|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:45 pm
BeeWolf ale miały być twoje. smile przeciez ostatnio dostales nowe ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 5:14 am
To ja się dołączę do powitania nowej koleżanki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 5:56 am
Avanae To ja się dołączę do powitania nowej koleżanki smile hy? ze niby mnie? Ale ja jestem na gai juz prawie 3 lata a w gildii od samego poczatku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 12:52 pm
Omega Sun Avanae To ja się dołączę do powitania nowej koleżanki smile hy? ze niby mnie? Ale ja jestem na gai juz prawie 3 lata a w gildii od samego poczatku wink czesc Omega Sun milo Cie poznac.. jestem opczy - buc z lasu... poklikamy? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 10, 2006 11:48 am
opcy Omega Sun Avanae To ja się dołączę do powitania nowej koleżanki smile hy? ze niby mnie? Ale ja jestem na gai juz prawie 3 lata a w gildii od samego poczatku wink czesc Omega Sun milo Cie poznac.. jestem opczy - buc z lasu... poklikamy? mrgreen chetnie, bo wiesz tutaj wszyscy sa tacy okropni i niemili i nie mam jeszcze nikogo na friendliscie. A poza tym moderatorzy sa tacy bucowaci i nikt mi nie chce wytlumaczyc o co chodzi w tym wszystkim tylko kaza mi czytac jakis przewodnik. I nawet topiku sobie nie mozna zalozyc, bo zaraz kasuja. Wyobrazasz sobie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 4:58 am
Omega Sun opcy Omega Sun Avanae To ja się dołączę do powitania nowej koleżanki smile hy? ze niby mnie? Ale ja jestem na gai juz prawie 3 lata a w gildii od samego poczatku wink czesc Omega Sun milo Cie poznac.. jestem opczy - buc z lasu... poklikamy? mrgreen chetnie, bo wiesz tutaj wszyscy sa tacy okropni i niemili i nie mam jeszcze nikogo na friendliscie. A poza tym moderatorzy sa tacy bucowaci i nikt mi nie chce wytlumaczyc o co chodzi w tym wszystkim tylko kaza mi czytac jakis przewodnik. I nawet topiku sobie nie mozna zalozyc, bo zaraz kasuja. Wyobrazasz sobie? wink no.. co do tych moderatorow to masz racje... zalozylem topik: jAkYe LoObIsH pOkEMonY?!?!?!111!!!!!?!??1!@! i mi go bezczelnie usuneli.. kaczyzm dostal sie do internetu.. za niadlugo na nic nam nie pozwola.. crying pieprzeni faszysci.. nie pozwalaja rozwijac sie takiemu mlodemu czlowiekowi jak ja.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 5:17 am
opcy no.. co do tych moderatorow to masz racje... zalozylem topik: jAkYe LoObIsH pOkEMonY?!?!?!111!!!!!?!??1!@! i mi go bezczelnie usuneli.. kaczyzm dostal sie do internetu.. za niadlugo na nic nam nie pozwola.. crying pieprzeni faszysci.. nie pozwalaja rozwijac sie takiemu mlodemu czlowiekowi jak ja.. xp przesadzasz, jest taka jedna panna moderatorka ... po prostu miodek redface taka bardzo bardzo, miła, bardzo piękna, zawsze pomoże nowym gaiowiczom 3nodding taki skarb rolleyes my to mamy szczęście, że z nami jest prosze szefa opcego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 7:47 am
Autark przesadzasz, jest taka jedna panna moderatorka ... po prostu miodek redface taka bardzo bardzo, miła, bardzo piękna, zawsze pomoże nowym gaiowiczom 3nodding taki skarb rolleyes my to mamy szczęście, że z nami jest prosze szefa opcego wink ona tylko tak udaje.. naprawde to tylko sie czai zeby usunac jakies wartosciowe dla naszej spolecznosci topiki.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 1:21 pm
opcy Autark przesadzasz, jest taka jedna panna moderatorka ... po prostu miodek redface taka bardzo bardzo, miła, bardzo piękna, zawsze pomoże nowym gaiowiczom 3nodding taki skarb rolleyes my to mamy szczęście, że z nami jest prosze szefa opcego wink ona tylko tak udaje.. naprawde to tylko sie czai zeby usunac jakies wartosciowe dla naszej spolecznosci topiki.. ninja pirate na stos z nia pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 1:45 am
opcy no.. co do tych moderatorow to masz racje... zalozylem topik: jAkYe LoObIsH pOkEMonY?!?!?!111!!!!!?!??1!@! i mi go bezczelnie usuneli.. kaczyzm dostal sie do internetu.. za niadlugo na nic nam nie pozwola.. crying pieprzeni faszysci.. nie pozwalaja rozwijac sie takiemu mlodemu czlowiekowi jak ja.. xp ja tez chce usunać jakis topic! moze główny? moge? moge? moge?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 5:50 am
Lavagetas_heqetai opcy no.. co do tych moderatorow to masz racje... zalozylem topik: jAkYe LoObIsH pOkEMonY?!?!?!111!!!!!?!??1!@! i mi go bezczelnie usuneli.. kaczyzm dostal sie do internetu.. za niadlugo na nic nam nie pozwola.. crying pieprzeni faszysci.. nie pozwalaja rozwijac sie takiemu mlodemu czlowiekowi jak ja.. xp ja tez chce usunać jakis topic! moze główny? moge? moge? moge? mogesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 12:02 am
Autark opcy no.. co do tych moderatorow to masz racje... zalozylem topik: jAkYe LoObIsH pOkEMonY?!?!?!111!!!!!?!??1!@! i mi go bezczelnie usuneli.. kaczyzm dostal sie do internetu.. za niadlugo na nic nam nie pozwola.. crying pieprzeni faszysci.. nie pozwalaja rozwijac sie takiemu mlodemu czlowiekowi jak ja.. xp przesadzasz, jest taka jedna panna moderatorka ... po prostu miodek redface taka bardzo bardzo, miła, bardzo piękna, zawsze pomoże nowym gaiowiczom 3nodding taki skarb rolleyes my to mamy szczęście, że z nami jest prosze szefa opcego wink tak? A ja myślałem, że takie osobniki wyginęły śmiercią głodową. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 8:39 am
O.o ŁAPY!!! O.o też jestem z Podlasia xD heheh. fajnie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 7:09 am
zuzika O.o ŁAPY!!! O.o też jestem z Podlasia xD heheh. fajnie xD hmmm sasiadka ninja a skad jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 1:13 pm
Omega Sun zuzika O.o ŁAPY!!! O.o też jestem z Podlasia xD heheh. fajnie xD hmmm sasiadka ninja a skad jestes? okolice Bielska Podlaskiego... ninja taka jedna wiocha... xD ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|