|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 10:30 am
Delein the Wildest Ja widzialam! I nie taki Wilk straszny, jak go maluja mrgreen Ja dzika tez, a i po tylku macałem wink To jest zdięcie ale nie pokazuj znajomym ...  A to tak naprawde JoM i moja fryzura....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 11:05 am
uwielbiam twoja sonde mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 11:53 am
Rin_Youkai uwielbiam twoja sonde mrgreen A co podobam ci sie wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 12, 2006 7:17 am
BeeWolf Rin_Youkai uwielbiam twoja sonde mrgreen A co podobam ci sie wink 4laugh pytasz, a wiesz ;P mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 12, 2006 10:06 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai uwielbiam twoja sonde mrgreen A co podobam ci sie wink 4laugh pytasz, a wiesz ;P mrgreen chciałem to od ciebie usłyszeć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:34 am
 Rozpoczynam piwem.  Pajak idzie po piwo.  Spotyka po drodze dynie.  Pija razem piwo, ale nie to.  Siedza i debatuja.  Dlaczego mam zszywacz w ustach ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:47 am
słodka mordka, prosiaczek i kubus i piwo zywe rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:50 am
dotykales sie ze szpadlem... fuuujjjjjjjj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:01 am
Kiray dotykales sie ze szpadlem... fuuujjjjjjjj obiecał, ze sie mył.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 4:41 pm
Witamy witam biggrin Ja też z Warszawy, tak baj de łej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 9:20 am
Avanae Witamy witam biggrin Ja też z Warszawy, tak baj de łej razz No czesc >Uśmiecha się szelmowsko< Co tam słychać wink A z jakich rejonów wawy jesteś ? może ze ślicznych Jelonków xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 5:10 am
BeeWolf Avanae Witamy witam biggrin Ja też z Warszawy, tak baj de łej razz No czesc >Uśmiecha się szelmowsko< Co tam słychać wink A z jakich rejonów wawy jesteś ? może ze ślicznych Jelonków xD Niee, ze ślicznej Ochoty smile A na Jelonkach to coraz więcej znajomych mam, kurde no razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 1:58 pm
Avanae BeeWolf Avanae Witamy witam biggrin Ja też z Warszawy, tak baj de łej razz No czesc >Uśmiecha się szelmowsko< Co tam słychać wink A z jakich rejonów wawy jesteś ? może ze ślicznych Jelonków xD Niee, ze ślicznej Ochoty smile A na Jelonkach to coraz więcej znajomych mam, kurde no razz HEHE no bo na Jelonkach Fajni ludzie mieszkają np: Ja whee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 11:20 pm
ninja (ta emota tutaj to tak dla wałka... wołka... eee... cmok! ^.^')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|