|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2011 8:37 am
Carbon Heart De jókat röhögtem! biggrin EDIT (nem Edit néni) no tehát véletlenül a post legbelsejében hagytam a válaszomat, ideteszem xd Megértem blaugh Még van 1-2 spontán fotó, de azokban nem voltam 100% biztos, hogy feltegyem-e (hátha nem minden képen szereplő akarja), meg egy Gabessz-Macis, amelyiken Gabessz vizipipa füstöt fúj. És nlhány "Oni Gagás". biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2011 11:15 am
Huhj~ szerencsére rólam nem került fel kép aminek nagyon örülök :'3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2011 2:18 pm
Hime_Yura Huhj~ szerencsére rólam nem került fel kép aminek nagyon örülök :'3 Még twisted cat_twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 12:13 am
Ricsihos10 azt hiszem készített képeket. Este próbálom beadni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 1:38 am
De jóóóó képek biggrin D Mikor lesz megint tali?? (Ugye nincs korhatár? :'D)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 2:14 am
Hime_Yura Huhj~ szerencsére rólam nem került fel kép aminek nagyon örülök :'3 Pedig van egy, rólad és Slashről. Picit vicces, mert Slash nagy szemekkel néz, te meg olyan "hagyd a barátom" nézéssel egy picit sweatdrop wink De ha nagyon nem akarod, akkor nem teszem fel. Bár Mackó arra buzdított a talis topikban, hogy mindegyiket tegyem fel és vállalja mindenki a fotókat, BÁR szerintem a spontán fotó pont nem arról szól. DE azok szerintem NEM kompromittálóak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 2:16 am
CryeneStrifeShiroi De jóóóó képek biggrin D Mikor lesz megint tali?? (Ugye nincs korhatár? :'D) Gondolom jövő tavasszal vagy nyáron. Általában félévente van, vagy annál picit sűrűbben. Elvileg nincs, de az alkohol ki lett tiltva a taliról (lásd a taliról szóló topikot), és a második késői filmvetítés általában korhatáros vagy legalábbis kisebbeknek nem/kevésbé ajánlott. No akkor mindjárt felteszem a többi fotót smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 2:43 am
Mal és Szilvi (Molylepke barátnője), háttérben balról Ricsi, Gabessz és MaciMedvebocs, Maci és füstkibocsátó Gabessz blaugh Oni és Napsi smile (ez még a másik előtt)Mal és Gong... Gyárkéménykedés és tüdőszellőztetés az erkélyen (Gong és Shin) smile Beszélgetés (balról: Szilvi, Molylepke, Maci, Hime_Yura) smile Rajzverseny közben (Oni és Chika/Carbon Heart, háttérben Napsi és Mal)Wii játékverseny közben (Molylepke és Ricsi, jobboldalt Tibor0803) smile Most a Super Smash Brothers volt az alany... wink Maci, Carbon Heart és Shin smile Denevérek és tavalyi, Gaián látott szellem (zOMG) smile Megint beintettem Gabessz ujjával (tavaly is) xp Nagy szemek... eek Gaga Youtube-on és Gaga élőben blaugh Köszöntsük Oni Gagát! (Bocs, ezt nem akartam kihagyni sweatdrop )"Köszönöm! ^^""Továbbra is számítok rátok, vegyétek csak meg az albumaimat!" Remélem tetszik/tetszett ^^ Az Onis közelképet CSAK akkor, HA Oni és Mal jóváhagyják. VAGY elküldhetem nektek priviben is (Oni, Mal). Oninak és Chikának azt hiszem mutattam is, amikor a buszon voltunk... Yura, neked is elküldhetem priviben a rólad és Slashről készült képet wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 4:48 am
Istenem, mi fejek vannak... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 4:49 am
Obi Aoi Yura, neked is elküldhetem priviben a rólad és Slashről készült képet wink Hűűűű nem hinném hogy túl jó lenne látnom azt a képet xD de akkor küldd privibe légyszi :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 4:53 am
Hime_Yura Obi Aoi Yura, neked is elküldhetem priviben a rólad és Slashről készült képet wink Hűűűű nem hinném hogy túl jó lenne látnom azt a képet xD de akkor küldd privibe légyszi :3 Lol, nem olyan rossz szerintem blaugh Oké, küldöm nemsokára smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 4:56 am
Obi Aoi Hime_Yura Obi Aoi Yura, neked is elküldhetem priviben a rólad és Slashről készült képet wink Hűűűű nem hinném hogy túl jó lenne látnom azt a képet xD de akkor küldd privibe légyszi :3 Lol, nem olyan rossz szerintem blaugh Oké, küldöm nemsokára smile Köszönöm :'3 Hát, ismételten nem lett vele jó közös képem... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 10:32 am
Jajj, ezek a képek.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 10:48 am
Jaaaaajj! Tibit nem láttam, másfél év óta, vagy több. biggrin JÓL ESETT LÁTNI! Molylepkéről nem hittem volna, hogy így néz ki. razz Ricsi for President! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 4:30 pm
WÁÁÁÁÁÁÁÁ MIEN KÉPEK XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|