|
|
Robimy wykop tim? |
Jestem za nie |
|
27% |
[ 3 ] |
Jestem za tak |
|
72% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 11 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 15, 2009 12:50 pm
chcialam zawladnac swiatem xd ale poznalam takiego jednego, co sie bardziej nadaje na ojca narodow xd [nie no, masz racje... chcialam poznac budowe materii i moc ja zmieniac dowoli, czyniac mi bardziej przydatna]
...leki - poznac dzialanie poszczegolnych zwiazkow na organizm. ktore leki dzialaja naprawde, a ktore sa robione metoda nowy zwiazek, dodaj. ale to pewnie wizja chemika na ten temat><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 16, 2009 9:30 am
heh, to nie było widać trudne. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 17, 2009 4:46 am
wydaje mi sie, ze jednak poprostu myslimy podobnie o.o moznaby w przyszlosci jakas wspolprace zawiazac :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 17, 2009 8:53 am
Zebra, zdradź nam, co to jest ta przemoc kulturowa? Czy to coś takiego, jak gdy karmię swoje wnuczęta przez rurkę, bo nie smakuje im zupa z kalosza, a nie wolno grymasić przy stole? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 17, 2009 1:33 pm
ichabot Nie bardzo rozumiem ideę. Chodzi Ci o tą stronę wykop.pl? Sry, ale znam ją tylko mgliście, nawet nie wiem na czym dokładnie polega jej działalność xD Czy może masz na myśli robienie jakiegoś topicu na main forum? Co to znaczy, że będziemy coś wykopywać w takim razie? I kto może nas zakopać? Bo dotychczas kojarzyło mi się to tylko z pracą grabarza xp Przepraszam za moje kiepskie objaśnienie. Chodziło mi o działalność na stronie wykop.pl Strona polega na tym, że dodaje się jakieś ciekawe linki wraz z krótkim opisem czego one dotyczą. Następnie społeczność wykopu oddaje na te linki głosy, czy jest to coś ciekawego - wykop, czy coś cienkiego zakop. Moglibyśmy razem spróbować coś powykopywać przykładowo Baraninka dodała by wykopalisko, a my jako jej spoko ziomy oddawalibyśmy na jej wykopalisko głosy tworząc w ten sposób wykop team. wykop.pl to bardzo wpływowa strona wbrew pozorom. Swojego czasu byla wojna z Tureckim hakerami. Społeczność wykopu w liczbie dużej wchodziła na ich stronę doprowadzając do całkowitego jej zamulenia hi hi hi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 10:05 am
O fajnie, to mogę wykopywać, najlepiej zacznijmy z grubej rury i zamulamy serwery pentagonu xd
Tak na serio, może być fajnie, tylko co będziemy wykopywać?
Może gaiaonline.com? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 10:19 am
No właśnie trzeba pomyśleć co by tu wykopać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 11:43 am
Ale to musiałoby być coś sensownego.... W ogóle uważam, że zaczęliśmy trochę z dupy strony, bo najpierw powinniśmy znaleźć fajną stronkę, a później zastanawiać się czy warto ją wykopywać. A może to? Znacie akinatora? Zastanówcie się nad postacią, którą ma odgadnąć (najlepiej jakąś z showbiznesu, albo autora książki) i odpowiadajcie na pytania. Akinator odgaduje z zaskakującą precyzją. Czasami się pomyli, ale to często wynika z niezbyt konkretnie udzielonej odpowiedzi. Akinator, the web genius
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 1:51 pm
Ja znam tego pana smile Raz udalo mi sie go przechytrzyc, bez udzielania blednych odpowiedzi mrgreen I od razu zapytal sie mnie o kim myslalam i zebym wgrala zdjecie lub rysunek tej postaci, w taki sposob akinator powieksza swoj zbior i coraz trudniej go przechytrzyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 1:56 pm
Zgadza się 3nodding
Właściwie to już chyba tutaj ten link pokazywałem, ale nie w tym kontekście.
O kim myślałaś? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 3:50 pm
Nie pamietam teraz, ale stronke pokazala mi kuzynka jakies pol roku temu. Ale nie ma co gosciu jest nie do przebicia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 2:30 am
Spoko, tylko ja mam szlaban na komputer teraz (xD), także mam ograniczony dostęp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 4:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 12:57 pm
No właśnie ja nie mogę xD
Żeby wykopać, trzeba nacisnąć na ten kwadrat o wygładzonych krawędziach? (aktualnie znajduje się w nim liczba 26)
Próbuję, ale to nic nie daje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|