Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Kreatív kuckó
Gyöngyvarázs Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Jan 05, 2011 11:37 am

Én azóta fűztem néhány napja életem 1. katicabogarát. Sajnos kissé kifordult, ferde lett, pedig igyekeztem. Aztán rá 1 nap múlva elkezdtem fűzni életem 1. kígyóját, melyet szintén krokodil elven kezdtem el fűzni. Még nincs kész, néhány napja szüneteltetem, majd valamikor befejezem. És előkerült egy régi fűzött fületlen pici pikachu-m is, mely főleg egy próba volt. smile
PostPosted: Wed Jan 05, 2011 11:54 am

Xanvie
Én azóta fűztem néhány napja életem 1. katicabogarát. Sajnos kissé kifordult, ferde lett, pedig igyekeztem. Aztán rá 1 nap múlva elkezdtem fűzni életem 1. kígyóját, melyet szintén krokodil elven kezdtem el fűzni. Még nincs kész, néhány napja szüneteltetem, majd valamikor befejezem. És előkerült egy régi fűzött fületlen pici pikachu-m is, mely főleg egy próba volt. smile

Damilon fűzöd? akkor szokott előfordulni hogy kitekerednek surprised én ezért szeretek dróton, de azt is sokszor elszakítottam már xp

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Jan 05, 2011 12:00 pm

Azért tekeredett meg valószínűleg, mert nem húztad meg eléggé. Viszont Szty te a drótot meg túlságosan meghúztad xP
Amúgy lovat simán én nem is csináltam, de van egy egyszarvúm és egy pegazusom is biggrin továbbfejlesztettem a mintákat biggrin
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 6:59 am

Igen, damillal fűztem, mindig azzal szoktam és azzal tanultam annak idején sulis koromban a napköziben. Nem is tudtam, hogy drótra is szoktak ilyesmiket fűzni, de persze nem baj. Hmm, hát lehet, hogy tényleg nem eléggé húztam meg, mert esetleg kijöttem a gyakorlatból az évek múlása során, ez lehetséges. Ha gondolod napsugar, megoszthatnál néhány fotót a műveidről itt, szívesen megnézném. wink Nem is tudtam, hogy lovat, meg efféléket is lehet, de biztos jók.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 7:27 am

Nah megtaláltam a fényképeket a gépemen (azt hittem, hogy elvesztek...) Mindjárt feltöltöm őket. 3nodding
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 8:22 am

Fel vannak rakva. Ezek régebbi képek, azóta bűvült még az állatkertem (pl egy sárkánnyal whee ) majd valamikor csinálok róluk képet és azokat is felrakom 3nodding

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 11:40 am

Xanvie
Igen, damillal fűztem, mindig azzal szoktam és azzal tanultam annak idején sulis koromban a napköziben. Nem is tudtam, hogy drótra is szoktak ilyesmiket fűzni, de persze nem baj. Hmm, hát lehet, hogy tényleg nem eléggé húztam meg, mert esetleg kijöttem a gyakorlatból az évek múlása során, ez lehetséges. Ha gondolod napsugar, megoszthatnál néhány fotót a műveidről itt, szívesen megnézném. wink Nem is tudtam, hogy lovat, meg efféléket is lehet, de biztos jók.
Amúgy a drótot akkor érdemes használni, ha olyan állatot csinálsz aminek vannak testrészei, pl lába, vagy szárnya, mert akkor azok állíthatóak lesznek, lesz tartásuk és mutatósabbak is. 3nodding
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 6:48 am

Aha, értem napsugar. Mint ahogy azt korábban mondtam, én sajnos végtagos állatokat sajnos nem igazán tudok készíteni. De nem nagyon zavar. Végtagok esetén, megértem hogy jobb a drót. Akkor várjuk (én legalábbis várom) a fotóidat legalább néhány művedről napsugar, kíváncsi vagyok rájuk! smile

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 7:01 am

Xanvie
Aha, értem napsugar. Mint ahogy azt korábban mondtam, én sajnos végtagos állatokat sajnos nem igazán tudok készíteni. De nem nagyon zavar. Végtagok esetén, megértem hogy jobb a drót. Akkor várjuk (én legalábbis várom) a fotóidat legalább néhány művedről napsugar, kíváncsi vagyok rájuk! smile
Ott vannak... kiraktam őket a 2. postba
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 10:32 am

Ja oké, a fórumtéma elején. Azt hittem itt linkeled őket a legutóbbi kommentedben, persze nem baj.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 10:36 am

PostPosted: Fri Jan 07, 2011 10:50 am

Azóta megnéztem a fotókat, nagyon jók! wink Bár némelyik nem annyira felismerhető, ilyen pl. a kiskacsa. Ahogy néztem a legtöbb drótra van fűzve. Tudom mondtad, hogy így hajlékonyabbá, bonyolultabbá lehet őket tenni. Épp akartam mondani, hogy a legtöbb kissé bonyolult, legalábbis annak tűnik. Főleg több elágazású, nagyobb végtagok ijesztettek meg kicsit, hogy hogy a csudába lehet ilyet. smile Pont ilyeneket még sose láttam, legfeljebb néhányat közülük.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 10:57 am

Napsugár, nagyon jók az állatkáid User Image
Oh emlékszem, hogy egyszer nii-nii töltött fel egy képet, amin egy általam fűzött Tama-chan teknőc van biggrin valahol még megvan az tuti xd
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 11:40 am

Előkeresem őket, ami meg nincs gépen majd bescannelem
A békakirályhoz nincs külön útmutató, csak a békához, mert a koronát én találtam ki hozzá, de majd leírok vmi kis segítséget hozzá. Az egyszarvú is sima ló csak szarvval megtoldva biggrin Kell simán a ló is?

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Jan 08, 2011 11:10 am

Utólag látom az én belinkelt fotómat is kitetted, köszi. Gondolom akkor mindenki fotóit kirakod.
Reply
Kreatív kuckó

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces