Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Dyskusje na temat subforum- uwagi i propozycje Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

SangekiNoYoru

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:15 am

niepotrzebna rzecz, na gildii i tak jest niemal perfekcyjny porzadek wink
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 1:37 pm

Zgadzam sie z wiekszoscia ...

Subforum jest niepotrzebne... przynajmniej jak na razie ...

... Efektem ich wprowadzenia bylo by tylko wieksze zamieszanie i lekkie utrudnienie

... Mysle, ze mozna by bylo je wprowadzic dopiero wtedy gdy np. liczba userow przekroczy 5,000 cool

... narazie praktycznie wystarcza nam jeden glowny topic i kilka innych, w ktroych ja osobisie sie zadko wypowiadam... a liczba zalozonych topicow nie przekracza nawet jednej strony ...

Kiart

Pete the Rockstar

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 10:52 pm

Popieram
subfora sa niepotrzebne
teraz jest dobrze
Kukus generated a random number between 5 and 74 ... 65!
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 1:16 am

mam nadzieję, że poll w tym temacie ma na celu jedynie badanie opinii publicznej i niezależnie od jego wyniku decyzja ostateczna zostanie podjęta przez inteligencję gdyż już przekonaliśmy się o niedoskonałości demokratycznych wyborów [dla niepoinformowanych: nasze władze wybrano w tychże, głównie dzięki łykaniu demagogii]
a tu zaobserwowałem, że w poll [na chwilę obecną] wygrywają zwolennicy subforów... ale za to nie widzę żeby podawali jakiekolwiek racjonalne argumenty za powstaniem ich... za to wypowiadają się przeciwnicy podając powody całkiem sensowne

Kukus

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 4:24 am

Kukus
mam nadzieję, że poll w tym temacie ma na celu jedynie badanie opinii publicznej i niezależnie od jego wyniku decyzja ostateczna zostanie podjęta przez inteligencję gdyż już przekonaliśmy się o niedoskonałości demokratycznych wyborów [dla niepoinformowanych: nasze władze wybrano w tychże, głównie dzięki łykaniu demagogii]
a tu zaobserwowałem, że w poll [na chwilę obecną] wygrywają zwolennicy subforów... ale za to nie widzę żeby podawali jakiekolwiek racjonalne argumenty za powstaniem ich... za to wypowiadają się przeciwnicy podając powody całkiem sensowne

tak, ankieta i topik sa stworzone tylko dla rozeznania i poznania opinii.
Jak juz napisalam decyzja zalezy od MissTao.
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 4:28 am

Omega Sun
Kukus
tak, ankieta i topik sa stworzone tylko dla rozeznania i poznania opinii.
Jak juz napisalam decyzja zalezy od MissTao.
czyli wciąż wszystko stoi pod wielkim znakiem zapytania, bo ona potrafi robić rzeczy nielogiczne niekiedy

Kukus

crazy chaz

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 2:50 am

jest mi to obojetne, jednakowoz niektorym gaiowicza sprawi to pewna trudnosc, wiec wydaje mi sie, iz jest to zbedne...
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 4:08 am

wynik ankiety jest caly czas bardzo wyrownany, ale zastanawia mnie dlaczego przy takim wyniku ani jedna osoba nie napisala swoich argumentow "za" ? ninja

Omega Sun
Captain

Misiak

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 4:20 am

Ka chciec supforum a jak supforum nie byc to ja plakac
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 7:45 am

Omega Sun
wynik ankiety jest caly czas bardzo wyrownany, ale zastanawia mnie dlaczego przy takim wyniku ani jedna osoba nie napisala swoich argumentow "za" ? ninja
pewnie nawet nie przeczytali o co biega tylko wypelnili polle, a skoro "Tak" bylo na samej gorze wiec...

crazy chaz

PointZer0

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 6:53 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 9:08 am

dla nie wiedzacych o co biega...
wyglada to mniej wiecej tak:
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
praktycznie by sie przydalo, no ale z drugiej strony po co maja sie tam klebic niechciane topicki itp...(mi jest to obojetne ninja )

crazy chaz

MissTao
Crew

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 11:00 am

ehem. teraz ja ^^

'tak' i 'nie' ida leb w leb... ale rzeczywiscie argumentow na 'tak' jakos nikt nie chce przedstawiac wink
osobiscie mam poglad podobny do Zero - wprowadzono nowa funkcje, to ja troche potestujmy, moze sie przyda? ...czyli mowiac prosto z mostu: subforum raczej bedzie... a skoro to nieuniknione twisted , to jeszcze rzuccie jakimis pomyslami. moj: moze stworzyc cos dla ludzi nie mogacych sie oprzec manii zakladania wlasnych topikow? taki maly smietniczek, gdzie mogliby sie wyzyc smile oczywiscie obowiazywalby tam regulamin gildii, z wylaczeniem punktu o tworzeniu bezsensownych, niepotrzebnych tematow. w ten sposob na glownym forum pozostalyby tylko nasze stare, dobre, nie niepokojone przez wtrety newbow (i n00bow) elytarne topiki ^^
inne propozycje? czekam.
(i nie, nie mozna dostac subforum na wylacznosc dla siebie i swojego psa)
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 11:02 am

MissTao
ehem. teraz ja ^^

'tak' i 'nie' ida leb w leb... ale rzeczywiscie argumentow na 'tak' jakos nikt nie chce przedstawiac wink
osobiscie mam poglad podobny do Zero - wprowadzono nowa funkcje, to ja troche potestujmy, moze sie przyda? ...czyli mowiac prosto z mostu: subforum raczej bedzie... a skoro to nieuniknione twisted , to jeszcze rzuccie jakimis pomyslami. moj: moze stworzyc cos dla ludzi nie mogacych sie oprzec manii zakladania wlasnych topikow? taki maly smietniczek, gdzie mogliby sie wyzyc smile oczywiscie obowiazywalby tam regulamin gildii, z wylaczeniem punktu o tworzeniu bezsensownych, niepotrzebnych tematow. w ten sposob na glownym forum pozostalyby tylko nasze stare, dobre, nie niepokojone przez wtrety newbow (i n00bow) elytarne topiki ^^
inne propozycje? czekam.
(i nie, nie mozna dostac subforum na wylacznosc dla siebie i swojego psa)
a kota?

opcy

PointZer0

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 11:06 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers