Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Halloween 2010 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hogy tetszik eddig ezek alapján az event?
  Tökjó! :D
  Hát... lehetne jobb is... :|
  Nem tetszik! :?
  Nem érdekel...
  Milyen event?
View Results

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Oct 23, 2010 6:11 am

Én nemrég vettem észre, hogy a Towns már Halloween-es. Kissé meg is lepődtem. Egy haveromat követtem a My Gaia menüpontban a Join Me Towns-al. Már a gallérra gyűjtöttem, de elég volt 30-at gyűjtenem, mert 70/100 volt az állsom, úgy néz ki megőrizte, hogy tavaly hol tartottam. smile Bár akkor inkább a boltokban szedtem fel sokszor. Na mindegy, gyűjtök a többi cuccra is. wink
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 6:13 am

Én megvárom a shopos gyűjtögetést. Nem szeretek a Town-ban házalni...

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 6:26 am

napsugar
Én megvárom a shopos gyűjtögetést. Nem szeretek a Town-ban házalni...

Pedig egész jó móka. biggrin
Majdnem olyan jó, mint Zomg!-ban teheneket fellökni.... whee

Amúgy profitáló is ilyenkor még gyűjtögetni. biggrin
Nekem eddig még csak 25-30e gold profitom van, ami az előző eventekhez képest lófene, de aki a kicsit nem becsüli... whee
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 6:40 am

Én is mindig mindent összeszedek a townsban, amit lehet. Még a konzervdobozokat is, aztán eladom őket Marketplace-en. Xd

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 6:42 am

Andro666
Én is mindig mindent összeszedek a townsban, amit lehet. Még a konzervdobozokat is, aztán eladom őket Marketplace-en. Xd

Én csak a bogarakat. biggrin
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 6:47 am

Molylepke
Andro666

Én is csak a bogarakat szoktam meg a konzerveket összeszedni, de azért sem kedvelem a Town-t mert boltos gyűjtögetés mellett tudok vendelni XD Townnál állandóan mozogni kell.

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 7:00 am

napsugar
Molylepke
Andro666

Én is csak a bogarakat szoktam meg a konzerveket összeszedni, de azért sem kedvelem a Town-t mert boltos gyűjtögetés mellett tudok vendelni XD Townnál állandóan mozogni kell.

Nekem meg a vendelés nem jön mindig össze. sweatdrop
Ezért inkább rákoncentrálok az eventre, mielőtt túlságosan leesne az item-ek ára. biggrin
Előző halloween-kor pofátlan módon egyszerre gyűjtöttem shopokból és towns-ból is az itemeket. xd
És csináltam is kb ~100e-s profitot. whee
Jelenleg ~50e gold-nál tart a profitszámláló. biggrin
Tudom, vendeléssel többet kaszálhatnék, de ahhoz béna vagyok. xd
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 7:48 am

Molylepke
napsugar
Molylepke
Andro666

Nekem meg a vendelés nem jön mindig össze. sweatdrop
Ezért inkább rákoncentrálok az eventre, mielőtt túlságosan leesne az item-ek ára. biggrin
Előző halloween-kor pofátlan módon egyszerre gyűjtöttem shopokból és towns-ból is az itemeket. xd
És csináltam is kb ~100e-s profitot. whee
Jelenleg ~50e gold-nál tart a profitszámláló. biggrin
Tudom, vendeléssel többet kaszálhatnék, de ahhoz béna vagyok. xd

Wow szép. Gondolom a legelején adtál el cuccot, amikor még magas az ára. Én mist a crvatot összehoztam a townsban de nekem sincs kedvem még 5-6x(?) 100 cukorkát gyűjteni a townsban sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Oct 23, 2010 8:15 am

Már a 4. cucc felé járok közel épp. A 3. cuccot, ami az alsógatya, azt eladom, mert nem vagyok fiú, hogy alsógatyában legyek, tehát lányoknak nincs értelme. smile A vendelésben én se vagyok jó, a Towns-ban én szeretek is mászkálva gyűjtögetni, de nem is, szóval úgy közepesen állok hozzá. Mivel Towns-ban lehet először gyűjteni, így logikus hogy akkor ha elég gyors vagy, pluszba kereshetsz többet az elején, mikor még nem nagyon ment le a cuccok ára. Ám attól tartok én már a lemenés közben vagyok valamennyire. Mindegy, ez van. A boltosat én is jobb szeretem kicsit, de amíg nincs, addig a Towns-ban gyűjtök.

A legjobban zavar, hogy olykor eléggé akad a Towns-ban. Egyszer újra is indítottam a gépet, azt hittem hátha a memória telt meg valamitől. Majd folytattam a gyűjtögetést, már nem is akadt az újraindítás után, legalábbis egy ideig, majd újra elkezdett fokozatosan, sűrűbben akadni,... confused Mindegy, szünetelek is, olykor kilépek a Gaia-ról, utána bezárom a Firefox-ot egy időre, majd újra megnyitom és belépek, hátha ez is segít akadásmentesebbé tenni, nem fogom nyilván ezért 100-szor újraindítani a gépet.
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 8:21 am

Xanvie
Már a 4. cucc felé járok közel épp. A 3. cuccot, ami az alsógatya, azt eladom, mert nem vagyok fiú, hogy alsógatyában legyek, tehát lányoknak nincs értelme. smile A vendelésben én se vagyok jó, a Towns-ban én szeretek is mászkálva gyűjtögetni, de nem is, szóval úgy közepesen állok hozzá. Mivel Towns-ban lehet először gyűjteni, így logikus hogy akkor ha elég gyors vagy, pluszba kereshetsz többet az elején, mikor még nem nagyon ment le a cuccok ára. Ám attól tartok én már a lemenés közben vagyok valamennyire. Mindegy, ez van. A boltosat én is jobb szeretem kicsit, de amíg nincs, addig a Towns-ban gyűjtök.

A legjobban zavar, hogy olykor eléggé akad a Towns-ban. Egyszer újra is indítottam a gépet, azt hittem hátha a memória telt meg valamitől. Majd folytattam a gyűjtögetést, már nem is akadt az újraindítás után, legalábbis egy ideig, majd újra elkezdett fokozatosan, sűrűbben akadni,... confused Mindegy, szünetelek is, olykor kilépek a Gaia-ról, utána bezárom a Firefox-ot egy időre, majd újra megnyitom és belépek, hátha ez is segít akadásmentesebbé tenni, nem fogom nyilván ezért 100-szor újraindítani a gépet.

Nekem nem akad Towns, viszont ha ilyen problémád van, akkor így hirtelen a Google Chrome-ot tudom ajánlani Firefox helyett, mert a róka zabálja a memóriát mint az őrület. 3nodding
Chrome gyorsabb, és memória-barátabb. whee

Amúgy mindjárt megvan a ~100e gold haszon. whee

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Oct 23, 2010 8:24 am

Köszi a tanácsot Molylepke. Nem tudom, a Chrome-ról már hallottam néha, de egyáltalán nem ismerem. Nem hinném, hogy ezért böngészőt cserélek, mert jól ismerem a Firefox-ot évek óta, szeretem is, használom is. Remélem legalább olyan biztonságos, mint a Firefox. Majd meglátom kipróbálom-e, kicsi rá az esély, de azért köszi.

Egyébként csak néha vendelek az egyik tartalék figurámnál, ahol a legtöbb gold-omat tartom. Én ilyenkor a szemeteket, virágokat, rovarokat jobban mellőzöm, bár néha 1-2 szemetet és rovart felszedek. A rovarokat alapból gyűjtöm a tintákkal együtt örökké.
PostPosted: Sun Oct 24, 2010 4:25 am

Én imádok Towns-ban mászkálni, mert egyrészt sok aranyat is találhatsz, ha éppen van, másrészt tücsköt, bogarat felszedhetsz, és eladhatod. Én asszem az alsógatyát el fogom adni. A gallért hordom, meg van egy csizmám. Most tartok a harmadik gyűjtésnél. ^^

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Oct 24, 2010 4:37 am

Én 1 (teljes) szériát tervezek megtartani + 5-öt későbbi eladásra. whee
És ameddig nem megy le az ára az item-eknek, addig el is adom azt, ami még ér valamit. biggrin
PostPosted: Sun Oct 24, 2010 4:56 am

Én kivárok, míg mindent összegyűjtök. Még kell a kabát és a kalap. ^^

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff