|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 03, 2010 3:02 am
szevasztok meg uj vagyok es nem tom megcsinalni hogy kell mert elertem vegigneztem a reklamot us utana meg vartam de nem kaptam cucot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 23, 2010 6:43 am
never white szevasztok meg uj vagyok es nem tom megcsinalni hogy kell mert elertem vegigneztem a reklamot us utana meg vartam de nem kaptam cucot Azazért van, mert lejárt az event, úgymond. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 5:14 pm
Nem tudom mennyire ide tartozik, de hátha valakinek még jól jöhet....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2010 6:54 am
Molylepke Nem tudom mennyire ide tartozik, de hátha valakinek még jól jöhet.... Köszönjük az infót. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2010 7:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2010 3:15 am
Honnan tudtok az "ingyen cuccok" linkjéről? Úgy értem, hol lehet ezeket megtalálni? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2010 7:39 am
Sayen Jones Honnan tudtok az "ingyen cuccok" linkjéről? Úgy értem, hol lehet ezeket megtalálni? eek Van ami mozitrailer megnézéséért jár, van ami simán linkre kattintva kapható (ez nem nevezhető gyakorinak).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2010 11:24 am
Obilia Sayen Jones Honnan tudtok az "ingyen cuccok" linkjéről? Úgy értem, hol lehet ezeket megtalálni? eek Van ami mozitrailer megnézéséért jár, van ami simán linkre kattintva kapható (ez nem nevezhető gyakorinak). De van ilyen is. És még olyan is, hogy beszélsz egy NPC-vel,ilyen pl. a Kung Fu Panda fejpántos quest-szerüség. Azaz.: Beszélsz Po-val, megnézed a Trailert, utána megint beszélsz vele,és ennyi. =D Az item a tied. A Sonic and the Black Knight-os vagy mi a fene is ilyen. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2010 1:22 pm
III_Kisrajczy_III Obilia Sayen Jones Honnan tudtok az "ingyen cuccok" linkjéről? Úgy értem, hol lehet ezeket megtalálni? eek Van ami mozitrailer megnézéséért jár, van ami simán linkre kattintva kapható (ez nem nevezhető gyakorinak). De van ilyen is. És még olyan is, hogy beszélsz egy NPC-vel,ilyen pl. a Kung Fu Panda fejpántos quest-szerüség. Azaz.: Beszélsz Po-val, megnézed a Trailert, utána megint beszélsz vele,és ennyi. =D Az item a tied. A Sonic and the Black Knight-os vagy mi a fene is ilyen. =D Igen, emlékszem (kung fuhoz nem volt szerencsém anno de a sonichoz igen).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 12:47 am
Oké, ezeket értem, de honnan tudtok a linkről itt a gaia-n belül? Vagy kaptok róla valami értesítést?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 1:45 am
Sayen Ioway Oké, ezeket értem, de honnan tudtok a linkről itt a gaia-n belül? Vagy kaptok róla valami értesítést? Általában igen, a trailereket illetve az illető film/játék profiljáét meg ált. a kezdőoldalon reklámozzák, ahogy most pl azt a Kingdom Hearts-ot. Van a starmony cucc aminek a linkjéről tudtommal az illető gaia-művész naplójából értesültek aztán terjedt a barátok között de lehet hogy tévedek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 5:41 am
Obilia Sayen Ioway Oké, ezeket értem, de honnan tudtok a linkről itt a gaia-n belül? Vagy kaptok róla valami értesítést? Általában igen, a trailereket illetve az illető film/játék profiljáét meg ált. a kezdőoldalon reklámozzák, ahogy most pl azt a Kingdom Hearts-ot. Van a starmony cucc aminek a linkjéről tudtommal az illető gaia-művész naplójából értesültek aztán terjedt a barátok között de lehet hogy tévedek. Obiliát annyival egészíteném ki, hogy küldenek néha a Gaia-sok úgynevezett Announcementeket, ami akár valami frissítésről ad hírt, valami új itemről, és akár egy moziról is ... És még van pár ÚJ link, amit megosztanék.: Az első 2 link a Public Zoo támogatásával jött létre. Ha ezek közül bármelyiket választod, akkor magad mellé 2 különböző figurát tehetsz be, de vigyázni, hogy ha az egyiket beteszed, akkor a másikat autómatikusan elveszi mellőled. http://www.gaiaonline.com/grant?key=publiczoo2 (Mr.Eeh -t kapod) http://www.gaiaonline.com/grant?key=publiczoo1 (Hickup-ot, a vérengzős pandát kapod.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2010 3:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2010 4:02 am
Még egy kis figyelmet kérek. Most jön egy támogató link, aki nélkül nem jött volna létre ez a topic sem. Támogató link
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2010 6:28 am
III_Kisrajczy_III Újabb frissítés. Ha akartok 2 Gender Bender Potion-t, INGYEN, akkor klikk a linkre.: http://www.gaiaonline.com/account/freegenderbender?key=freegenderbendergrant (Hátránya annyi, hogy nem lehet eladni, mert frozen lesz.) ÉS egy exkluzív tankobou item kinek kell? Katt ide.: http://www.gaiaonline.com/otaku/ Wow ezt a tankobout észre se vettem, tetszik az ott lévő kép (lilahajú lánnyal stb.) Látom a Gaia-tan figura van rajta smile A támogató link pedig jó kis topikot rejt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|