Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
A leírás, avagy hogyan csináljunk milliókat Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 60 61 62 63 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Sat Jan 09, 2010 4:13 pm

Nincsen sok tapasztalatom a chromemal kapcsolatban. Szerintem a képek betöltésében nem előzi be a rókát és a venden pedig sok a kép ^^ Persze lehet próbálkozni mással, csak a javascriptet kapcsoljuk ki ott is. Kár, hogy lemaradtál így késik kicsit a sikerélmény biggrin Olyan 57-00 között kell meglátni a tárgyat sokszor, hogy egyáltalán esélyed legyen megvenni a többi vendor elől ^^ Persze előfordul, hogy mindenki átsiklik egy jó ''deal" fölött és szépen nyugodtan is meglehet venni, de ez a ritkább smile
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 4:32 am

Én ilyenekkel nem próbálkoztam még, de a tesómtól vendelt már valaki, mert lehagyott az árból 1-2(?) nullát... Azért az durva hogy valaki 5 goldért vett meg egy north kitten start-t... eek
Aki nem akar cashelni az vagy ticketes cuccokra gyűjtsön ticketet és adja el vagy legolcsóbb generációjú EI megvétele és későbbi ejlettebb állapotban történő eladása ugyebár... Van más cashmentes mód is (a vendelésen kívül is)? Én a casht már nemigen engedhetem meg magamnak (egyelőre).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 5:44 am

Obilia
Én ilyenekkel nem próbálkoztam még, de a tesómtól vendelt már valaki, mert lehagyott az árból 1-2(?) nullát... Azért az durva hogy valaki 5 goldért vett meg egy north kitten start-t... eek
Aki nem akar cashelni az vagy ticketes cuccokra gyűjtsön ticketet és adja el vagy legolcsóbb generációjú EI megvétele és későbbi ejlettebb állapotban történő eladása ugyebár... Van más cashmentes mód is (a vendelésen kívül is)? Én a casht már nemigen engedhetem meg magamnak (egyelőre).

Soha nem használtam casht, nem is fogok. Hát ha valaki lassú, akkor exchange vagy amiket írtok befektetés/halmozás (én mind3 módszert csinálom egyszerre, de ehhez kell már egy alaptőke). Venden meg egyáltalán nem ritka a nullák lehagyása, tegnap olyan 3 perc vend után vettem meg azt a bad moont 17k-ért. Összeségében 1 órát csináltam tegnap és nem tudom pontosan, de biztos, hogy 300k+ profit megvolt. Emellett még vannak RIG hoardjaim, amiket már most elég szép haszonnal eltudnék adni. Ha nincs olyan sok pénzed, akkor javaslom pl. a Luck Key árának megjegyzését vend alatt...nagyon sokat adnak el belőle és rengetegszer 5k-val a normál alatt
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 11:33 am

IXI Slash IXI
Obilia

Soha nem használtam casht, nem is fogok. Hát ha valaki lassú, akkor exchange vagy amiket írtok befektetés/halmozás (én mind3 módszert csinálom egyszerre, de ehhez kell már egy alaptőke). Venden meg egyáltalán nem ritka a nullák lehagyása, tegnap olyan 3 perc vend után vettem meg azt a bad moont 17k-ért. Összeségében 1 órát csináltam tegnap és nem tudom pontosan, de biztos, hogy 300k+ profit megvolt. Emellett még vannak RIG hoardjaim, amiket már most elég szép haszonnal eltudnék adni. Ha nincs olyan sok pénzed, akkor javaslom pl. a Luck Key árának megjegyzését vend alatt...nagyon sokat adnak el belőle és rengetegszer 5k-val a normál alatt

Értem és köszi smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Jan 12, 2010 5:48 am

Elolvastam én is az infóidat. Nagyon köszi! smile Majd megpróbálom alkalmazni egyes részeit. Valahogy nekem nem túl szimpi a fórumokon való eladás, inkább ez a vend listás, elírt eladások és azok megvétele jobban érdekel, amik véletlenül olcsóbban kelnek el. Az tényleg durva a North Kitten Star 5 gold-ért, nagyon meglepődtem. eek Majd a linkelt vend listádat nézegetem és igyekszem gyors lenni. Én főleg Booty Grab-ozni szoktam és néha fél ár alatti olcsóbb cuccokat megveszek, majd az invertory-mban eladom. Korábban gyakrabban, rendszeresebben csináltam, de már nem igazán.
PostPosted: Tue Jan 12, 2010 7:03 am

ha elkapsz valamit akkor linkeld ide, mint ahogy én tettem 3nodding Kiváncsi lennék mások eredményeire

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100
PostPosted: Tue Jan 12, 2010 9:46 am

előlem mindig elkapkodják a cuccokat ._.
pedig már láttam jo dolgokat..
de úgy jó vendelni amikor kevesen vannak ahhozképest gaián.. vagyis reggel.. mert az időeltolódás miatt 9 órával eltolódunk.. és ha nálunk pl reggel 9 van, akkor a legtöbb külföldi gaiásnál pedig hajnali 1.. és akkor nincsenek annyian, nincs csúcsforgalom.. szóval majd hétvégén egyik reggel megnézem, jobb-e úgy biggrin
PostPosted: Tue Jan 12, 2010 12:27 pm

elkapkodják, mert még nem reagálod le olyan gyorsan a dolgokat talán? Minden napszaknak megvannak az előnyei. Este azért jó, mert sokkal gyorsabb a dolog, így több a lehetőség is, délelőtt meg nincs annyi "ellenfél" fent, viszont kb 10 másodpercenként kerül fel 2 item, ami unalmassá teheti az egészet.

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 3:00 am

34 ehavi lettert vettem 75k-s darabáron xD remélem jól sül ki
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 8:34 am

nah ezt tuti ki fogom próbálni biggrin
amúgy most így a fő bevételi forrásom (főleg hogy egész nap itthon voltam betegség miatt) zOMG ss biggrin ha az ember jó csapattal van lent, akkor egy menettel 30k-t is össze lehet szedni. sztem jó kis módszer. persze nem árt ha az ember 10-s

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 8:56 am

áá asszem sikerült az els ilyen vendelésem XD csak kár h nemtom hogyan kell azt a nézetét a marketnek megmutatni ahogy te is csinálod biggrin
szal vettem egy kiki jelmezt 3k-ért amikor a bolti ára 6-7k XD büszke vagyok magamra biggrin

edit: egy ilyen képet sikerült összehoznom
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 10:47 am

3 perc alatt sikerült megvenned? xd még egy 2 perc 57 mp-es javulás és isten vagy! de komolyra fordítva a szót: gratulálok! A link pedig: Amint megvetted visszamész a "jelszóbeütős" oldalra (nyugi az item nem fog visszaadódni xD) és annak az urlcíme lesz a jó.

zomg lefagyasztja a gépen, így kikell hagynom ^^

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 11:17 am

Én a pixie-vel csináltam ezt anno:

Észrevettem, hogy hetente változik kiszámíthatóan az ára 60k és 80k között
volt 2 pixim és vettem még kettőt 60000g ért majd egy hétig vártam és eladtam 80k-ért. Ezt 4-5 alkalommal megcsináltam és annyira kilöktem a piacot a helyéről, hogy mostmár 95k-ról nem nagyon akar elmozdulni mrgreen

A snippinget is csináltam, de az volt a baj, hogy peches voltam, 20 alkalomból egyszer ha sikerült, mert rajtam kívül mások is észrevették a jó ajánlatot.

Sajnos nincs új a nap alatt smile
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 11:20 am

jóóó tudom hogy lassú vagyok de asszem próbálkozásnak nem rossz XD és am azért vagyok lassú, mert lassú a netem, ugyanis videotelefonálok (csak hogy legyen kifogásom is XP) azóta sikerült még pár 10k-t összeszednem....
am egy kérdés: azt nem tudod véletlenül, hogy hogyan tudom megváltoztatni az elmentett jelszót? ugyanis valaki (lehet hogy én voltam de nem hiszem) elmentett egy jelszót, ami nem az enyém -.- így folyton ki kell törölgetnem és beírni az enyémet.... nah ez időrabló

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 11:29 am

na igen, az marha sok időt elvesz, szóval itt a megoldás: eszközök/beállítások/biztonság/mentett jelszavak alatt törlöd az összes gaias jelszót így ha következő alkalommal beütöd, akkor ismét mentheted a saját pw-d
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 60 61 62 63 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces