|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 7:38 am
K-i-t-t-y-m-e-w-z SullGirl K-i-t-t-y-m-e-w-z tikekimes busiu >w< o tinka toks avi?? siaip tinka bet pasistenk kad butu baisiau ^^ bwahahaha scary avi >W< ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 7:50 am
SullGirl laukiamas pakankamai ir tikiuosi busi Uhm. Jau sugalvojau avi xD Bet krc nz ar tikrai galėsiu. Butu šeštadienį 100% galeciau, o sekmadieni umm 70%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 8:44 am
o_Ghosty_o SullGirl laukiamas pakankamai ir tikiuosi busi Uhm. Jau sugalvojau avi xD Bet krc nz ar tikrai galėsiu. Butu šeštadienį 100% galeciau, o sekmadieni umm 70% Jo sekmadienis gal ir nera lb gerai, ne spirmadieni i mokykla. >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 9:52 am
ii_AnGie-Chan o_Ghosty_o SullGirl laukiamas pakankamai ir tikiuosi busi Uhm. Jau sugalvojau avi xD Bet krc nz ar tikrai galėsiu. Butu šeštadienį 100% galeciau, o sekmadieni umm 70% Jo sekmadienis gal ir nera lb gerai, ne spirmadieni i mokykla. >.< ;( tai tipo man diena keist>? oh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 9:56 am
SullGirl ii_AnGie-Chan o_Ghosty_o SullGirl laukiamas pakankamai ir tikiuosi busi Uhm. Jau sugalvojau avi xD Bet krc nz ar tikrai galėsiu. Butu šeštadienį 100% galeciau, o sekmadieni umm 70% Jo sekmadienis gal ir nera lb gerai, ne spirmadieni i mokykla. >.< ;( tai tipo man diena keist>? oh Balsuojam. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 11:50 pm
SullGirl Sveiki visi,aš su drauge nusprendžiau daryti vakarelį towne. Pagrindinė informacija:Diena: Spalio 31 d., Sekmadienis Valanda: 18h. (manom ,bet gali ir pasikeisti) Vieta: Towns, 001744 Norėtumeme ,kad visi būtu nu siaip tai tie kurie moka lietuviskai Organizuoja: SullGirl = 11m. x The Deadly Angel x =13m. Nepamirškite kostiumėlių !!! Dar bus Kostiumo konkursas: Baisiausias ,mieliausias ir The Best avi. 3nominacija: Mieliausias avi. = 25k. +taurė. 2nominacija: Baisiausias ir juokingiausias avi. = 25k. +taurė. 1nominacija: THE BEST avi. = 50k. +taurė. Laikas ar vieta nepasikeitė?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 9:22 am
o_Ghosty_o SullGirl Sveiki visi,aš su drauge nusprendžiau daryti vakarelį towne. Pagrindinė informacija:Diena: Spalio 31 d., Sekmadienis Valanda: 18h. (manom ,bet gali ir pasikeisti) Vieta: Towns, 001744 Norėtumeme ,kad visi būtu nu siaip tai tie kurie moka lietuviskai Organizuoja: SullGirl = 11m. x The Deadly Angel x =13m. Nepamirškite kostiumėlių !!! Dar bus Kostiumo konkursas: Baisiausias ,mieliausias ir The Best avi. 3nominacija: Mieliausias avi. = 25k. +taurė. 2nominacija: Baisiausias ir juokingiausias avi. = 25k. +taurė. 1nominacija: THE BEST avi. = 50k. +taurė. Laikas ar vieta nepasikeitė? Nea bet man nelabai patiko kad tai idejai i savo gulda todel kad jame yra viena mergina kuri kaskada mane apvoge ir kurios ir nenoriu matyt vakarelyje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 9:23 am
mew kitty5 galbūt būsiutodėl kad nežinau ar nepamiršiu prisijungt kaip pastebėjote nelabai dažnai prisijungdavau aha pastebejau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|