Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Easter Event 2011! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Melyik oldalt választottad?
Deidrich
36%
 36%  [ 12 ]
Easter Bunny
63%
 63%  [ 21 ]
Total Votes : 33

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Apr 20, 2011 5:26 am

Nekem is megvan a 40 nyuszkó. Kicsit nehéz volt, de van 1-2 jó topik, ami leírja mikért kapsz nyuszikat. És kipróbáltam ha más bejelentkezéskor olyat csinálsz, amit korábban is, akkor azért nem kapsz újra nyuszit, ez nehezíti.

A cuccok nem rosszak, bár picit másra számítottam. Az 50 tojás még nincs meg, nekem úgy tűnik, hogy valamivel ritkábban jelennek meg a tojások, mint tavaly.

A minicomic meg a történet az tetszik, ha jól tudom az a robotnyuszi egy régebbi karakter, valahol láttam róla anno 1-2 képet. És látom a Bunnyepidemicben a kék nyuszi a Facebookot reklámozza... De egyébként aranyosak, tetszik, hogy ilyen picik blaugh smile
PostPosted: Wed Apr 20, 2011 5:30 am

Most találtam egy topikot, a címe: "Így kaphatsz tojásokat gyorsabban!" Azt állítja, gyorsabban kapsz tojásokat, ha a topik 1. hozzászólásában leírt szavak közül egyenként beposztolod őket. http://www.gaiaonline.com/forum/easter-2011/a-way-to-get-eggs-faster/t.71119627_1/

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Apr 20, 2011 5:45 am

Obi Aoi
Most találtam egy topikot, a címe: "Így kaphatsz tojásokat gyorsabban!" Azt állítja, gyorsabban kapsz tojásokat, ha a topik 1. hozzászólásában leírt szavak közül egyenként beposztolod őket. http://www.gaiaonline.com/forum/easter-2011/a-way-to-get-eggs-faster/t.71119627_1/

És tényleg megy, bár nem mindig, de legtöbbször igen. Ha Quick reply-jal (reply melletti lefele nyilas gomb) posztolod, akkor néha csak frissítés után jelenik meg, és általában az oldal felső részén (az event fórum fejléc és az első poszt között).

Tehát ezeket a szavakat érdemes egyenként posztolni (nem itt, hanem a linkelt topikban):
bunny
rabbit
bunnies
April
spring
Bunny
Diedrich
Grunny
Egg
Easter
Happy
Chick
Candy
Peep
Chocolate
Bump
PostPosted: Wed Apr 20, 2011 7:56 am

Nekem azóta 164 tojásom van a 200-ból. smile

Hehe, ari ez a kis barna nyuszi! 4laugh Én simán elnevezném Nesquik-nek. wink Nem tudom miért, nekem a barna nyuszikról általában a Nesquik nyuszi, kakaó, meg egyéb kávé és csoki jut eszembe. biggrin Lehet, hogy kicsit furcsa név, de nekem tetszik (remélem neki is, ha ezt a nevet kapja). razz Akár Puding is lehetne a neve. smile Hisz olyan kis ennivaló. 4laugh

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Apr 21, 2011 4:24 am

Azóta már megvan mind a 200 tojás, mely az E-Corp cucchoz kellett. smile Jelenleg 217 tojásom van összesen. wink Tartalék figuráimnál (főleg az egyiknél) is fogok tojásokra vadászni.
PostPosted: Fri Apr 22, 2011 8:17 am

Nem tetszik sweatdrop

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Apr 22, 2011 9:45 am

Mi nem tetszik? Az event?
PostPosted: Fri Apr 22, 2011 11:15 am

azok a kisnyuszkók honnan vannak eek

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Fri Apr 22, 2011 11:16 am

Malreni

Igen, totál pepecs meló crying
PostPosted: Fri Apr 22, 2011 12:20 pm

Akai-Inari

Ha 40 "nyuszit" összegyűjtesz mindenféle Gaia-funkció használattal ill. Gaia aloldal látogatással pl státuszcsere naplóposztolás profilváltoztatás shop menüpont látogatása rally megnyitása játékok megnyitása stb. Tehát ha ezekből 40-et összehozol (a húsvéti fórum tetjén írja mennyi van éppen neked) akkor kapsz az inventorydba egy Bunnepidemic nevű cuccot, ebben vannak a kis nyuszik, kb 21 ezerért adják a marketen.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Apr 22, 2011 12:21 pm

Akai-Inari

Ja és viszont a húsvéti fórumokban mindenkinek az aviját ellepik a kisnyuszik, függetlenül attól, hogy megvan-e már ez a cucc (csak a fórumbeli avidon látszik ott nem a rényleges avin).
PostPosted: Sat Apr 23, 2011 12:16 am

Akai-Inari
Malreni

Mint kb az összes többi eddigi event (:

Hime_Yura

Mage

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Apr 23, 2011 12:24 am

Hime_Yura
Akai-Inari
Malreni

Hát azért szerintem ez tényleg egy elég unalmas event lett.... remélem idén is marad az egghunting zOMG-ban, mert azt imádom, az az összes gaias event közül a kedvencem biggrin
PostPosted: Sat Apr 23, 2011 1:57 am

Nekem eddig a 2009-es prom (DDR tánc, szobák, cuccok), a 2009-es Húsvét (valahogy tarkább volt és többféle cucc volt, valahogy színesebb) és a 2010 nyári Frontier Skies tetszett a legjobban (utóbbi legalább jobban eltért a Grave Danger-Chaos Camp stb típusú eventektől).
A zOMG-s eventet én is várom, remélem nem hagyják ki... Kicsit gyanús, hogy még mindig nincs rolleyes

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Apr 23, 2011 3:19 am

napsugar
Hime_Yura
Akai-Inari
Malreni

Hát azért szerintem ez tényleg egy elég unalmas event lett.... remélem idén is marad az egghunting zOMG-ban, mert azt imádom, az az összes gaias event közül a kedvencem biggrin

Nem vitás, hogy nagyon laposra sikerült ez az event. De állítólag hétfő magasságában elindul az event a zOMG-ben is. Biztos lesz tojásvadászat, csak azt remélem, hogy Aranytojás vadászat nem lesz és helyette valami mást kell majd idén csinálni. Nagyot csalódnék, ha mégis kergethetnénk AT-ket...

Az event-ek védelmében meg annyit hozzáfűznék, hogy volt jópár olyan Halloween-i event, amitől majdnem elsírtam magam, olyan jó volt.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces