|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 08, 2009 11:08 am
Z tego co widziałem to nawet akwaria sprzedają eek .* A pierścienie... nie wiem, nie mam wielu (2 startowe).
*Te rybki to chyba kupione za te śmieszne niebieskie monety.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 19, 2010 9:20 am
A może byśmy zorganizowali małe farmienie na przykład SS? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 28, 2010 10:54 am
da się jakoś usunąć nie potrzebną broń ?? na zOMG!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2010 3:46 am
Czy ktoś może wie gdzie mogę znaleźć pierścień Marka w Basked Lake? ;P chodzę i chodzę, szukam i szukam wokół brzegu ale za chiny nie wiem gdzie on może być ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 1:26 pm
niebieskie monety nazywaja sie cash i kupisz je za prawdziwe pieniadze.
pierscienie mozesz usunac.
sama tez szukalam tego pierscienia ale se odpuscilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 3:29 pm
z tego co pamietam pierścień jest w różnych miejscach, musisz po prostu łazić wzdłuż brzegu (BARDZO blisko) aż znajdziesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2010 9:37 am
hmm sprzedawac pierscienie hmm
Ja moze popytam kogos kto sprzedaje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2010 7:32 am
Khuki Czy ktoś może wie gdzie mogę znaleźć pierścień Marka w Basked Lake? ;P chodzę i chodzę, szukam i szukam wokół brzegu ale za chiny nie wiem gdzie on może być ;P Z tego co pamiętam to znalazłam go w krzakach, przy samym brzegu na prawo od pomostu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2010 11:56 am
Omega Sun Khuki Czy ktoś może wie gdzie mogę znaleźć pierścień Marka w Basked Lake? ;P chodzę i chodzę, szukam i szukam wokół brzegu ale za chiny nie wiem gdzie on może być ;P Z tego co pamiętam to znalazłam go w krzakach, przy samym brzegu na prawo od pomostu. Ja raz znalazłem go koło młyna, a raz koło chatki Papa Saw.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2010 2:57 pm
Autark Omega Sun Khuki Czy ktoś może wie gdzie mogę znaleźć pierścień Marka w Basked Lake? ;P chodzę i chodzę, szukam i szukam wokół brzegu ale za chiny nie wiem gdzie on może być ;P Z tego co pamiętam to znalazłam go w krzakach, przy samym brzegu na prawo od pomostu. Ja raz znalazłem go koło młyna, a raz koło chatki Papa Saw. a dlaczego dostałeś dwa razy to samo zadanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2010 5:18 pm
Omega Sun Autark Omega Sun Khuki Czy ktoś może wie gdzie mogę znaleźć pierścień Marka w Basked Lake? ;P chodzę i chodzę, szukam i szukam wokół brzegu ale za chiny nie wiem gdzie on może być ;P Z tego co pamiętam to znalazłam go w krzakach, przy samym brzegu na prawo od pomostu. Ja raz znalazłem go koło młyna, a raz koło chatki Papa Saw. a dlaczego dostałeś dwa razy to samo zadanie? bo wykonywałem quest dwukrotnie, siostrze nabijałem poziom ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|