|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 26, 2008 10:15 am
Narcisz Üdv mindenkinek, Aviart készítésre adtam a fejemet! Szóval a lényeg a fenti volna, nem akarok hatszázmilió embernek csinálni, ezért csak a guild tagokat örvendeztetem/vagy éppen kínzom ezzel meg. Sima vonalas, színezés nélküliket fogok csinálni, ha van jelentkező. Várakozási idő egy hét, szkenelő emberke miatt...(koleszos) Nem csinálok: TOS elleni képeket (túúúúúl sok meztelen), mechat, vagy túlzsúfolt avikat, illetve horibilisen izmos pasik Jöhet: Karitól, Yaoin át bármi, chibi-t megpróbálok (aki már jelentkezet, arra nem vonatkozik) Árak: Fej/mellkas 600 Csípő/comb felet 1000 Teljes 1300 gold Chibi 600 gold plusz fő (p.l árva) +ár 70%-a Mintaés társa (van pár ami ott nincs fent sweatdrop ) Sor: -vrobi képet rakj ki az aviról, különben azt csinálom meg, amit épp akkor hordasz, amikor belekezdek... ha extrát akarsz írd le, karihoz meg leírást kérnék, ennyi.^^ Ha nem akarom, vagy nincs időm, visszautasithatlak, de nagy rozsomáknak kell ahoz lenni, vagy célzottan kihivni a haragomat. Köszönöm a figyelmet most látom hogy megváltoztak az árak eek (nekem mindenem rajzold le lécci ha viszont már elkezdted máskép akkor azt is kifizetem...csak azt is küldd el)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 26, 2008 10:16 am
ja...csak most olvastam végig (...szóval ez rám nemvonatkozik???) bocsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 26, 2008 10:50 am
vrobi ja...csak most olvastam végig (...szóval ez rám nemvonatkozik???) bocsi nyugi, nem, és alapból az egészalakosból indultam kiXD egy kis poént rakhatok az oculus magicásba?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 27, 2008 12:16 pm
ahha...az meglepetés lessz hogy mi a poén???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 2:49 am
vrobi ahha...az meglepetés lessz hogy mi a poén??? nyugi, semmi vészes, nem ellened szól, és ha nem tetszik díjmentve megcsinálom anélkül is, szal nem veszthetsz^^ de igen, meglepi... bár nem akkora duranás
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 12:33 pm
Hihi, szép rajzok. smile Komolyan. Én, sajnos nem tudom eltalálni a japán stílust, pedig évek óta próbálkozok az elsajtításával. De... a manga karaktereim mindig olyanok, mintha szobrok lennének, még akkor is, ha mozdulat közben rajzolom le őket... meg, molyan, mintha halottak lennének. Mintha, hiányozna belőlük a lélek... ahh... Ez rendes rajznál nincs így, szóval nem értem.
Volt egy kis Gaián futtatok miniregényem, csak abbahagyatam az írását az érdeklődés hiánya miatt. Van kedved illusztrációkat készíteni a részekhez? biggrin Kis promó mindíg kell... Kedvcsinálónak az olvasáshoz: Mal-t megerőszakolják benne. xd Többekközt...
edit: Az sgergely témához hozzászólva, főleg a fentemlített személynek, aki engem is vérig sértett, a leggyengébb pontomat megtalálva, hogy nekem is viszket a tenyerem. Lehet valaki személyiség, én is az vagyok, NAGY személyiség, rengetegen utálnak, de nem azért mert taplón viselkedek. Az imidzs szó, pedig meghonosodott idegen kifejezés, tehát ejtés szerint, magyar tagokkal kell leírni: imidzs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 31, 2008 2:37 pm
Malreni Hihi, szép rajzok. smile Komolyan. Én, sajnos nem tudom eltalálni a japán stílust, pedig évek óta próbálkozok az elsajtításával. De... a manga karaktereim mindig olyanok, mintha szobrok lennének, még akkor is, ha mozdulat közben rajzolom le őket... meg, molyan, mintha halottak lennének. Mintha, hiányozna belőlük a lélek... ahh... Ez rendes rajznál nincs így, szóval nem értem. Volt egy kis Gaián futtatok miniregényem, csak abbahagyatam az írását az érdeklődés hiánya miatt. Van kedved illusztrációkat készíteni a részekhez? biggrin Kis promó mindíg kell... Kedvcsinálónak az olvasáshoz: Mal-t megerőszakolják benne. xd Többekközt... edit: Az sgergely témához hozzászólva, főleg a fentemlített személynek, aki engem is vérig sértett, a leggyengébb pontomat megtalálva, hogy nekem is viszket a tenyerem. Lehet valaki személyiség, én is az vagyok, NAGY személyiség, rengetegen utálnak, de nem azért mert taplón viselkedek. Az imidzs szó, pedig meghonosodott idegen kifejezés, tehát ejtés szerint, magyar tagokkal kell leírni: imidzs. má nem azé...de most komolyan...ez most NAGYON figyelmesen elolvastam...de a végére semmit sem értettem...(Az sgergely témához hozzászólva, főleg a fentemlített személynek, aki engem is vérig sértett, a leggyengébb pontomat megtalálva, hogy nekem is viszket a tenyerem. Lehet valaki személyiség, én is az vagyok, NAGY személyiség, rengetegen utálnak, de nem azért mert taplón viselkedek. Az imidzs szó, pedig meghonosodott idegen kifejezés, tehát ejtés szerint, magyar tagokkal kell leírni: imidzs.)....ezt a részt nem nagyon értem...mire elolvastam elfelejtettem hogy miről van szó
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 1:59 pm
biggrin Szia! Én is kérhetnék egyet amin sztyanime-vel lennék... redface Az mindegy hogyan és milyen pózban, a fantáziádra bízom wink Köszönöm smile 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 2:31 pm
sgergely Aztmondjátok próbáljak meg rendesebb lenni? De akor elveztem az imidszemet (nem tom h irják). Na jó megpróbálom. Na mosst már megjavultam tiszta lapal indulok és rajzolsz nekem avit. (utcsó bunkó vicc volt de most már tényleg megjavulok.) Nem baj, ha egy kicsit társaságkedvelőbb imidzset (imázst, személyiséget biggrin ) választasz magadnak... a többiek fogják értékelni. 3nodding
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 12:54 pm
Tök jol rajzolsz! És soha nem tudta valami jol rajzolni. sweatdrop Te hol tanultál?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 10:04 am
Egyszer önt el a sulis munka, erre megrohan a fórumXD na jó, akkor szép sorjában: Mal, szívesen, ha adsz infót, meg próbálhatom, bár most főleg a kezeken perverzkedek (muhaha... bizti a yaoi koronázatlan úrával akarod rajzoltatni magadat? twisted ) Szigyen: Persze, jövő hétre fölrakom, mert holnap tudom csak leadni a szkenelőmnek, szal átcsuszik, bocsi, nem volt időm feljöni, ehm... baj, ha egy-két tárgyat leveszek egyszerűségi okokból? Tündér: Az a baj hogy senkitől, egy évem volt egy szakörben már jó régen, ami édeskevés, amiatt is van annyi hiányom, többek között a szinekkelXD.... azért köszi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 12:40 pm
Narcisz Szigyen: Persze, jövő hétre fölrakom, mert holnap tudom csak leadni a szkenelőmnek, szal átcsuszik, bocsi, nem volt időm feljöni, ehm... baj, ha egy-két tárgyat leveszek egyszerűségi okokból? Persze, semmi gond smile (vagy ezt narancssárgával kellett volna Írnom....?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 5:16 am
14-dik fejezetnél tartok, nekem tetszik, ha rendes hoszra kidolgoznád a fejezeteket, akkor rendes regény is lehetne belőle, bár már értem a yaois megszólalástXD De akkor milyen rendszer szerint kéred a képeket? Fejezetenként, vagy bizonyos jelenetekről, esetleg, ami ép megtetszik? Mert ha többet akarsz, akkor elöször karivázlatokat kéne csináljak....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|