|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 10:21 am
ichabot pani psychol patyk95 ja stawiam ze bys kupiła kabanos xd BRAWO e tam, nieprawda, cziken ładnie rysuje ... Każdy ładnie rysuje, tylko na swój specyficzny sposób 3nodding xd no dokładnie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 10:48 am
zatem wszyscy jesteśmy artystami, czyli istotami tworzącymi - jednak to twórczość, czy odtwórczość? i ile jest artyzmu w artyźmie? czy w takim razie prace Botticelliego równają się pracom czikena?
Nevermind.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 10:58 am
ZebraDeath zatem wszyscy jesteśmy artystami, czyli istotami tworzącymi - jednak to twórczość, czy odtwórczość? i ile jest artyzmu w artyźmie? czy w takim razie prace Botticelliego równają się pracom czikena?
Nevermind. Przesadzasz... łatwo można ocenić, kto jest lepszy w rysunku, ale nie sama technika czyni artystę, a pojęcie "ładnie" jest baaardzo względne xd To jak ocenić, które prace są lepsze, malarzy klasycystycznych, czy abstrakcjonistów? Też malarstwo, a zupełnie co innego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 12:02 pm
ichabot ZebraDeath zatem wszyscy jesteśmy artystami, czyli istotami tworzącymi - jednak to twórczość, czy odtwórczość? i ile jest artyzmu w artyźmie? czy w takim razie prace Botticelliego równają się pracom czikena?
Nevermind. Przesadzasz... łatwo można ocenić, kto jest lepszy w rysunku, ale nie sama technika czyni artystę, a pojęcie "ładnie" jest baaardzo względne xd To jak ocenić, które prace są lepsze, malarzy klasycystycznych, czy abstrakcjonistów? Też malarstwo, a zupełnie co innego. poniekąd można tę kwestię rozwiązać, ale nie będe się mądrzyć - kulturoznawstwo nie czyni wyrocznią wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 12:14 pm
Na moim poziomie poznawczym to pewnie bym nawet nie zrozumiał. Chociaż mnie zaintrygowałaś mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 12:16 pm
a może jednak niech zebra napisze, bom ciekawa strasznie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 7:46 am
i tak zebra pisząc o tym obrazi mnie na 3 sposoby stare . nie ma jukatana, który by ze mną się kłócił, to ona musi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 8:12 am
nie ma jukatana? o ale szkoda, bo ja ją lubiłam
e tam, witek, przestań musisz być zen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 8:12 am
ILikeGreenChickenLegs i tak zebra pisząc o tym obrazi mnie na 3 sposoby stare . nie ma jukatana, który by ze mną się kłócił, to ona musi.
loool Tylko się nie obrażaj. Nic się nie stało przecież xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 12:20 pm
ILikeGreenChickenLegs i tak zebra pisząc o tym obrazi mnie na 3 sposoby stare . nie ma jukatana, który by ze mną się kłócił, to ona musi.
gdybym chciała Cię obrazić, zrobiła bym to tak, że już byś tu nie wrócił.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 12:29 pm
Dalszą wiedzę na temat obrażania siebie nawzwajem proszę czerpać z działu "Dla ludzi, którzy nie potrafią się zachować na forum ogólnym" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 12:31 pm
ZebraDeath ILikeGreenChickenLegs i tak zebra pisząc o tym obrazi mnie na 3 sposoby stare . nie ma jukatana, który by ze mną się kłócił, to ona musi.
gdybym chciała Cię obrazić, zrobiła bym to tak, że już byś tu nie wrócił. Wszyscy tu marza, zeby cie obrazic czik, taka potrzeba zyciowa do osiagniecia pelni szczescia rolleyes A Zebra ma racje, ze nie masz zdolnosci malarskich i trzeba przyjmowac krytyke z godnoscia, a nie robic szopki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 10:50 pm
ichabot Dalszą wiedzę na temat obrażania siebie nawzwajem proszę czerpać z działu "Dla ludzi, którzy nie potrafią się zachować na forum ogólnym" xp a co, że niby nie potrafię, taaaak? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 1:51 am
ale ja na to forum poniekąd wchodzić nie mogę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 2:01 am
Justinka ZebraDeath ILikeGreenChickenLegs i tak zebra pisząc o tym obrazi mnie na 3 sposoby stare . nie ma jukatana, który by ze mną się kłócił, to ona musi.
gdybym chciała Cię obrazić, zrobiła bym to tak, że już byś tu nie wrócił. Wszyscy tu marza, zeby cie obrazic czik, taka potrzeba zyciowa do osiagniecia pelni szczescia rolleyes A Zebra ma racje, ze nie masz zdolnosci malarskich i trzeba przyjmowac krytyke z godnoscia, a nie robic szopki to ja jush lepiej sie nie bede wypowiadadał, bo powiedzą ze nagonkę czynimy,czy cóś... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|