|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 25, 2010 10:03 am
nienawidzę bossa w otami i tyle. kiedyś grałem z bazyliszkiem i ihermeską, bo ta pierwsza musiała go przejść i koniec z końcem jechałem na power-upach i sam sie z nim byłem
na i easy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 25, 2010 10:04 am
no i lepsze są 'draki' z meksykanami, którzy kompletnie po angielsku nei umieją grać google translator wszystko załatwia, ale na początku trza 20 min. stracic naa domyslenie sie, czy kolega jest głupi, czy z meksyku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 25, 2010 1:23 pm
ja czasami sie po prostu dalaczam, jak mi sie nudzi, ale wtedy nie ja prowadze>< oz, nie gralam nigdy z Meksykanami o.o i moj angielski tez za genialny nie jest. na razie mam problem z ss - mam instant kill brzez fluffy. od razu. 1200 lub 1000hp w zaleznosci od ghi... tez tak masz/macie? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2010 1:32 am
a chce mi ktoś pomóc z wilczycą? za każdym razem jak jestem pod jej jamą to nikogo tam nie ma, więc nie mam jak zebrać drużynę, a sama nawet na easy jej nie pokonam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2010 8:09 am
ja chętnie pomogę... ale już, jak wrócę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2010 10:03 am
ja tez bym mogla pomoc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2010 1:09 pm
jakoś mi się udało kogoś wyciągnąć. Ale fajnie by było się kiedyś wybrać gildią na ps'a na poziomie hard, żeby trochę kasy wspólnie pokosić ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 14, 2010 9:42 am
o, no to jest co najmniej dobry pomysł. 3nodding ja kiedyś grałam z szanownym panem Ignacym i było co najmniej miło whee mam pomysła ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|