|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 6:25 am
Doku no Hana Nekem három találat jött ki, de magyar tényleg jobb lenne. Mikor is lesz ez? (edit: megtaláltam mikor lesz) 28tól
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 6:38 am
na, így mindjárt jobban nézek ki és tök olcsón kijött blaugh bár, nem sötét de nekem tetszik whee már csak valami kesztyű kellene sweatdrop én olyan jól elvagyok itt a ruhámmal.. Napsugárnak már megvan, Hana, neked? 4laugh (általában nem vagyok ilyen kiöltözős, nyugodjatok meg sweatdrop xd ) És Napsugár, ha kérdezhetem, te kinek leszel a párja? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 6:48 am
én mackómmal megyek 4laugh am csináljak neked tekteken vmi olcsóbb összeállítást? mennyi a max amiből ki kell hoznom?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 7:05 am
Ruhát nekem sem ártana szerezni a bálra de remélem háziállatot vihetek mert a tigrisemet nem szívesen hagynám otthon smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 7:40 am
No üdv jó hogy lett külön téma smile Am vicces kicsit hogy mennyire terveznek egyesek ruhát ami nem baj csak kicsit olyan mintha élőbe tennék ezt smile De ismétlem nem baj és nem is nevetséges nekem (se?). Én asszem 4 vagy 5 félét találtam ki.... Keringős a mennyesbe, lávabőrű aranytüsihajú fekete szexis az undergroundba, aranyhalas a vízalattiba, cilinderes-botos úgy általában és talán lesz kék hölgy is .) Vagy mi. 1 ruzhás kérdés: szerintetek oké a merevített szoknya? Tesómnak pl túl "pufi"... De szerintem csini smile Bár az aranyhalashoz a "soványabb szoknyát" használom. Nekem is ez lesz az első promom mivel idén január vége óta Gaiázok. Párom nekem sincs, de nem bánom, főleg mert virtuális. Majd barátokkal, magyarokkal táncolgatok esetleg lehet partnerváltogatós társastánc smile A nyilasdi szerintem is benne lesz, 1x valaki belinkelte a tavalyi prom kliensét a profiljára, szép smile Sajna azóta letiltották azt.
Beteszem ide is a Promageddonos announcement lényegesebb részeinek fordítását. Nem mindenhol van teljesen szószertint fordítva.
"Nemsokára jön: Promageddon... táncolj úgy, mintha nem lenne holnap! (megj.: promageddon= armageddon + prom lol)
A Gaia bejelenti a 2009-es prom rendezvényt! (...) Május 28-tól június 3-ig, megnyitjuk a mi fenséges tornyunkat a promageddoni tánchoz, mely egy masszív álarcos bál öt különböző táncszobával:
* Mennyország: emelkedj a bulizás és tánc áldott, új magasságaiba! * SKITTLES®: Élvezd a finom táncolás ízletes szivárványát. * Akvárium: Merülj le egy tengeralatti romantikus világba. * Hillbilly: Vedd fel a legjobb farmerodat, végy magadhoz egy disznót, és jódlizd át az éjszakát! (lol) * Pokol: Egy underground tánc a bűnös szívűeknek.... igazán, nagyon a föld alatt. (underground=földalatt)."
Később HA érdekel majd valakit, akkor belinkelek pár ruhatervet, eetleg segíthetek is tervezni ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 8:34 am
Nekem csak két férfit mutatott nekem sweatdrop Amióta elkezdődött promageddon azóta beírják nekem a profilomba hogy menyire kompatibilis vagyok egypár lánnyal bár én jobban örülök ha egy magyar írna be Én is szabad vagyok ha valaki szeretne velem jönni bálba az nyugodtan írjon a fórumra (bár sejtem hogy ez úgy sem lesz) sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 8:58 am
Lurzt Nekem csak két férfit mutatott nekem sweatdrop Amióta elkezdődött promageddon azóta beírják nekem a profilomba hogy menyire kompatibilis vagyok egypár lánnyal bár én jobban örülök ha egy magyar írna be Én is szabad vagyok ha valaki szeretne velem jönni bálba az nyugodtan írjon a fórumra (bár sejtem hogy ez úgy sem lesz) sweatdrop stare ne aggódj...általában én is csak csajokat kaptam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 9:26 am
napsugar én mackómmal megyek 4laugh am csináljak neked tekteken vmi olcsóbb összeállítást? mennyi a max amiből ki kell hoznom? Olyan 1kből max, mert most smucig vagyok ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:28 am
Lurzt Nekem csak két férfit mutatott nekem sweatdrop Amióta elkezdődött promageddon azóta beírják nekem a profilomba hogy menyire kompatibilis vagyok egypár lánnyal bár én jobban örülök ha egy magyar írna be Én is szabad vagyok ha valaki szeretne velem jönni bálba az nyugodtan írjon a fórumra (bár sejtem hogy ez úgy sem lesz) sweatdrop stare Én is szabad vagyok, mehetünk ha akarod smile (HA)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:40 am
No és megvan a kék avim smile
Aki akarja, segítek összedesignolni valamit tektek-en. Persze leszűkítéshez jó lenne stílus, szín, árlimit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:45 am
Szerintem én megyek így, ahogy vagyok. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:52 am
Elleine Szerintem én megyek így, ahogy vagyok. biggrin Megyünk együtt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:57 am
Oké mégis egyedül megyek akkor... Nem erőltetek sweatdrop
Am tök poén lenne (szerintem redface ) ha nemcsak taliznánk de párosával felállnánk smile Csak úgy eszembejutott lehet huurrogni is csak ne durván... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:05 am
Én egy ilyenre gondoltam:  vagy ilyenre:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:07 am
Doku no Hana Én egy ilyenre gondoltam:  vagy ilyenre:  Tetszenek smile Szerintem hordd ezt is, azt is (én legalábbis nem 1 cuccot fogok végig hordani.) Én is kilistázom az enyémet asszem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|