|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 10:48 am
Mroovecka Justinka Jestem stu procentowo pewna ze meskich amatorow sztucznego penisa patisona tez nie brak whee gonk rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 11:17 am
Zauwazyliscie to duze podobienstwo tego pana do wibratora. Musi byc z niego niezly ch**.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 12:24 pm
Zgadza się to kawał chuja musi być! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 12:26 pm
rozumiem te fanki sikajace na imie tego faceta, rozumiem kubeczki, koszuleczki, majteczki z jego wizerunkiem. rozumiem kolekcjonerow sagi(czy co to tam jest). ale WIBRATOR?? gonk co za chory czlowiek to stworzyl? dajcie mi namiary na jego dilera bo tez chce miec takie schizy na bani...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 12:31 pm
Ajsza rozumiem te fanki sikajace na imie tego faceta, rozumiem kubeczki, koszuleczki, majteczki z jego wizerunkiem. rozumiem kolekcjonerow sagi(czy co to tam jest). ale WIBRATOR?? gonk co za chory czlowiek to stworzyl? dajcie mi namiary na jego dilera bo tez chce miec takie schizy na bani... Nad ludzką głupotą nie opłaca się płakać, bo trzeba byłoby to robić bez przerwy. Za to koleś, który to wymyślił jest niegłupi, wie że mogą być z tego kokosy. To ludzi, którzy się na to skuszą trzeba chyba najbardziej żałować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 2:53 am
ichabot Ajsza rozumiem te fanki sikajace na imie tego faceta, rozumiem kubeczki, koszuleczki, majteczki z jego wizerunkiem. rozumiem kolekcjonerow sagi(czy co to tam jest). ale WIBRATOR?? gonk co za chory czlowiek to stworzyl? dajcie mi namiary na jego dilera bo tez chce miec takie schizy na bani... Nad ludzką głupotą nie opłaca się płakać, bo trzeba byłoby to robić bez przerwy. Za to koleś, który to wymyślił jest niegłupi, wie że mogą być z tego kokosy. To ludzi, którzy się na to skuszą trzeba chyba najbardziej żałować xd Święte słowa!! Hehe ichabot, ale Twój av skrzaczał biggrin A ja dalej jestem przerażona tym wibratorem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 6:07 am
Mroovecka ichabot Nad ludzką głupotą nie opłaca się płakać, bo trzeba byłoby to robić bez przerwy. Za to koleś, który to wymyślił jest niegłupi, wie że mogą być z tego kokosy. To ludzi, którzy się na to skuszą trzeba chyba najbardziej żałować xd Święte słowa!! Hehe ichabot, ale Twój av skrzaczał biggrin A ja dalej jestem przerażona tym wibratorem gonk Tak, tak ale pamiętaj "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem". Na pewno każdemu zdarzyło i zdarzy się zrobić coś niewyobrażalnie durnego xd Skrzaczał, ale pewnie niedługo się odkrzaczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 8:49 am
ichabot Mroovecka ichabot Nad ludzką głupotą nie opłaca się płakać, bo trzeba byłoby to robić bez przerwy. Za to koleś, który to wymyślił jest niegłupi, wie że mogą być z tego kokosy. To ludzi, którzy się na to skuszą trzeba chyba najbardziej żałować xd Święte słowa!! Hehe ichabot, ale Twój av skrzaczał biggrin A ja dalej jestem przerażona tym wibratorem gonk Tak, tak ale pamiętaj "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem". Na pewno każdemu zdarzyło i zdarzy się zrobić coś niewyobrażalnie durnego xd Skrzaczał, ale pewnie niedługo się odkrzaczy xp Ale masz fikuśny listek biggrin uważaj, zeby Ci go nie zwiał wiater biggrin I w ogóle nie mierz wszystkich swoją miarą, to że Ty zrobiłeś coś niewyobrażalnie durnego, nie znaczy, że wszyscy inny muszą też xp xp xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 9:03 am
*siedzi i mysli* ...sa rzeczy, ktorych sie nie da zrozumiec, ale wlasciwie po co, jezeli mozna na tym kase zrobic? ktos naprawde byl geniuszem. tylko to w sumie przykre - w sensie, ze z tego co wiem ksiazka adresowana jest do mlodziezy lat 13 [przepraszam, jezeli kogos urazilam] a do tego wibrator o.o chyba ze cos mnie ominelo... chociaz w sumie gadalam z jedna kobieta lat kolo 50, ktora stwierdzila "czy to nie fantastyczne, ze potrafila napisac tyle ksiazek o milosci?" ...chciala mne pogryzc, jak zaprzeczylam><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 12:01 pm
a mi sie ksiązka podobała, taka do przeczytania, na luzie, wciągneła mnie i koleżankę która bardzo bardzo twierdziła, ze to jest tylko dla dzieciaków - ona ok40 i doczytała do końca 4częsci biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 28, 2009 11:57 am
No co? To chyba dobrze ze mozna znalezc rzeczy takiego pokroju w obecnym swiecie, jak akurat nam wydaje sie ze to chlam, to napewno znajdzie sie jakas milosniczka wmapirow ktorej kran w majtkach sie odkrei na widok takiego dilda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 30, 2009 2:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 2:26 am
Może odbiegne od tematu, ale jak dla mnie zmierzch to beznadziejny i nudny film.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:48 am
JuVGirl Może odbiegne od tematu, ale jak dla mnie zmierzch to beznadziejny i nudny film. Dla mnie też blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:50 am
adekx JuVGirl Może odbiegne od tematu, ale jak dla mnie zmierzch to beznadziejny i nudny film. Dla mnie też blaugh A dla mnie zajebisty, bo nie ma tam takich przesłodzonych wątków jak w książce rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|