Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wibrator marki Patison :D ( +16) Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

czy chcesz byc posiadaczka/ czem tej czesci pattinsona?
  ooo tak :D
  emm... nie
  wole prawdziwego
  poczekam na opcje z wilkolakiem
  a ty juz masz?
  ludzie to maja pomysly
  nie odpoiem, bo wiem ze widzisz w moderator panelu kto jak odpowiedział :)
  a ja odp bo wiem ze moderator panel nie ma takich funkcji :)
View Results

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 10:48 am

Mroovecka
Justinka
Jestem stu procentowo pewna ze meskich amatorow sztucznego penisa patisona tez nie brak whee
gonk
rofl
PostPosted: Mon Aug 31, 2009 11:17 am

Zauwazyliscie to duze podobienstwo tego pana do wibratora. Musi byc z niego niezly ch**.

Martinespl

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon Aug 31, 2009 12:24 pm

Zgadza się to kawał chuja musi być! xd
PostPosted: Mon Aug 31, 2009 12:26 pm

rozumiem te fanki sikajace na imie tego faceta, rozumiem kubeczki, koszuleczki, majteczki z jego wizerunkiem. rozumiem kolekcjonerow sagi(czy co to tam jest).
ale WIBRATOR?? gonk co za chory czlowiek to stworzyl? dajcie mi namiary na jego dilera bo tez chce miec takie schizy na bani...

Ajsza

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon Aug 31, 2009 12:31 pm

Ajsza
rozumiem te fanki sikajace na imie tego faceta, rozumiem kubeczki, koszuleczki, majteczki z jego wizerunkiem. rozumiem kolekcjonerow sagi(czy co to tam jest).
ale WIBRATOR?? gonk co za chory czlowiek to stworzyl? dajcie mi namiary na jego dilera bo tez chce miec takie schizy na bani...

Nad ludzką głupotą nie opłaca się płakać, bo trzeba byłoby to robić bez przerwy. Za to koleś, który to wymyślił jest niegłupi, wie że mogą być z tego kokosy. To ludzi, którzy się na to skuszą trzeba chyba najbardziej żałować xd
PostPosted: Tue Sep 01, 2009 2:53 am

ichabot
Ajsza

Nad ludzką głupotą nie opłaca się płakać, bo trzeba byłoby to robić bez przerwy. Za to koleś, który to wymyślił jest niegłupi, wie że mogą być z tego kokosy. To ludzi, którzy się na to skuszą trzeba chyba najbardziej żałować xd

Święte słowa!!
Hehe ichabot, ale Twój av skrzaczał biggrin
A ja dalej jestem przerażona tym wibratorem gonk

Mroovecka

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Sep 01, 2009 6:07 am

Mroovecka
ichabot

Święte słowa!!

Tak, tak ale pamiętaj "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem". Na pewno każdemu zdarzyło i zdarzy się zrobić coś niewyobrażalnie durnego xd

Skrzaczał, ale pewnie niedługo się odkrzaczy xp
PostPosted: Tue Sep 01, 2009 8:49 am

ichabot
Mroovecka
ichabot

Święte słowa!!

Tak, tak ale pamiętaj "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem". Na pewno każdemu zdarzyło i zdarzy się zrobić coś niewyobrażalnie durnego xd

Skrzaczał, ale pewnie niedługo się odkrzaczy xp

Ale masz fikuśny listek biggrin uważaj, zeby Ci go nie zwiał wiater biggrin
I w ogóle nie mierz wszystkich swoją miarą, to że Ty zrobiłeś coś niewyobrażalnie durnego, nie znaczy, że wszyscy inny muszą też xp xp xp xp xp

Mroovecka

wilkus
Crew

PostPosted: Tue Sep 01, 2009 9:03 am

*siedzi i mysli*
...sa rzeczy, ktorych sie nie da zrozumiec, ale wlasciwie po co, jezeli mozna na tym kase zrobic? ktos naprawde byl geniuszem. tylko to w sumie przykre - w sensie, ze z tego co wiem ksiazka adresowana jest do mlodziezy lat 13 [przepraszam, jezeli kogos urazilam] a do tego wibrator o.o chyba ze cos mnie ominelo...
chociaz w sumie gadalam z jedna kobieta lat kolo 50, ktora stwierdzila "czy to nie fantastyczne, ze potrafila napisac tyle ksiazek o milosci?"
...chciala mne pogryzc, jak zaprzeczylam><
PostPosted: Tue Sep 01, 2009 12:01 pm

a mi sie ksiązka podobała, taka do przeczytania, na luzie, wciągneła mnie i koleżankę która bardzo bardzo twierdziła, ze to jest tylko dla dzieciaków - ona ok40 i doczytała do końca 4częsci biggrin

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

harab serapel

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 11:57 am

No co? To chyba dobrze ze mozna znalezc rzeczy takiego pokroju w obecnym swiecie, jak akurat nam wydaje sie ze to chlam, to napewno znajdzie sie jakas milosniczka wmapirow ktorej kran w majtkach sie odkrei na widok takiego dilda
PostPosted: Fri Oct 30, 2009 2:20 pm

Co prawda, to prawda xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

JuVGirl

PostPosted: Sat Mar 13, 2010 2:26 am

Może odbiegne od tematu, ale jak dla mnie zmierzch to beznadziejny i nudny film.
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 10:48 am

JuVGirl
Może odbiegne od tematu, ale jak dla mnie zmierzch to beznadziejny i nudny film.
Dla mnie też blaugh

adekx

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 10:50 am

adekx
JuVGirl
Dla mnie też blaugh

A dla mnie zajebisty, bo nie ma tam takich przesłodzonych wątków jak w książce rofl
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces