|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 11:03 am
wiadomo "+", bo wcielenia sa pod ochrona ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 5:19 am
Rin_Youkai wiadomo "+", bo wcielenia sa pod ochrona ;P Oo czy to 'ultimatum' było do mnie? XD (ty i '+'- taa jasne ;] ) :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 6:33 am
rolleyes mrgreen
spelniam marzenia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 4:23 am
Rin_Youkai rolleyes mrgreen spelniam marzenia mrgreen jaa- i to z jaką łaską! kurcze- czuje sie zawstydzony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:19 pm
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai rolleyes mrgreen spelniam marzenia mrgreen jaa- i to z jaką łaską! kurcze- czuje sie zawstydzony zawstydzonym to mozna byc gdy Ci pol nagie baby trzymaja palasor na starcie gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 4:31 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai rolleyes mrgreen spelniam marzenia mrgreen jaa- i to z jaką łaską! kurcze- czuje sie zawstydzony zawstydzonym to mozna byc gdy Ci pol nagie baby trzymaja palasor na starcie gonk xd ee... aha... przepraszam eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 8:13 am
Lavagetas_heqetai ee... aha... przepraszam eek < wylewa mu kubel zimnej wody na glowe> no juz mi wychodzic z tego szoku! pewnie sobie tam teraz myslisz nieprzyzwoite rzeczy scream mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:59 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai ee... aha... przepraszam eek < wylewa mu kubel zimnej wody na glowe> no juz mi wychodzic z tego szoku! pewnie sobie tam teraz myslisz nieprzyzwoite rzeczy scream mrgreen yyy... czy wszystko z Toba w porzadku? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:24 am
Lavagetas_heqetai yyy... czy wszystko z Toba w porzadku? surprised tak, nie, tak , nie, tak , nie , nie wiem T.T emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 2:19 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai yyy... czy wszystko z Toba w porzadku? surprised tak, nie, tak , nie, tak , nie , nie wiem T.T emo normalnie chwiejność emocjoła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 9:54 am
Lavagetas_heqetai normalnie chwiejność emocjoła mahaha to przez ciebie! XD domokun heart < tul tul ukochanego > >v<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 3:22 pm
zaś ja dałam... albo nie piszę, bo się ludzie zgorszą mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 5:48 am
Przypomina mi sie piosenka; "o daj daj daj, dupy daj" Tak abstrachujac cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:45 am
`Lisica` zaś ja dałam... albo nie piszę, bo się ludzie zgorszą mrgreen wink zboczona ;P Just- to jakas aluzja? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 6:26 am
Lavagetas_heqetai Just- to jakas aluzja? ;> Nie no skadze lol Wiem, wiem,ze mam dziwne skojarzenia, ale tak mi pasowalo akuratnie smile A pewnie jakby byla jakas aluzja to by mnie konkurencja wypatroszyla rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|