|
|
najgorszy typ ludzi: |
chemicy (niech sie smaza w ogniu piekielnym) |
|
13% |
[ 4 ] |
entuzjasci (chemii) |
|
13% |
[ 4 ] |
olimpijczycy (z chemii) |
|
10% |
[ 3 ] |
nauczyciele (w tym chemii) |
|
36% |
[ 11 ] |
ludzie zwiazani z litera "C" (jak cymbal, chcialam powiedziec chemik) |
|
26% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 30 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 9:03 am
I tak najgorsza jest moja babka z matmy ale za rok na emeryturke idzie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 9:46 am
Dla mnie najgorszym typem ludzi sa narwani idioci nie majacy nic do roboty procz niszczenia wszystkiego dla zabawy. Kukus, Degenerat, Crazy Chaz, Kage... i jeszcze paru innych przypalow. Cheplia sie ze sa powazanymi gajowiczami i wszystko im wolno. To piczki, tak sobie mysle ze skoro oni studiuja to ja nie mial bym zadnych problemow z dostaniem sie na studia... /nie ma co gadac... picze i juz, jedyne do czego sie nadaja to Ignor lub Ban evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:42 am
EL_TARO Dla mnie najgorszym typem ludzi sa narwani idioci nie majacy nic do roboty procz niszczenia wszystkiego dla zabawy. Kukus, Degenerat, Crazy Chaz, Kage... i jeszcze paru innych przypalow. Cheplia sie ze sa powazanymi gajowiczami i wszystko im wolno. To piczki, tak sobie mysle ze skoro oni studiuja to ja nie mial bym zadnych problemow z dostaniem sie na studia... /nie ma co gadac... picze i juz, jedyne do czego sie nadaja to Ignor lub Ban evil rozumeim ze masz swoje zdanie ,ale ja mysle inaczej na ten temat . PS: czy mam sie czuc zaszczycona ze nie zostalam wymieniona? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:36 am
Ridsu EL_TARO Dla mnie najgorszym typem ludzi sa narwani idioci nie majacy nic do roboty procz niszczenia wszystkiego dla zabawy. Kukus, Degenerat, Crazy Chaz, Kage... i jeszcze paru innych przypalow. Cheplia sie ze sa powazanymi gajowiczami i wszystko im wolno. To piczki, tak sobie mysle ze skoro oni studiuja to ja nie mial bym zadnych problemow z dostaniem sie na studia... /nie ma co gadac... picze i juz, jedyne do czego sie nadaja to Ignor lub Ban evil rozumeim ze masz swoje zdanie ,ale ja mysle inaczej na ten temat . PS: czy mam sie czuc zaszczycona ze nie zostalam wymieniona? 4laugh Dzieki Towarzyszce Ridsu doszły mnie słuchy, o ... dostałem lina do ... i powiem wam, ze zabawni jestescie. Ridsu a jak czuj sie czuj ja cie czuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:37 am
endo21 Jak dla mnie najgorszym typem ludzi jest koles o ksywie crazy chaz czy jakos tak... po prostu palant i do tego ma 2 razy C w ksywie... nie popieram twojego bytowania ale sie z toba zgadzam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:06 am
jednakowoż uważam, że z ludzi najorsze som banany.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:55 am
EL_TARO Dla mnie najgorszym typem ludzi sa narwani idioci nie majacy nic do roboty procz niszczenia wszystkiego dla zabawy. Kukus, Degenerat, Crazy Chaz, Kage... i jeszcze paru innych przypalow. Cheplia sie ze sa powazanymi gajowiczami i wszystko im wolno. To piczki, tak sobie mysle ze skoro oni studiuja to ja nie mial bym zadnych problemow z dostaniem sie na studia... /nie ma co gadac... picze i juz, jedyne do czego sie nadaja to Ignor lub Ban evil Raz Ci przyjebali sloikie mi na wszysktich mozliwych tematach sie czepiasz... czlowieku, zbastuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|