadni majdnem, vagy ténylegesen valóban nem érdemes!
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces