|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 1:58 pm
Kellemes Húsvétot mindenkinek :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:02 pm
HAPPY HÚSVÉT! biggrin Jó ötletek sok sikert mindenkineeeek! biggrin És holnap meg sok locsolót a jányoknak! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:07 pm
Kellemes Húsvétot smile Fiúk, locsolóversek? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:11 pm
I Pluck You I HAPPY HÚSVÉT! biggrin Jó ötletek sok sikert mindenkineeeek! biggrin És holnap meg sok locsolót a jányoknak! mrgreen Keddre meg a fiúknak, hogy teljes legyen a kép! Ne vonjuk meg tőlük sem, ami jár nekik! biggrin Kellemes húsvétot mindenkinek! ^^ (ja most épp gender benderezve vagyok achi miatt XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:15 pm
Obi Aoi Kellemes Húsvétot smile Fiúk, locsolóversek? wink Én már írtam párat de akkor írok még szívesen biggrin "Odalent az utcán azt mondják a nagyok, Hogy ebben a házban hervadnak a csajok. Én is, mint az apám, szeretem a nőket, Ezért jöttem meglocsolni őket." "Zöld erdőben jártam, Szembejött a medve, Úgy gondolta, könnyít magán, Nesze, itt a nedve!" "Húsvét táján édes szokás A vödörrel locsolkodás Nálam is van szagos kölni Ha rádöntöm, meg fogsz ölni? " "Szeged felől jön a gőzös, Oda öntök, ahol szőrös. "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:19 pm
Rhysaleine I Pluck You I HAPPY HÚSVÉT! biggrin Jó ötletek sok sikert mindenkineeeek! biggrin És holnap meg sok locsolót a jányoknak! mrgreen Keddre meg a fiúknak, hogy teljes legyen a kép! Ne vonjuk meg tőlük sem, ami jár nekik! biggrin Kellemes húsvétot mindenkinek! ^^ (ja most épp gender benderezve vagyok achi miatt XD) Nem kell kedd, 12:00 után lesz adszaneki biggrin Asszem megkapja amelyik késve jön biggrin Nálam a késők mindig megszívják biggrin biggrin biggrin Szeretem a slagom heart mrgreen
EDIT: Köszi szépen az ajándékokat! biggrin pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:29 pm
Néha irigylem azokat, akik kapnak élőben nyulat Húsvétra. Sajnos mi nem tarthatunk nyulat, ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:32 pm
Kellemes Húsvétot Mindenkinek! Jók a locsolóversek, Medvelászló smile Én is tudok egyet: "Ferrarival érkeztem, b*****tt nagyot fékeztem, Okos vagyok, szlp és laza Meglocsoljalak, vagy húzzak haza?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:37 pm
Xanvie Néha irigylem azokat, akik kapnak élőben nyulat Húsvétra. Sajnos mi nem tarthatunk nyulat, ez van. Nekünk régebben voltak nyulaink. Emlékszem, kiskoromban mindig kiengedtük őket húsvétkor. Az egyiket sajnáltam (szép, hófehér szőre volt), amikor a nagyobb húgom a fülénél fogta szegény párát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:40 pm
Értem, jó nektek. Szegény nyuszi, az nem jó, ha a fülénél fogják!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:41 pm
I Pluck You I Rhysaleine I Pluck You I HAPPY HÚSVÉT! biggrin Jó ötletek sok sikert mindenkineeeek! biggrin És holnap meg sok locsolót a jányoknak! mrgreen Keddre meg a fiúknak, hogy teljes legyen a kép! Ne vonjuk meg tőlük sem, ami jár nekik! biggrin Kellemes húsvétot mindenkinek! ^^ (ja most épp gender benderezve vagyok achi miatt XD) Nem kell kedd, 12:00 után lesz adszaneki biggrin Asszem megkapja amelyik késve jön biggrin Nálam a késők mindig megszívják biggrin biggrin biggrin Szeretem a slagom heart mrgreen
EDIT: Köszi szépen az ajándékokat! biggrin pirate Helyes, rohamra! XD Nálunk 1-2 körül van a határ, ahol még be vannak engedve, aztán annyi. biggrin Jaj, régen több más állat kíséretében nekünk is voltak nyulaink. *.* Csak mi jobbára eladásra tenyésztettük őket. ^^" De mindig vittünk be az oviba meg általánosba húsvétkor. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:49 pm
Rhysaleine I Pluck You I Rhysaleine I Pluck You I HAPPY HÚSVÉT! biggrin Jó ötletek sok sikert mindenkineeeek! biggrin És holnap meg sok locsolót a jányoknak! mrgreen Keddre meg a fiúknak, hogy teljes legyen a kép! Ne vonjuk meg tőlük sem, ami jár nekik! biggrin Kellemes húsvétot mindenkinek! ^^ (ja most épp gender benderezve vagyok achi miatt XD) Nem kell kedd, 12:00 után lesz adszaneki biggrin Asszem megkapja amelyik késve jön biggrin Nálam a késők mindig megszívják biggrin biggrin biggrin Szeretem a slagom heart mrgreen
EDIT: Köszi szépen az ajándékokat! biggrin pirate Helyes, rohamra! XD Nálunk 1-2 körül van a határ, ahol még be vannak engedve, aztán annyi. biggrin Jaj, régen több más állat kíséretében nekünk is voltak nyulaink. *.* Csak mi jobbára eladásra tenyésztettük őket. ^^" De mindig vittünk be az oviba meg általánosba húsvétkor. biggrin Nálunk 12 a határ és ezért a későn kelők szívnak mrgreen Jahj az cukii biggrin Nekem volt egyszer egy piros szemű fehér albínó nyuszim akit nagyon szerettem, de akkor csak 3-4 lehettem szal nem sokra emlékszem. Azóta nem volt nyuszink de én szeretnék egyet mert nagyon édesek! De ha veszek akkor valami olyat szeretnék amit a házban is lehet tartani biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:55 pm
Xanvie Értem, jó nektek. Szegény nyuszi, az nem jó, ha a fülénél fogják! Hát igen. A nyuszit jobban sajnáltam, mint a húgomat. Locsolók terén nálunk nem lesz nagy roham. Jön pár 10-12 éves, büdös kölnivel felszerelkezve, azt pá' (Évek óta így megy ez a mi kis falunkban.) 16
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 4:14 pm
boldog húsvétot! 3nodding óh már vár otthon a nyuszika ha megjöttem a nyaralásból...vagyis tavaszolásból dramallama =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|