|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 12:12 pm
Shawn, már eleve egy organizmus. Vagy orgazmusra gondolsz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 3:12 am
Kibernetikus-organizmusra gondoltam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 4:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 2:35 pm
Miért van olyan érzésem hogy a titkos társaságban Malreni az egyik tag ? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 3:29 pm
Malreni nem a titkos társaság tagja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 5:00 pm
Technikai okokból, egyelőre nem tudom folytatni az írást. Új gépem van, új ringyózzal, ami tök jó, úgy működik, mint az álom... De! Sajnos elvesztettem az Office CD-met... Jövő héten kapok, de addig nem tudok írni. mondjuk, tök mindegy, mert úgy sem raknám fel az új fejezetet, szóval, tök feleslegesen írom ezt a posztot. Minden esetre mindenki készüljön fel, mert: Nagyon magasra raktam a lécet! Ez lesz az eddigi legmegtekertebb és legnehezebb játék!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 2:53 pm
Két új dolog:
Ez is egy fejezet, vagyis, most is kikérdezhető NPC. Természetesen a szabályoknak megfelelően. Szóval hajrá! Én a helyetekben nem dobnám a kukába így a segítségeket.
A másik dolog az, hogy most ezerrel kell dolgoznom a szakdolgozatomon, úgyhogy nem nagyon lesz időm egyelőre a Rich Mob-bal foglalkozni. Szóval, marad idő a jelentkezésre, de figyelem: ismét mondom, hogy ha nincs meg a minimális létszám, a játék nem fog elindulni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 3:16 am
Nem tudok Shawon kívül mást gondolni, mert nem biztos hogy tényleg Sinistranak hívják a titkos társaság egyik nőszemélyét
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:20 pm
Lurzt Nem tudok Shawon kívül mást gondolni, mert nem biztos hogy tényleg Sinistranak hívják a titkos társaság egyik nőszemélyét -__- és mégegyszer -__- A topic elején ott a szereplők leírása. Direkt beleírtam, hogy a neve ismeretlen...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:30 pm
Ethan-t kérdezném ki, mert ő talán tud valamit és el is mondja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 3:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 10:45 am
el kell dönteni hogy vagy Shawn választunk vagy Ethan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 9:27 am
Figyelem!
Április ötig van időtök bármire. De legfontosabb az lenne, hogy találjatok még játékosokat, mert ha nincs meg a minimum létszám, akkor nincs játék sem!!! Szóval, az időpont kitűzve! Hajrá, vagy nincs játék...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 1:01 pm
Én is Ethan-t kérdezném. Valamit nagyon rejteget.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|