Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Easter Event 2010 - Itemek és Segédlet! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Apr 03, 2010 2:45 am

Oké Obilia, köszi az infót. smile Akkor tovább tart, mint hittem. Gondolom akkor az oldalon keresgélős hamarabb véget ér majd. Így akkor eleinte főleg erre helyezem a hangsúlyt, az oldalon pici tojások keresgélésére.
PostPosted: Sat Apr 03, 2010 4:22 am

Na de jó, most gyűjtöttem össze az oldalon mind a 3 adagnyi tojást, aztán ismételném, mert állítólag lehet, mint tavaly, de nem engedi, general error-t ír(t) ki, 2-szer is próbálkoztam. Lehet, hogy kiszűrték az ismételhetőséget, hogy account-onként csak 1-szer lehessen. Na nem baj, ez van, így a 3 tartalék figurámnál is fogom őket gyűjteni 1-szer. wink

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sat Apr 03, 2010 11:40 am

Xanvie igazad van, nincs különbség a tojások között, csak külsőleg. És hát igen, sajnos nem lehet mégegyszer összegyűjteni az összeset mint tavaly.. pedig nem lenne rossz.
Ki, hogy áll tojásgyűjtéssel?
zOMG-n is próbálkozok tojásokat gyűjteni de picit lassú a gépem és mire odaérnék már elveszik. -_- XD Bár, már gyűjtöttem jópárat, de se csirkét, se Strawberry Sundae Sweet Recipe hozzávalókat nem kaptam. ._. Valaki esetleg nemtud adni valamiért valamilyen hozzávalót? (Bocsánat az off-ért ._.)
PostPosted: Sat Apr 03, 2010 11:44 am

végre sikerült a gambino's egg

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sat Apr 03, 2010 4:15 pm

Hozzá tenném, hogy nekem a főoldalas tojás gyűjtésnél csak az első kettőnél kellett 30 darabot szereznem. Az utolsó tojásnál már 50 darabot...
PostPosted: Sat Apr 03, 2010 6:32 pm

Kyahahahahahahahahahahahahahaha!!! Megvan! Megvan! Megvan! Megvan végre az a kkkkkkkkkkkurva jelvény!!! És nem Csak a Chick Collector! Nem!!! AZ ÖSSZES!!!

User Image User Image User Image User Image

Megfogadtam, hogy addig ma NEM alszok, míg meg nem lesz és végre megvan!!! Végre mehetek aludni... crying

edit:
Amúgy hajnali fél négy van...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Apr 04, 2010 12:16 am

Vzoey94!
Sajna én se kaptam még csibét, pedig sok tojást lőttem. Remélem majd csak kapok, április 11-ig van idő. És még aranytojást se találtam, bár a csibék jobban érdekelnek. Biztos azért szűrték direkt az oldalon lévő tojásgyűjtést, hogy csak egyszer lehessen, mert úgy gondolták így fair és igazságos(abb), mert így nincs az, hogy XY felhasználó 3-szor összegyűjtötte, a másik XY felhasználó pedig mondjuk 5-ször. Igaz account-onként lehet, mint azt már mondtam, a tartalék figuráimnál is megcsinálom.

Medvelaszlo!
Hát nem tudom, pedig úgy van a főoldalasnál (fórumokon belül lapozva is guild-on kívül is lehet találni, én úgy csináltam főleg), hogy 20, 30, 50.

Malreni!
Azt hittem amit leírtam kijavítod a főoldalas tojásgyűjtést az 1. kommentedben, mert úgy van. Kérlek olvasd vissza a hozzászólásaimat, azt hiszem az 1. aloldalon írtam róla. És gratulálok!
PostPosted: Sun Apr 04, 2010 1:00 am

Malreni
Kyahahahahahahahahahahahahahaha!!! Megvan! Megvan! Megvan! Megvan végre az a kkkkkkkkkkkurva jelvény!!! És nem Csak a Chick Collector! Nem!!! AZ ÖSSZES!!!

User Image User Image User Image User Image

Megfogadtam, hogy addig ma NEM alszok, míg meg nem lesz és végre megvan!!! Végre mehetek aludni... crying

edit:
Amúgy hajnali fél négy van...

gratula Mal *-* ügyesvagy biggrin

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Apr 04, 2010 1:42 am

még egy arany tojglival sem találkoztam crying majd ha végre saját gépről megyek nekiállok a zOMG-s tojásvadászatnak rendesen.... van már két sundea receptem, de elég kevés epertojást kapok... és még csibét sem kaptam.... pedig olyan cukik.... nekem is kell kiscsibe crying
PostPosted: Sun Apr 04, 2010 1:59 am

Én mind a három össze gyűjtendő tojást megszereztem

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Apr 04, 2010 3:31 am

Egyébként tavaly kaptam tojásvadászos zOMG-s badge-t (jelvényt), igaz csak 1-et, de nem baj. Csibét sajna azóta még én se kaptam napsugar. sad Ha egész esemény alatt egyet se kapok április 11-ig, akkor majd a Marketplace-en talán veszek egyet, de nem biztos. Én epertojást se nem ritkán, se nem gyakran nem kapok, közepes az esélyem rá általában, így tapasztaltam. Kaptam néha tavalyi jelly bean-t és olyan hínárszerűt is. És eddig tudtommal 1 epres Sundae receptem van, de persze még nincs hozzá elég epertojás, hínár és jelly bean. Ez van, kitartóan lehet vadászni és reménykedni. Hmm, még arra gondoltam nem függ-e össze esetleg az aktuálisan beállított CL szintünkkel esetleg az, hogy csibe, vagy bármi milyen gyakran, mekkora eséllyel járhat tojásvadászatnál? Ha valaki tudja ezt, kérem mondja meg! Köszi.

Én is Lurzt, csak a tartalék figuráimnál kell még. smile
PostPosted: Sun Apr 04, 2010 3:53 am

Még én se taliztam aranytojással, olyan volt hogy voltam egy crewban és mondták h xy szerveren itt ott van tojás de gondoltam inkább ne mert hátha hamis riasztás és mmegint kereshetek crewt sweatdrop

Malreni: gratula, szép eek 1000 tojás nem tarthatott kevés ideig (kár hogy nincs sehol se számláló...)
Normál tojásokból csibét nem kaptam még (onnan lehet ugye?) csak zomg-s recepteket és hozzávalókat meg aranyat.

Én az első 2 tojást megszereztem már, Gambinosnál tartok azt hiszem még kb 42 vagy 43 van hátra.
Legjobb tojásgyűjtős módszer: lapozgatás a fórumban.
És van az az új nyuszifül cucc kár hogy drága...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Apr 04, 2010 6:31 am

Nekem már csak a kalózcsirke meg 9 epres csokitojás kéne, hogy meglegyen minden... crying
És utána még jön a raktározás rész. xd
PostPosted: Mon Apr 05, 2010 2:55 am

Sziasztok !
Halljátok,a csibéket nem csak tojásból lehet kapni.Nekem már van kettő.Gondoltam segitek én is nektek 4laugh
Úgy is lehet,hogy zOMG-on rákattintasz egy csibére és ha azt irja hogy "You grabbed...(és az illető csibe neve)" akkor megvan,nézd meg az inventoryban.
Ám nem mindig lehet...én is rengeteget kattintgattam amig végre sikerült.
Sok sikert!

Wolf Spirit ll

Lonely Smoker

9,900 Points
  • Team Jacob 100
  • Brandisher 100
  • Generous 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Apr 05, 2010 4:47 am

Sayuki-dono
Sziasztok !
Halljátok,a csibéket nem csak tojásból lehet kapni.Nekem már van kettő.Gondoltam segitek én is nektek 4laugh
Úgy is lehet,hogy zOMG-on rákattintasz egy csibére és ha azt irja hogy "You grabbed...(és az illető csibe neve)" akkor megvan,nézd meg az inventoryban.
Ám nem mindig lehet...én is rengeteget kattintgattam amig végre sikerült.
Sok sikert!

Köszönjük, megpróbálom. Egyébként tetszenek az angol szójátékok benne ("Somebunny touched me! Thanks, somebunny" meg a "Thanks for not eggnoring me!") smile
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces