Népszámláló |
Itt jártam :) |
|
100% |
[ 54 ] |
|
Total Votes : 54 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 11:41 am
hijj de jóó whee Szty-re számíthatsz! smile heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 12:19 pm
Sztyanime hijj de jóó whee Szty-re számíthatsz! smile heart heart Reménykedtem is biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 2:03 pm
A következőre készülök majd smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 9:23 pm
Milyen következőre? Ez az első, miért nem csinálsz erre valamit? Március utolsó napjáig van időd elkészülni vele és elküldeni nekem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2011 10:39 am
Kíváncsi vagyok hányan alkottok X3 Jah és ha bárkinek bármi kérdése van nyugodtan érdeklődjön itt, vagy írjon PM-et 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2011 11:37 am
ÉS ha úgy van, hogy valami van a képen, ami a Farsangra utal, az is megfelel? Hmm? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2011 12:05 pm
Ha farsangos akkor igen, de majd a döntőbírók úgy is eldöntik a dolgot a hó végén biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 12:47 am
es figyi ijen rpc rajzokat lehet csinalni ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 6:54 am
never white es figyi ijen rpc rajzokat lehet csinalni ?? Mi az az rpc? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 7:10 am
itt it van egy bar darab nezd meg oket
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 9:15 am
never white itt it van egy bar darab nezd meg oket Ha te csinálod, kreatív vagy és kapcsolódsz a témához jöhet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 9:52 am
Én valószínűleg rajzszinten készülök neki, még nem tudom pontosan kiket/miket. Egyszer láttam egy ötletes képet, melyben egy bizonyos könyvszereplői öltöztek be és a jelmezük utalt 1-2 poénra/jellegzetességükre. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 10:36 am
ok hugi akor meg lene 2 kerdesem 1 azutan lesznek a hejezesek menyire kapcsolodik a temahos vagy h menyire jo a munka 2 modjuk ha en csinalok valamit az ha ojan hallowen stilusba (narancs sarhaba van beoltozve ) vagy jelmezbe legyenek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 11:22 am
@Obilia: Ha te rajzolni szeretnél, rajzolj nyugodtan smile @never white: 1. Mindkettő számít, a kivitelezés, az ötlet és a témához való kapcsolódás is számít 2. A halloween tudtommal nem farsang.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2011 3:31 am
never white ok hugi akor meg lene 2 kerdesem 1 azutan lesznek a hejezesek menyire kapcsolodik a temahos vagy h menyire jo a munka 2 modjuk ha en csinalok valamit az ha ojan hallowen stilusba (narancs sarhaba van beoltozve ) vagy jelmezbe legyenek ? Jelmezek inkább (meríts esetleg iskolai emlékekből) plusz esetleg a velencei karnevál pl. (a legújabb cash cuccok is olyasmik, bár szerintem a kék a legkarneválosabb). Én már gondolkodom, hogy mi legyen... hm. Oké Napsi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|