|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 10:10 am
Medvelaszlo Nah... Tetszik! Csak kár hogy nem szkennelt, de ha meg tartod akkor majd valahogy majd meg oldjuk hogy elkérjem? (mert nekem van szkennerem) Lehet csak nem tudom mikor érnék rá... a másik lehetőség hogy beszkennelem a munkahelyen amikor a főnök nincs ott sweatdrop Volt hogy 1 kolléga megengedte hogy azokat a kicsi avikat kinyomtassam xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 4:14 am
Medvelaszlo Nah... Tetszik! Csak kár hogy nem szkennelt, de ha meg tartod akkor majd valahogy majd meg oldjuk hogy elkérjem? (mert nekem van szkennerem) Eszembe jutott hogy majd anyukámat megkérdezem hogy ő a munkahelyén be tudja-e szkennelni... Én munkahelyemen bonyolultabb asszem mert az a fénymásoló és a nyomtató is stb. Bibor: a rajz a hét folyamán de legkésőbb hétvégén meglesz, ha csúszok előre is bocsánat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 4:32 am
Nem kell megszakadni, tudok várni. Jól tudom milyen időigényes rajzolni. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 5:05 am
bibortetu Nem kell megszakadni, tudok várni. Jól tudom milyen időigényes rajzolni. sweatdrop Okél köszi smile Nemcsak ez hanem az is hogy hétköznap dolgozok és hogy Photoshop csak a tesóm gépén van így valószínűleg több "adag" gépezés alatt fog készülni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 1:04 pm
Hajrá...én már nagyon akarom látni bíborkát
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 5:15 pm
Obilia itt egy feladat: Szeretném ha indulnál a rajz versenyem amit ma hírdettem meg.... cool Sok sikert wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 9:10 am
Medvelaszlo Obilia itt egy feladat: Szeretném ha indulnál a rajz versenyem amit ma hírdettem meg.... cool Sok sikert wink Ok majd megnézem köszi smile Melyik alfórumban van? Bíbortetű rajzát végre elkezdtem Photoshopban, egyelőre vállig van meg smile Remélem nem baj ha nem 100os;an ugyanúgy néznek ki a szárnyak a fejen sweatdrop Mutassak belőle progress-képet? (bárki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 10:55 am
sziasztok
egyet én is szeretnék ha lehetséges whee
...de ien medve féléset biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 12:09 pm
vrobi sziasztok egyet én is szeretnék ha lehetséges whee ...de ien medve féléset biggrin Pontosabban? Nekem a grizzly item jut eszembe... más nem sweatdrop Ha már tudod pontosan hogy legyen és milyen rajz legyen, (anime vagy realiszikus, kézi vagy digitális, vállig vagy egészalakos) szólj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:37 am
Bibortetű: fej váll test (ruha, kesztyák kezek) megvannak még hátra a szoknya alsó része a macsek és a szivárványok meg 1 esetleges háttér smile
Am milyen fehér cucc van ott a szoknya szélénél? Úgy látom legalábbis hogy van ott valami... valami levél? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 9:25 am
Obilia Medvelaszlo Obilia itt egy feladat: Szeretném ha indulnál a rajz versenyem amit ma hírdettem meg.... cool Sok sikert wink Ok majd megnézem köszi smile Melyik alfórumban van? Bíbortetű rajzát végre elkezdtem Photoshopban, egyelőre vállig van meg smile Remélem nem baj ha nem 100os;an ugyanúgy néznek ki a szárnyak a fejen sweatdrop Mutassak belőle progress-képet? (bárki) A rajzversenyet topikban....Hol máshol? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 11:50 am
Medvelaszlo Obilia Medvelaszlo Obilia itt egy feladat: Szeretném ha indulnál a rajz versenyem amit ma hírdettem meg.... cool Sok sikert wink Ok majd megnézem köszi smile Melyik alfórumban van? Bíbortetű rajzát végre elkezdtem Photoshopban, egyelőre vállig van meg smile Remélem nem baj ha nem 100os;an ugyanúgy néznek ki a szárnyak a fejen sweatdrop Mutassak belőle progress-képet? (bárki) A rajzversenyet topikban....Hol máshol? confused Értem, de "kinn" van vagy valamelyik subfórumban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 12:40 pm
Obilia Medvelaszlo Obilia Medvelaszlo Obilia itt egy feladat: Szeretném ha indulnál a rajz versenyem amit ma hírdettem meg.... cool Sok sikert wink Ok majd megnézem köszi smile Melyik alfórumban van? Bíbortetű rajzát végre elkezdtem Photoshopban, egyelőre vállig van meg smile Remélem nem baj ha nem 100os;an ugyanúgy néznek ki a szárnyak a fejen sweatdrop Mutassak belőle progress-képet? (bárki) A rajzversenyet topikban....Hol máshol? confused Értem, de "kinn" van vagy valamelyik subfórumban? Terefere topik-> rajpályázat. Komolyan olyan nehéz körbe nézni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 4:32 am
Medvelaszlo Obilia Medvelaszlo Obilia Medvelaszlo Obilia itt egy feladat: Szeretném ha indulnál a rajz versenyem amit ma hírdettem meg.... cool Sok sikert wink Ok majd megnézem köszi smile Melyik alfórumban van? Bíbortetű rajzát végre elkezdtem Photoshopban, egyelőre vállig van meg smile Remélem nem baj ha nem 100os;an ugyanúgy néznek ki a szárnyak a fejen sweatdrop Mutassak belőle progress-képet? (bárki) A rajzversenyet topikban....Hol máshol? confused Értem, de "kinn" van vagy valamelyik subfórumban? Terefere topik-> rajpályázat. Komolyan olyan nehéz körbe nézni? Nem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 11:23 am
bibortetu Teszek egy próbát. Egy teljes alakost szeretnék. Referencia kép:

2 300 aranyért Éééééés kész! smile Talán picit vízfesték hatású, a fejen lévő szárnyak remélem így is tetszenek (ha nagyon-nagyon akarod javítok rajta Bíbor) a mosoly kinek tetszhet kinek nem, "szenvedtem" vele... :sweat razz Szóval remélem tetszik smile sweatdrop smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|