Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Najgorszy typ ludzi ^_^* Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

najgorszy typ ludzi:
chemicy (niech sie smaza w ogniu piekielnym)
13%
 13%  [ 4 ]
entuzjasci (chemii)
13%
 13%  [ 4 ]
olimpijczycy (z chemii)
10%
 10%  [ 3 ]
nauczyciele (w tym chemii)
36%
 36%  [ 11 ]
ludzie zwiazani z litera "C" (jak cymbal, chcialam powiedziec chemik)
26%
 26%  [ 8 ]
Total Votes : 30

Pajmps

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:03 am

I tak najgorsza jest moja babka z matmy ale za rok na emeryturke idzie twisted
PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:46 am

Dla mnie najgorszym typem ludzi sa narwani idioci nie majacy nic do roboty procz niszczenia wszystkiego dla zabawy. Kukus, Degenerat, Crazy Chaz, Kage... i jeszcze paru innych przypalow. Cheplia sie ze sa powazanymi gajowiczami i wszystko im wolno. To piczki, tak sobie mysle ze skoro oni studiuja to ja nie mial bym zadnych problemow z dostaniem sie na studia...
/nie ma co gadac... picze i juz, jedyne do czego sie nadaja to Ignor lub Ban evil

el_Taro

Owiec

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 11:42 am

EL_TARO
Dla mnie najgorszym typem ludzi sa narwani idioci nie majacy nic do roboty procz niszczenia wszystkiego dla zabawy. Kukus, Degenerat, Crazy Chaz, Kage... i jeszcze paru innych przypalow. Cheplia sie ze sa powazanymi gajowiczami i wszystko im wolno. To piczki, tak sobie mysle ze skoro oni studiuja to ja nie mial bym zadnych problemow z dostaniem sie na studia...
/nie ma co gadac... picze i juz, jedyne do czego sie nadaja to Ignor lub Ban evil

rozumeim ze masz swoje zdanie ,ale ja mysle inaczej na ten temat .
PS:
czy mam sie czuc zaszczycona ze nie zostalam wymieniona? 4laugh
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:36 am

Ridsu
EL_TARO

rozumeim ze masz swoje zdanie ,ale ja mysle inaczej na ten temat .
PS:
czy mam sie czuc zaszczycona ze nie zostalam wymieniona? 4laugh

Dzieki Towarzyszce Ridsu doszły mnie słuchy, o ... dostałem lina do ... i powiem wam, ze zabawni jestescie.

Ridsu a jak czuj sie czuj ja cie czuje.

BeeWolf_san

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:37 am

endo21
Jak dla mnie najgorszym typem ludzi jest koles o ksywie crazy chaz czy jakos tak... po prostu palant i do tego ma 2 razy C w ksywie...

nie popieram twojego bytowania ale sie z toba zgadzam.
PostPosted: Sat Dec 17, 2005 9:06 am

jednakowoż uważam, że z ludzi najorsze som banany.... biggrin

BananaZzZ

EvilYuki

PostPosted: Sat Dec 17, 2005 9:55 am

EL_TARO

Raz Ci przyjebali sloikie mi na wszysktich mozliwych tematach sie czepiasz... czlowieku, zbastuj...
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces