|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 6:11 am
Én nemrég vettem észre, hogy a Towns már Halloween-es. Kissé meg is lepődtem. Egy haveromat követtem a My Gaia menüpontban a Join Me Towns-al. Már a gallérra gyűjtöttem, de elég volt 30-at gyűjtenem, mert 70/100 volt az állsom, úgy néz ki megőrizte, hogy tavaly hol tartottam. smile Bár akkor inkább a boltokban szedtem fel sokszor. Na mindegy, gyűjtök a többi cuccra is. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 6:13 am
Én megvárom a shopos gyűjtögetést. Nem szeretek a Town-ban házalni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 6:26 am
napsugar Én megvárom a shopos gyűjtögetést. Nem szeretek a Town-ban házalni... Pedig egész jó móka. biggrin Majdnem olyan jó, mint Zomg!-ban teheneket fellökni.... whee Amúgy profitáló is ilyenkor még gyűjtögetni. biggrin Nekem eddig még csak 25-30e gold profitom van, ami az előző eventekhez képest lófene, de aki a kicsit nem becsüli... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 6:40 am
Én is mindig mindent összeszedek a townsban, amit lehet. Még a konzervdobozokat is, aztán eladom őket Marketplace-en. Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 6:42 am
Andro666 Én is mindig mindent összeszedek a townsban, amit lehet. Még a konzervdobozokat is, aztán eladom őket Marketplace-en. Xd Én csak a bogarakat. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 6:47 am
Molylepke Andro666 Én is mindig mindent összeszedek a townsban, amit lehet. Még a konzervdobozokat is, aztán eladom őket Marketplace-en. Xd Én csak a bogarakat. biggrin Én is csak a bogarakat szoktam meg a konzerveket összeszedni, de azért sem kedvelem a Town-t mert boltos gyűjtögetés mellett tudok vendelni XD Townnál állandóan mozogni kell.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 7:00 am
napsugar Molylepke Andro666 Én is mindig mindent összeszedek a townsban, amit lehet. Még a konzervdobozokat is, aztán eladom őket Marketplace-en. Xd Én csak a bogarakat. biggrin Én is csak a bogarakat szoktam meg a konzerveket összeszedni, de azért sem kedvelem a Town-t mert boltos gyűjtögetés mellett tudok vendelni XD Townnál állandóan mozogni kell. Nekem meg a vendelés nem jön mindig össze. sweatdrop Ezért inkább rákoncentrálok az eventre, mielőtt túlságosan leesne az item-ek ára. biggrin Előző halloween-kor pofátlan módon egyszerre gyűjtöttem shopokból és towns-ból is az itemeket. xd És csináltam is kb ~100e-s profitot. whee Jelenleg ~50e gold-nál tart a profitszámláló. biggrin Tudom, vendeléssel többet kaszálhatnék, de ahhoz béna vagyok. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 7:48 am
Molylepke napsugar Molylepke Andro666 Én is mindig mindent összeszedek a townsban, amit lehet. Még a konzervdobozokat is, aztán eladom őket Marketplace-en. Xd Én csak a bogarakat. biggrin Én is csak a bogarakat szoktam meg a konzerveket összeszedni, de azért sem kedvelem a Town-t mert boltos gyűjtögetés mellett tudok vendelni XD Townnál állandóan mozogni kell. Nekem meg a vendelés nem jön mindig össze. sweatdrop Ezért inkább rákoncentrálok az eventre, mielőtt túlságosan leesne az item-ek ára. biggrin Előző halloween-kor pofátlan módon egyszerre gyűjtöttem shopokból és towns-ból is az itemeket. xd És csináltam is kb ~100e-s profitot. whee Jelenleg ~50e gold-nál tart a profitszámláló. biggrin Tudom, vendeléssel többet kaszálhatnék, de ahhoz béna vagyok. xd Wow szép. Gondolom a legelején adtál el cuccot, amikor még magas az ára. Én mist a crvatot összehoztam a townsban de nekem sincs kedvem még 5-6x(?) 100 cukorkát gyűjteni a townsban sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 8:15 am
Már a 4. cucc felé járok közel épp. A 3. cuccot, ami az alsógatya, azt eladom, mert nem vagyok fiú, hogy alsógatyában legyek, tehát lányoknak nincs értelme. smile A vendelésben én se vagyok jó, a Towns-ban én szeretek is mászkálva gyűjtögetni, de nem is, szóval úgy közepesen állok hozzá. Mivel Towns-ban lehet először gyűjteni, így logikus hogy akkor ha elég gyors vagy, pluszba kereshetsz többet az elején, mikor még nem nagyon ment le a cuccok ára. Ám attól tartok én már a lemenés közben vagyok valamennyire. Mindegy, ez van. A boltosat én is jobb szeretem kicsit, de amíg nincs, addig a Towns-ban gyűjtök.
A legjobban zavar, hogy olykor eléggé akad a Towns-ban. Egyszer újra is indítottam a gépet, azt hittem hátha a memória telt meg valamitől. Majd folytattam a gyűjtögetést, már nem is akadt az újraindítás után, legalábbis egy ideig, majd újra elkezdett fokozatosan, sűrűbben akadni,... confused Mindegy, szünetelek is, olykor kilépek a Gaia-ról, utána bezárom a Firefox-ot egy időre, majd újra megnyitom és belépek, hátha ez is segít akadásmentesebbé tenni, nem fogom nyilván ezért 100-szor újraindítani a gépet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 8:21 am
Xanvie Már a 4. cucc felé járok közel épp. A 3. cuccot, ami az alsógatya, azt eladom, mert nem vagyok fiú, hogy alsógatyában legyek, tehát lányoknak nincs értelme. smile A vendelésben én se vagyok jó, a Towns-ban én szeretek is mászkálva gyűjtögetni, de nem is, szóval úgy közepesen állok hozzá. Mivel Towns-ban lehet először gyűjteni, így logikus hogy akkor ha elég gyors vagy, pluszba kereshetsz többet az elején, mikor még nem nagyon ment le a cuccok ára. Ám attól tartok én már a lemenés közben vagyok valamennyire. Mindegy, ez van. A boltosat én is jobb szeretem kicsit, de amíg nincs, addig a Towns-ban gyűjtök. A legjobban zavar, hogy olykor eléggé akad a Towns-ban. Egyszer újra is indítottam a gépet, azt hittem hátha a memória telt meg valamitől. Majd folytattam a gyűjtögetést, már nem is akadt az újraindítás után, legalábbis egy ideig, majd újra elkezdett fokozatosan, sűrűbben akadni,... confused Mindegy, szünetelek is, olykor kilépek a Gaia-ról, utána bezárom a Firefox-ot egy időre, majd újra megnyitom és belépek, hátha ez is segít akadásmentesebbé tenni, nem fogom nyilván ezért 100-szor újraindítani a gépet. Nekem nem akad Towns, viszont ha ilyen problémád van, akkor így hirtelen a Google Chrome-ot tudom ajánlani Firefox helyett, mert a róka zabálja a memóriát mint az őrület. 3nodding Chrome gyorsabb, és memória-barátabb. whee Amúgy mindjárt megvan a ~100e gold haszon. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 8:24 am
Köszi a tanácsot Molylepke. Nem tudom, a Chrome-ról már hallottam néha, de egyáltalán nem ismerem. Nem hinném, hogy ezért böngészőt cserélek, mert jól ismerem a Firefox-ot évek óta, szeretem is, használom is. Remélem legalább olyan biztonságos, mint a Firefox. Majd meglátom kipróbálom-e, kicsi rá az esély, de azért köszi.
Egyébként csak néha vendelek az egyik tartalék figurámnál, ahol a legtöbb gold-omat tartom. Én ilyenkor a szemeteket, virágokat, rovarokat jobban mellőzöm, bár néha 1-2 szemetet és rovart felszedek. A rovarokat alapból gyűjtöm a tintákkal együtt örökké.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 4:25 am
Én imádok Towns-ban mászkálni, mert egyrészt sok aranyat is találhatsz, ha éppen van, másrészt tücsköt, bogarat felszedhetsz, és eladhatod. Én asszem az alsógatyát el fogom adni. A gallért hordom, meg van egy csizmám. Most tartok a harmadik gyűjtésnél. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 4:37 am
Én 1 (teljes) szériát tervezek megtartani + 5-öt későbbi eladásra. whee És ameddig nem megy le az ára az item-eknek, addig el is adom azt, ami még ér valamit. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 4:56 am