|
|
Melyik oldalt választottad? |
Deidrich |
|
36% |
[ 12 ] |
Easter Bunny |
|
63% |
[ 21 ] |
|
Total Votes : 33 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 5:26 am
Nekem is megvan a 40 nyuszkó. Kicsit nehéz volt, de van 1-2 jó topik, ami leírja mikért kapsz nyuszikat. És kipróbáltam ha más bejelentkezéskor olyat csinálsz, amit korábban is, akkor azért nem kapsz újra nyuszit, ez nehezíti.
A cuccok nem rosszak, bár picit másra számítottam. Az 50 tojás még nincs meg, nekem úgy tűnik, hogy valamivel ritkábban jelennek meg a tojások, mint tavaly.
A minicomic meg a történet az tetszik, ha jól tudom az a robotnyuszi egy régebbi karakter, valahol láttam róla anno 1-2 képet. És látom a Bunnyepidemicben a kék nyuszi a Facebookot reklámozza... De egyébként aranyosak, tetszik, hogy ilyen picik blaugh smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 5:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 5:45 am
És tényleg megy, bár nem mindig, de legtöbbször igen. Ha Quick reply-jal (reply melletti lefele nyilas gomb) posztolod, akkor néha csak frissítés után jelenik meg, és általában az oldal felső részén (az event fórum fejléc és az első poszt között). Tehát ezeket a szavakat érdemes egyenként posztolni (nem itt, hanem a linkelt topikban): bunny rabbit bunnies April spring Bunny Diedrich Grunny Egg Easter Happy Chick Candy Peep Chocolate Bump
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 7:56 am
Nekem azóta 164 tojásom van a 200-ból. smile
Hehe, ari ez a kis barna nyuszi! 4laugh Én simán elnevezném Nesquik-nek. wink Nem tudom miért, nekem a barna nyuszikról általában a Nesquik nyuszi, kakaó, meg egyéb kávé és csoki jut eszembe. biggrin Lehet, hogy kicsit furcsa név, de nekem tetszik (remélem neki is, ha ezt a nevet kapja). razz Akár Puding is lehetne a neve. smile Hisz olyan kis ennivaló. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2011 4:24 am
Azóta már megvan mind a 200 tojás, mely az E-Corp cucchoz kellett. smile Jelenleg 217 tojásom van összesen. wink Tartalék figuráimnál (főleg az egyiknél) is fogok tojásokra vadászni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2011 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2011 9:45 am
Mi nem tetszik? Az event?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2011 11:15 am
azok a kisnyuszkók honnan vannak eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2011 11:16 am
Malreni Mi nem tetszik? Az event? Igen, totál pepecs meló crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2011 12:20 pm
Akai-Inari azok a kisnyuszkók honnan vannak eek Ha 40 "nyuszit" összegyűjtesz mindenféle Gaia-funkció használattal ill. Gaia aloldal látogatással pl státuszcsere naplóposztolás profilváltoztatás shop menüpont látogatása rally megnyitása játékok megnyitása stb. Tehát ha ezekből 40-et összehozol (a húsvéti fórum tetjén írja mennyi van éppen neked) akkor kapsz az inventorydba egy Bunnepidemic nevű cuccot, ebben vannak a kis nyuszik, kb 21 ezerért adják a marketen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2011 12:21 pm
Akai-Inari azok a kisnyuszkók honnan vannak eek Ja és viszont a húsvéti fórumokban mindenkinek az aviját ellepik a kisnyuszik, függetlenül attól, hogy megvan-e már ez a cucc (csak a fórumbeli avidon látszik ott nem a rényleges avin).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2011 12:16 am
Akai-Inari Malreni Mi nem tetszik? Az event? Igen, totál pepecs meló crying Mint kb az összes többi eddigi event (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2011 12:24 am
Hime_Yura Akai-Inari Malreni Mi nem tetszik? Az event? Igen, totál pepecs meló crying Mint kb az összes többi eddigi event (: Hát azért szerintem ez tényleg egy elég unalmas event lett.... remélem idén is marad az egghunting zOMG-ban, mert azt imádom, az az összes gaias event közül a kedvencem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2011 1:57 am
Nekem eddig a 2009-es prom (DDR tánc, szobák, cuccok), a 2009-es Húsvét (valahogy tarkább volt és többféle cucc volt, valahogy színesebb) és a 2010 nyári Frontier Skies tetszett a legjobban (utóbbi legalább jobban eltért a Grave Danger-Chaos Camp stb típusú eventektől). A zOMG-s eventet én is várom, remélem nem hagyják ki... Kicsit gyanús, hogy még mindig nincs rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2011 3:19 am
napsugar Hime_Yura Akai-Inari Malreni Mi nem tetszik? Az event? Igen, totál pepecs meló crying Mint kb az összes többi eddigi event (: Hát azért szerintem ez tényleg egy elég unalmas event lett.... remélem idén is marad az egghunting zOMG-ban, mert azt imádom, az az összes gaias event közül a kedvencem biggrin Nem vitás, hogy nagyon laposra sikerült ez az event. De állítólag hétfő magasságában elindul az event a zOMG-ben is. Biztos lesz tojásvadászat, csak azt remélem, hogy Aranytojás vadászat nem lesz és helyette valami mást kell majd idén csinálni. Nagyot csalódnék, ha mégis kergethetnénk AT-ket... Az event-ek védelmében meg annyit hozzáfűznék, hogy volt jópár olyan Halloween-i event, amitől majdnem elsírtam magam, olyan jó volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|