|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 10:28 am
Labuu. ^w^ As Eva. Man 14m. esu varskes sureliu manijake. biggrin D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 11:33 am
kaip mat zmoniu padaugejo turim db darbo ^^ tai jei jau esu klano crew tai ir as turesiu ka nor spasakyt stressed SVEIKI ATVYKE NAUJOKAI CIA JUSU NUOMONE SVARBIAUSIA!(cia siaip kad atkreiptu i tai)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 11:34 am
SullGirl kaip mat zmoniu padaugejo turim db darbo ^^ tai jei jau esu klano crew tai ir as turesiu ka nor spasakyt stressed SVEIKI ATVYKE NAUJOKAI CIA JUSU NUOMONE SVARBIAUSIA!(cia siaip kad atkreiptu i tai) Hehe, nice one. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:44 pm
ii_AnGie-Chan SullGirl kaip mat zmoniu padaugejo turim db darbo ^^ tai jei jau esu klano crew tai ir as turesiu ka nor spasakyt stressed SVEIKI ATVYKE NAUJOKAI CIA JUSU NUOMONE SVARBIAUSIA!(cia siaip kad atkreiptu i tai) Hehe, nice one. ^^ ty <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 09, 2010 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 09, 2010 8:40 am
Sveiki mano vardas Juozas man 15 metu :3 megstu labai daug valgyti valgau tol kol persivalgau :3 dar megstu ziureti Anime paziuriu ir Hentai man patynka Randomness ir dar megstu vazinetis dviraciu :3 tai vat... viskas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 09, 2010 8:57 am
Zairo15 Sveiki mano vardas Juozas man 15 metu :3 megstu labai daug valgyti valgau tol kol persivalgau :3 dar megstu ziureti Anime paziuriu ir Hentai man patynka Randomness ir dar megstu vazinetis dviraciu :3 tai vat... viskas Istvirkelis. Lolz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 09, 2010 12:40 pm
alio, kuku! esu ieva (!ewa - tiksliau ;D) is vilniaus, man 14 metuku. reik pagalbos chemojoj, fizikoj ir lietkoj, o ypac vokietkoj xD. Myliu anime (naruto, bleach), manga (naruto, bleach, fruits basket), muzika (wiskas + naruto, bleach soundtracks). ^^ nu wa, aciu uz demesi ;D.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|