Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Melyik ez a film? Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Wed Oct 20, 2010 6:05 am

FancyFahey
Szerintem a Keresztapa.

Telitalálat. =)
PostPosted: Sun Nov 28, 2010 7:21 am

Ez a film egy pár halálával kezdődik akiket egy utcai banda tagjai ölnek meg. Egy évvel később a férfi lelke visszatér (egy madár segítségével), hogy bosszút álljon a gyilkosokon. Fekete-fehér bohóc szerűen festi ki arcát és így indul el, hogy elvégezze bosszúhadjáratát.

Az Timmy

Kind Miko

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Sun Nov 28, 2010 7:34 am

Talán a Holló?
PostPosted: Sun Nov 28, 2010 10:22 am

bogcsa1013
Talán a Holló?

Süllyedt biggrin

Az Timmy

Kind Miko

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Nov 28, 2010 10:43 am

Na, nekem van egy yó kis filmötletem.

Ez egy játékadaptáció (azaz játékból lett a film). A játék lényege az az, hogy egy kopasz emberkével járkálunk, miközben küldetéseket felvéve bérgyilkosok leszünk. =) Ez a film 2oo7 október 12-én látta a napvilágot, azaz ekkor adták le a mozikban. Ez a film 13 millió dollár feletti értéket kaszált csak Amerikában / Kanadában. Egy nagyon apró segítség, ami hatalmas lesz.: a szereplő nyakán van egy kód ... De hogy milyen, és pontosan hol, ezt válaszban kérem. =)
PostPosted: Sun Nov 28, 2010 1:18 pm

Ezt is tudom: Hitman- A bérgyilkos (és a tarkóján van, 47-es, vonalkódszerűen)

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Nov 28, 2010 3:43 pm

Ha senki nem mond új filmet, akkor majd én.

Egy fiatal házaspár férfi tagja bábjátékos, de nem keres vele egyáltalán. a Család a csőd szélén van. A férfi elhatározza, hogy munkát keres és végül talál is. Egy irodaház 7 és feledik emeletén kap munkát, mint iratrendező. Egy nap véletlen talál egy kis ajtót, ami egy híres színész fejébe vezet. A történetet bonyolítja a férfi munkatársa, a szexi és nagyon vonzó kolléganője és és állatmániás felesége...
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 2:08 am

bogcsa1013
Ezt is tudom: Hitman- A bérgyilkos (és a tarkóján van, 47-es, vonalkódszerűen)

Eltaláltad. =) Túl könnyűeket adok? =)

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 11:39 am

Malreni
Ha senki nem mond új filmet, akkor majd én.

Egy fiatal házaspár férfi tagja bábjátékos, de nem keres vele egyáltalán. a Család a csőd szélén van. A férfi elhatározza, hogy munkát keres és végül talál is. Egy irodaház 7 és feledik emeletén kap munkát, mint iratrendező. Egy nap véletlen talál egy kis ajtót, ami egy híres színész fejébe vezet. A történetet bonyolítja a férfi munkatársa, a szexi és nagyon vonzó kolléganője és és állatmániás felesége...

Talán A John Malkovich-menet?
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 12:24 pm

Ha eltaláltad, akkor bedobok egyet én.

Egy 20 éve kultuszfilmnek számító történetet adok be, ami arról szól, hogy egy srác aki felépített egy saját számítógépes világot, belekerült és találkozik a rég látott apjával. A TV-ben úgy megy, hogy " Az év legjobban várt 3D filmje ... " Könnyü, de kitaláljátok? =)

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Sat Jan 08, 2011 4:53 am

III_Kisrajczy_III

Egy 20 éve kultuszfilmnek számító történetet adok be, ami arról szól, hogy egy srác aki felépített egy saját számítógépes világot, belekerült és találkozik a rég látott apjával. A TV-ben úgy megy, hogy " Az év legjobban várt 3D filmje ... " Könnyü, de kitaláljátok? =)

Tron. De ez a film elég gány.
PostPosted: Sat Jan 08, 2011 10:21 am

Andro666
III_Kisrajczy_III

Tron. De ez a film elég gány.

Telibeee. =)

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sat Jan 08, 2011 10:23 am

Újabb találós film-kérdés. =)

Amióta Brian és Mia Toretto kiszabadította Domot a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most Rio de Janeiróban húzták meg magukat, és el kell vállalniuk egy utolsó balhét, hogy elnyerjék szabadságukat. Amikor összeállítják a csúcsversenyzőkből álló elit csapatukat, a cinkosok jól tudják, hogy az egyetlen esélyük arra, hogy örökre kiszálljanak, az, ha szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki ki akarja nyírni őket. Ám nem csak ő van a nyomukban.
A kemény szövetségi ügynök, Luke Hobbs sosem hibázza el a célt. Amikor feladatául kapja, hogy találja meg Domot és Briant, ő és kommandós egysége teljes gőzzel üldözni kezdik hőseinket. De miközben az emberei átszáguldanak Brazílián, Hobbs rájön, hogy nem tudja szétválasztani a jó fiúkat a rosszaktól. Így hát az ösztöneire kell bíznia magát, hogy sarokba szoríthassa zsákmányait... mielőtt valaki más ejti őket.

Nos? Kitaláljátok? Segítek annyit, hogy ez ebben az évben lesz megjelenésben (2011.május 5.) , és a tuningautóktól, driftelésektől és lőerőktől túltengő film-sorozatnak az 5. része ez. =) Nehéz, de a barátunk a Google. =)
PostPosted: Tue Jun 19, 2012 3:17 am

5. sebesség? Nem vagyok benne biztos h ez a pontos címe :/

Tobzoska-chan

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Tue Jun 19, 2012 11:04 am

Tobzoska-chan
5. sebesség? Nem vagyok benne biztos h ez a pontos címe :/