|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 10, 2008 9:45 am
bibortetu Mivel már megevett a fene vettem a piacon egy Mushroom head-et (gombafejet) 480 aranyért, ha beenged végre a játék befejezem a küldetést azzal, hogy bemutatok neki. rofl Szóltál volna, van kettő is nekem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 13, 2008 2:54 am
Elleine bibortetu Mivel már megevett a fene vettem a piacon egy Mushroom head-et (gombafejet) 480 aranyért, ha beenged végre a játék befejezem a küldetést azzal, hogy bemutatok neki. rofl Szóltál volna, van kettő is nekem sad Végezetül nem fogadta el a piaci gombafejet, szóval még 200-at meg kellett ölnöm mire kaptam egyet és azt elfogadta. Mindenesetre köszi. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 3:58 am
Nem fogadta el? Ez a béta átkainak eggyike, sokat kell még javítani, hogy 100% legyen a zOMG, erre várhatunk még egy évet xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 15, 2008 10:07 am
Nazgoor Az első hármat a Rufus naplóját a sütiset és a Zene dobozosat már megcsináltam. Valaki meg tudná mondani, kitől kaphatom ezt a zenedobozos quest-et?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 10:57 am
A festő csajtól a Barton Bontique mellett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 18, 2008 6:14 am
A music notes questet Maestro-nál találod a város led Észak-Nyugatibb sarkán.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 19, 2008 8:28 am
Nekem az a csaj adta és Maestro-nál végződött ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 22, 2008 3:10 am
De az maestro küldije, a csajnak semmi köze hozzá, két külön küldi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 23, 2008 9:22 am
A Black Alley Bargains-os szekér melletti fánál van egy férfi, aki egy komplett tesztet végeztet el az emberrel. Rina a virágos lány is megbíz egy két dologgal, ha ügyesen beszélsz velük.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 23, 2008 10:14 am
Rina is? Én már mindent mondtam neki, mégse kért semmit cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 11:14 pm
a felhős hagymás meg szúnyogos questek bill farmján sose érnek véget?? és meik bábut kell megölni a zen gardenben???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 1:47 pm
Sose ér véget? Én csak 1x tudtam megcsinálni. Zen Gardensben pedig a térkép Dél-Keleti részében megjelenik 3 kokeshi collectible megölése után Cat's Doll, egy boss,őt kell leütni de csapat nélkül ne is próbálkozz, ha megölöd nyisd ki a ládát, kapsz egy kis ajándékot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 10:57 pm
Elleine Sose ér véget? Én csak 1x tudtam megcsinálni. Zen Gardensben pedig a térkép Dél-Keleti részében megjelenik 3 kokeshi collectible megölése után Cat's Doll, egy boss,őt kell leütni de csapat nélkül ne is próbálkozz, ha megölöd nyisd ki a ládát, kapsz egy kis ajándékot. köfi.... hát próbálkozok csapattal mindig de vhogy sose sikerül crying am nekem sose ér véget, szaé úgy h megcsinálom vagyis legyilkolom a mennyiséget aztán ugye dumcsi megkapom a jutalmamat és ism jön az h ölj meg x szúnyogot felhőt hagymát......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 27, 2008 12:54 am
HaganeNoAnna Rina is? Én már mindent mondtam neki, mégse kért semmit cry El kell kezdeni beszélni és tereld a szót az állatokra. Ha minden jól megy beszélned kell Candy-vel. Vigyázz mit beszélsz, mert ez a két csaj pszichopata! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 11:41 am
Kérlek az 5. külitöl ird valamadig le úgy mint az első 3 esetében mertvannak itt nagy bének is most persze nem magamra gondoltam. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |